Ne bileyim Sanki bir şey başarmışim gibi yazmistiniz o sebeple öyle algıladım...😀 Ayrıca bir metnin en başında şu bizim şikayetçi olduğumuz servisin; faturalı hatta geçen her Turkcell için faturalı hata geçtiği gibi açık olduğunu dilerse bu servisi iptal edeceği yazıyordu.. Onu da paylaşim yapacak idim sonra unuttum ekran görüntüsü bırakayım.. Umarım işe yarar, her şey prosedüre göre Allah hakkımızı bırakmasın ne diyelim.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TURKCELL SEKRETER SERVİSİ VURGUNU (11. sayfa)
-
-
bizi arayanların sekretere düşmesini engellemeyi biliyorduk ama bizim aradığımızda mesaj bırakabilmemizi engellemeyi bilmiyorduk hocam.
herkesin şikayeti oydu, konu üç yıllık yani kimse bunu söylememişti hesap edin nasıl bir şey başardığınızı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız 3310 reyiz iyiymiş...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam Hayırlısı olsun inşallah😀😀😀
Var her şeyde bir hayır, umarım dediğiniz gibi bir şey başarabilmişimdir 👍
Hocam 2017 ortaları idi, çıktığı gibi almıştım babama, halen de sapasağlam yani iyi telefon 👍
quote:
Orijinalden alıntı: mavi_dünyaHocam uzun uğraşlar sonucunda doğru bilgiye ulaştım. Turkcell upcall uygulaması indirin, ordan ayarları seçiniz, ayarlar kısmında ise sekreter ayarı var, onların hepsini devre dışı bırakınız.
Bunları yaptıktan sonra bir durum kalmıyor/kalmaması gerek; çünkü Turkcell Kendi sitesinde açıklama kısmında öyle geçiyor Ekran görüntüsü bıraktım.
Ayrıca upcall uygulamasında numaranı gizli yap ve benzeri işlemleri yaptım, deneme amaçlı uygulama üzerinden hepside anında oldu.
Alıntıları GösterUsta gözün aydın. Arkadaşın biri sekreteri açık kişilere tıııt sesinden sonra ücretli sesli mesaj bırakılmasını iptal eden bilgiye ulaştı. Ben de eşimin ve bazı yakınlarımın hattını telesekreter yüzünden Turkcell'e taşımıyordum,arkadaşın anlattığını deneyip bakacağım. Zaten konuda arkadaşlar durumu paylaşır işe yarayıp yaramadığını. Giden sesli mesajlar da engellenebiliyorsa bu ay içinde 3-4 hat Turkcell Akıllı paketler ile Turkcell Biz diyecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Denendi, çalışıyor.
Eyvallah kardeşim hepimizin gözü aydın olsun inşallah.
Arkadaşın ne ettiğini bilmiyorum lakin, şurası çok açık ve net Turkcell bu servisin iptali için ne diyorsa ben onları uyguladım, arayıp bulmam çok zor oldu çünkü hep satır aralarında saklamislar.
Upcall uygulamasında gerek bizim ararken telesekretere düşmememiz,
Gerekse karşı tarafın bizi ararken düşmemesi için ayar var onları iptal ettiğinde devre dışı kalıyor..
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-AAD4AAA61
Denendi, çalışıyor.Hocam denendi çalışıyor derken?
Sekreter iptal oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-AAD4AAA61
Sekreter iptal oldu.Umarım öyle olmuştur, hayırlı olsun inşallah...
Bir nebze de birbirimize faydamız dokunuyorsa ne mutlu bize...
Ben de öğlenden beridir uygulama üstünden bırakılan telesekreter mesaj sayısını takip ediyorum gün içerisinde kaç defa babanmla görüşme yaptım bugün görüşme yaptın mı diye evet hemde birden fazla dedi.
Ama telesekreter mesaj sayısı hep aynı idi, şimdi baktım yine aynı bence başarıya ulaştık gibi.
UpCall 'ı silince iptal ettiğimiz sekreter tekrar aktif oluyor mu bilginiz var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: OkumadanAlmaUpCall 'ı silince iptal ettiğimiz sekreter tekrar aktif oluyor mu bilginiz var mı?
Hocam onu şöyle izah edeyim: Turkcell in bu telesekreter servisi için açıklaması şuydu, yeni Turkcell faturaya geçilen her hat bu hizmeti açık olarak alıyor diye bir ifade geçiyordu,
Haliyle biz devre dışı bıraktiysak uygulamayı kaldırsak bile ayarlar değişmez, yani mantığen değişmemesi gerekir..
Yinede kesindir diyemem.
Tek tek iptal edilecek telefonlara upcall yüklemek yerine sms kodu bulunamadı mı? En azından upcall den iptal edilince gelen smste tekrar açmak isterseniz şuraya sms atın tarzında bir şey varsa onun tam tersini kapa şeklinde sms atılabilir.
-
bu işlemden sonra SMS gelmiyor. tek yolu upcall sanırım çünkü "iptal sekreter" SMSi turkcell sayfasında da yazarken mesaj bırakabilmeyi kapatmak için sadece upcall uygulaması söylenmiş.
upcallı sil işlemden sonra bir şey olmaz, kesin
Elinize sağlık:)
Bizim için evet bu bir çözüm ama, genelde bu tuzağa yaşlılar düşüyor, bilgisiz insanlar düşüyor.
Yani Turkcell hala çakallık peşinde. Ama adamlar akıllı adam, herhangi bir şikayet geldiğinde artık, biz çözümü sunduk diye haklı çıkacaklar. Çakalcell gerçekten işi biliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34
Elinize sağlık:)Hocam hepimize hayırlı ve uğurlu olsun inşallah 😀
Bu soygunculuktan kurtulduk gibi👍
Ben de biraz önce denedim. Aradığım kişiye ulaşamadığımda sektere düşmeden arama sonlandı.
Mission completed.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X