Şimdi Ara

TURKCELL SEKRETER SERVİSİ VURGUNU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
13
Favori
47.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    21 yıllık Turkcell müşterisiyim, Faturalı maceram 4 yıl önce 25 TL ile başladı, şuanda 69 TL. Yok paketinden ucuz fiyatlı pakete geçiş yaptırmıyorlar.

Yan hattım için Yıllık 500 GB için 199 veriyorum. Yan hat olduğu için yıllık olması benim için önemli değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • murat18100 kullanıcısına yanıt
    tarifeniz ne? cayma bedelinin 60 TL çıkması için taahhütsüz fiyatın taahhütlü fiyattan 60 TL fazla olması lazım öyle bir tarife duymadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Resimdeki tarife ama sekreter sayesinde her gün artıyor
    TURKCELL SEKRETER SERVİSİ VURGUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat18100 -- 24 Temmuz 2020; 19:19:18 >

Kampanya süresi dolmadan kampanyadan ayrılan abonelere erken iptal bedeli yansıtılacaktır. Abonelerin GNÇ Fırsat Süper Kampanyası boyunca aldıkları hizmetin aylık bedeli 40 TL'dir.

Her ay için 40 TL, eğer yeni abone isen 40 TL almalı, ikinci aya geçtiysen ondan 60 olmuş olabilir.

Resimdeki numarayı silmeniz iyi olur

• Tamam hocam gözümden kaçmış

Tam silinmemiş hocam özele bakin ben silip atıyorum size.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Evet ikinci aya girmiş

• Yıl oldu 2020, Turkcell soyuyor BTK hala izliyor... Yazıklar olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarthWorm

Faturalı olmak pişmanlıktır
    Eğer, Maddi durumunuz ortalamanın çok çok altında değil ise;
    Faturalı olmak hiçte pişmanlık değildir.
  • beyoglubeyy B kullanıcısına yanıt
    Turkcell pişmanlıktır. Bir önceki tarifem vodafone, ondan önceki tt idi böyle bir soygun görmedim. Her ay 15-20 TL. ödüyoruz bakalım. Gerçi vodafone da ekrana şak diye dijital servis reklamı geliyordu onda da yanlışlıkla kapatacağım diye evete basarsan bir aylık abonelik geçiriyordu. Benim son iki yıl içindeki tecrübeme göre içlerinde en iyisi tt. diğerlerinden daha az soygun olayı ve tarifeleri daha ucuz. Her yerde de çekiyor. Ben Ankara merkezde oturuyorum. Turkcell den daha iyi çekiyor tt. hem de internet hızı iki kat turkcell de 35-40 mbit arası, tt de 75-85 arası hız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat18100 -- 25 Ağustos 2020; 8:52:18 >
    Hocam saçmalamayın iş yüzünden Ankara Çankaya'ya gittim 2 sene önce. Caddede 3 mbit hız sunuyordu. Şuanda İstanbul Şişli'deyim aldığım hız bu? Cevahir AVM taraflarında oturuyorum.
    Şehirler arası yolda zaten aman aman 4.5G görürseniz şükredersiniz. TURKCELL SEKRETER SERVİSİ VURGUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 25 Ağustos 2020; 10:4:19 >
  • Ben saçmalamıyorum rakamlar söylüyor. Resimleri aşağı bırakıyorum Aynı odada çalışan arkadaş tt kullanıyor ölçüm yaptık şimdi. Telefon görüşmelerinde yaşadığım ses kesintilerini saymıyorum bile. Ayrıca mesaide sürekli depolarda dolaşıyoruz. tt hepsinde çekerken turkcell bu dolaştığım depoların hiçbirinde çekmiyor.
    Bu işyerindeki test sonuçları (batıkent). Akşam eve gittiğimde (keçiören) eşimin hattı tt. onunla da ölçüm yapıp tekrar paylaşırım. Daha önce yaptığım testte evde tt 85 mbit. çıkmıştı.
    TURKCELL SEKRETER SERVİSİ VURGUNUTURKCELL SEKRETER SERVİSİ VURGUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat18100 -- 25 Ağustos 2020; 11:44:26 >

Siz gene Ankara'dasınız ben İstanbul'un en popüler ilçesinin merkezinde oturuyorum. Yazık günah 20 GB 45 tele vermeyi bizde biliyoruz

Eminönü civarındayım şuanda yok abi yok bana garezi var heralde bu çöpün.

• beyoglubeyy B kullanıcısına yanıt
    "iptal ettirdiğinde, seni arayan kurtuluyor. sen değil."

iptal seni de korur, hiç değilse seni arayıp sekretere düşenler yüzünden 1,7 TL kaybetmezsin.

"sen iptal ettirmeyen birini ararsan, diyelim adam da çekmeyen bir yerde, bazen hiç ses gelmiyor, öyle koyun gibi bekliyorsun, o sırada aradığın kişinin sekreter açmış, sana usul usul yerleştiriyor oluyor."

bu örnek de her zaman olacak bir şey değil sekretere düşersen genelde duyarsın sinyal sesinden sonra dediğini, sinyali duymadan kapatırsan kurtulursun.

yani sekreteri kapat, başkasını ararken de sinyal sesine düşme %90 koruma sağlar

tabi bizi böyle taktikler kurmaya zorlayan turkcellin kötü niyetidir, yazıklar olsundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 25 Ağustos 2020; 13:57:22 >
  • Az önce tam diiiit sesinde gidiyordum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: murat18100

Resimdeki tarife ama sekreter sayesinde her gün artıyor

Benim de daha fatura kesimine 10 gün var 18 TL yansımış hattımı babam kullanıyor adam 78 yaşında bin pişman oldum. Müşteri hizmetleri aradım boş işler sizi becerecegiz kaçısiniz yok diyorlar resmen..

Valla geçiren geçirene ..

• mavi_dünya M kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ülkemizdeki firmalar şu anda yarış halinde, hepsi vatandaşı öpme derdinde. Ağır yaptırımlar olmadığı için olan garibana oluyor.
    Meblağ az gibi görünsede düşünsenize kaç milyon abonemiz var diye hava basıyorlar. Ortalama 18 TL den güzel kazanç.
    Ben BTK ya bile şikayet ettim ama şu anda devir güçlülerin devri.

• Turkcellin söyle para kazanmaya ihtiyacı olmamalı ya. Cidden sinir bozucu.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.