Şimdi Ara

TURKCELL SAHTE IMZA CIHAZ SATISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Basimdan gecen talihsiz bir olayi paylasmak ve sizlerden yardim almayi dusunerek paylasima basliyorum.
    Akrabama kullanmasi amaciyla turkcell fatura hat aldim ve kullanimina sundum.iyilikten maraz dogar kismi burada basladi.
    Ilgili sahis turkcell internet sitesi uzerinden benim bilgilerimi,eski kimlik fotokopimi kullanarak sahte imza ile cihaz satin almis kontratli olarak.
    Durumdan haberdar olur olmaz hemen turkcele durumu anlatan mail,guncel evrak ve bilgilerimide ekledigim mail gonderim ve hatti kullanima kapattim.
    Telefonu alan sahis borcunu odemeye yanasmiyor.Kendisiyle bu nedenle tum irtibati kestim.
    Olay karsisinda turkcell 3maymunu oynuyor.Dilekcelerimde surekli guncelleme isteyerek resmi olarak isleme almiyor.Bu sureci yaklasik 19.12.2017 tarihinde baslattim olayla ilgili en ufak bir gelisme ilerleme yok.Anladigim kadariyla cihaz bedeli ve faturalari benim uzerime yikacaklar.
    Yasamis oldugun durum hangi mahkemenin yetki alanina girer?hukuki olarak nasil bir yol izlemem gerekir?
    Tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• akrabanızı dolandırıcılıktan savcılığa verin o uğraşsın.
  • Ödemeye yanaşmıyorsa cihazım çalındı deyin imei sini engellesinler en azından kullanamasın 😀

• En yakın adliyeye gidip savcılığa şikayette bulunun akrabanız borcu ödemek için peşinizde koşar merak etmeyin.
  • Hangi ülkede yaşıyorsun bilmiyorum ama, Türkiye de bu işler öyle kolay yürümüyor. En iyi ihtimal 1 yıl sürer dava, 10 yıl sürmeside kuvvetle muhtemel. O zamana kadar zaten arkadaşa icra gelir, kim öle kim kala :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Hangi ülkede yaşıyorsun bilmiyorum ama, Türkiye de bu işler öyle kolay yürümüyor. En iyi ihtimal 1 yıl sürer dava, 10 yıl sürmeside kuvvetle muhtemel. O zamana kadar zaten arkadaşa icra gelir, kim öle kim kala :)

Papua Yeni Gine'de yaşıyorum hocam burada böyle...
  • Turkcell israrla bizden haber bekleyin yasal olarak birsey yapmayin dedi sanirim onlarda kendi kayitlarindan durumu inceliyorlar ancak beklentim ne yazikki yok sonuca ulasacagina.

Bu hafta turkcellden haber bekleyip hem turkcell hemde akrabam hakkinda suc duyurusunda bulunacagim.

Yardimci olan arkadaslar icin tesekkur ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O değilde bu işlemi yapan bayi büyük ceza alacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

O değilde bu işlemi yapan bayi büyük ceza alacak.

Internet uzerinden satin alinmis kurye tarafindan teslim edilmis hocam.

Umarim bu kurye arkadasa firmasina ceza keserler gerekli kontrolleri yapmadan teslim edemez hale gelirler.

• Öncelikle burada ne yazıkki Turkcell kabahatli değil nedeni,internet üzerinden alınıyor ve internet üzerinde alındığı için sistem karşısında normal olarak hat sahibi varmış gibi haraket ediyor.

Sizinde kabahatınız yok tabiki,siz burada en masum olansınız hiçbirşeyden haberiniz yok.

Asıl suçlu kurye,bende aksesuar satın aldım kontratlı olarak ve ürünü getiren kurye kimliğimi ve kimlik fotokopimi alıp kredi sözleşmesi gibi bayide yaptığımız tüm işlemleri yaptı.Dediğiniz gibi hadi akrabanız imzanızı taklit etti ama kurye hat sahibinin kimliğini isteyecekti oda veremeyeceği için ürünüde teslim etmiyecekti.Eğer ettiyse,ki öylede olmuş suçlu kurye firması ve kurye elemanı.

Sizin burda kurye firmasını suçlu göstermeniz gerekir.Geçmiş olsun gerçekten,olayı mahkemeye taşıyıp benim bilgim dışında yapılmıştır olayın kahramanlarıda akrabam ile bu kurye ve çalışanıdır gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 10 Ocak 2018; 9:10:38 >

• Turkcell sikayetimi cozumlemis ve cihazi ben almisim kayitlarina gore.

Pazartesi gun savciliga dilekcemi verecegim.

Konuyu mumkun oldugunca guncellemeye calisacagim.

• para ödenir her şey hallolur da

akrabanın böyle bir şey yapması insanın gücüne gidiyor.
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Ben sunu anlamiyorum kendi adina gitmis hat almissin adama elinle teslim etmissin gitmis telefon almis sen turkcelle yaziyorsun durumu akrabanla halletsee tcell napsin

• Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Eleman hala tcelle suc atiyor akrabasina suc atmiyorda..

• Akraban suclu hatti vermeyecekdin

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Eleman hala tcelle suc atiyor akrabasina suc atmiyorda..

Dostum konuda yazdiklarimi okursan suclu kim bunu sormuyorum?yasal olarak yetkili merci neresidir kimin yetki alanina girer nasil bir yol izlemeliyim olarak konu actim.
    Anladigim kadariyla okuyup,okuduklarini farkli yorumlamaktasin.

Konu yargiya intikal etti merak etmeyin akrabamda olsa turkcellde olsa suclu kim elbet bu surecte netlik kazanacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toojohn -- 10 Ocak 2018; 21:1:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.