Şimdi Ara

Turkcell salla kazan TL yukleyene ek sallama hakkı veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
4.533
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceki konumu konu dışına almışlar o yüzden açıyorum konuyu önceki konumhttps://forum.donanimhaber.com/turkcell-hesabim-4-5g-salla-kazan-kampanyasi--124161749-1 böyle bir konuyu niye alırlar onuda anlamış değilim az önce TL yükledim ek sallama hakkı verdi haftalık 2 GB geldi Hazırkart aboneleri, 30 TL ve üzeri TL veya paket yüklemelerine özel Salla Kazan'dan 7 gün geçerli ek sallama hakkı kazanır. Kampanyadan haftada en fazla 2 kez yararlanabilir. Kampanya 30 Eylül 2018'e kadar geçerlidir.
    https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/4-5g-hizinda-kampanyalar/4-5g-salla-kazan-kampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeumyang01 -- 26 Ağustos 2018; 0:8:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende 40tl yukleyecektim son 2 aydir hic gb gelmedi salla kazandan ama olsun yinede belki birsey cikar

• internet kullanım miktarı önce aylık paketlerden gidiyor bu salla kazan paketine sıra gelmiyor maelesef
  • Bende ceptetep üzerinden 30 yükleme yaptım. Salla kazandan bir haftalık 2 GB ve bankadan yükleme yaptığım için aylık 1 GB hediye verdi. İşimi gördü. Haber verdiğiniz için teşekkürler.

• Salladım haftalık 2 gb verdi. Bu arada sallamadan 2 gb kazandınız mesajı geldi sanırım herkese verecekler.

• Bayrama özel ek sallama hakkı veriyor günlük 1 gb verdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ademcell A kullanıcısına yanıt
    bende de söylediğinizin tersine sallakazan'dan gelen haftalık 1gb paketinden gidiyor aylık yaptığım 4 gb paketi varken rayında yani

• strat41 S kullanıcısına yanıt
    Hazırkart aboneleri, 30 TL ve üzeri TL veya paket yüklemelerine özel Salla Kazan'dan 7 gün geçerli ek sallama hakkı kazanır. Kampanyadan haftada en fazla 2 kez yararlanabilir. Kampanya 30 Eylül 2018'e kadar geçerlidir.

• strat41 S kullanıcısına yanıt
    Gelmesi gerekiyordu bende hesabımdan yuklemistim gelmişti 30 eylule kadar geçerli m temsilcisi ile bir görüşün isterseniz

• 1 saat oldu olmadı gelmişti bana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.