Şimdi Ara

TURKCELL SEKRETER SERVİSİ VURGUNU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
13
Favori
47.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Umarım işe yarıyordur. Ben de yaptım.

TURKCELL SEKRETER SERVİSİ VURGUNU

Edit: Bu yöntemin sekreter servisini kapatmaya yarayıp yaramadığını bilmiyorum. Ama bu yöntemle Paycell mobil ödeme kısmına baktığımda kapatıldığını gördüm. Acaba sadece Paycell için mi kapatılmış oluyor? Yoksa sekreter servisini de kapatıyor mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-751620F32 -- 7 Nisan 2020; 13:5:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu mobil ödeme yahu, sekreterle bir ilgisi yok
    iptal sekreter yazıp 2200 a göndereceksiniz, yine sizde sekreter iptal olsa bile sekreteri açık birini arayıp sinyal sesine düşerseniz ücret kesilecek, sinyal sesine gelmeden kapatmalısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Bunun sekreter servisiyle alakası yokmuş. Mobil ödemeyi kapatıyor.

• Bu lanet servis başa bela, aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyince çat diye kapatmak lazım başka işe yarar yok gibi,birde şu faturaya eklenen 3-5 kuruş yuvarlama farkı denen saçmalık var

• Hattım açılınca buna pek dikkat etmedim ama servis otomatik aktif olmuş. Birisi beni uzun uzun aradı ama mesaj bırakmamasına rağmen 1.69 TL düştü. Bu normal mi?

Ücretin bana yani ARANAN KİŞİYE yansıtılması doğru mu? Herkes aranan değil arayan kişiye giriyor diyor da?

Bildiğiniz soygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Nisan 2020; 17:55:5 >
  • Vurgun hala devam ediyor. Yaşlı hiç bir şeyden anlamayan bilmeyen gariban insanların 30 liralık faturalarını, bu gereksiz servis ile 200 lira kadar şişiren hırsız Turkcelle bütün kurumlar sessiz, dilsiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Vurgun hala devam ediyor. Yaşlı hiç bir şeyden anlamayan bilmeyen gariban insanların 30 liralık faturalarını, bu gereksiz servis ile 200 lira kadar şişiren hırsız Turkcelle bütün kurumlar sessiz, dilsiz...
    Bugün bana yine haberim olmadan telefonumun ekran kilidinin açılması ve favori listedeki sekreter servisini kullanan birisini telefonun arayıp karşı tarafın açmaması sonucu 2 x 1.69 = 3.38 lira direkt girdi.

Arayan kişiye girmesi kabul edilemez. Bari bunu durdursun biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Mayıs 2020; 18:41:32 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Btk dahil, bildiğim her yere defalarca bildirdim, cevap bile verilmedi. Allah sorsun ne diyim.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Sizi arayıp da ulaşılamadığı ya da sizin cevap vermediğiniz durumlar için sekreter servisini kapatabiliyorsunuz, ama siz aradığınızda karşı taraf cevap vermediği durum için kapatamiyorsunuz maalesef.

• İkinci durumda kapatilamamasinı sizi uyarıyoruz bu uyarı ve bip sesinden sonra ücretlendirme oluyor diye savunma yapıyor Turkcell

• Aslında herkes ilk durum için kapatsa kimseye ikinci durum için sekreter servisi ücreti yansımaz. Demedim babamın numarası için kapanan kısmı kapatıp babamı aradığımda bana uyarı vermiyor ve sekreter servisi devreye girmiyor. Bu arada babam da ben de Turkcell kullanıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ailby

Sizi arayıp da ulaşılamadığı ya da sizin cevap vermediğiniz durumlar için sekreter servisini kapatabiliyorsunuz, ama siz aradığınızda karşı taraf cevap vermediği durum için kapatamiyorsunuz maalesef.
    Evet vurgun da burada zaten hocam. ARAYAN taraf olarak benim ücret ödemem saçma, ya kendi paket dakikalarımdan düşmesi lazım ücretlendirme illa olacaksa, veya Sekreter servisini kullanan kişiye yansıtılması lazım servisi peşinen kullanmayı kabul ettiği için.

Soygunun daniskası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • soyguncu tcell 3.38 eklemis aileden birinin faturaya, kullanmayin su ensarcilari diyorum ama nerdeee.

• Aynısı babamın hattında oldu 30liralık tarifesi vardı fatura hep 50 60 geldi. Kaç kere sinyal sesini duyma dememe rağmen anlatamadım. En sonunda avea ya geçtik. Bide faturasız yaptık ohh miss.
  • Bugün başıma geldi resmen soygun

• BTK'nın facebook sayfasına da yazdım kaç kez, Turkcell soyuyor, BTK izliyor. Yazıklar olsun.
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    Her ay 3-4 TL sırf bu sekreter belasına para kaptırıyordum. Konuyu yeni gördüm iptal ettim eyvallah.

• Ücretlendirmesi değişmiş herhalde.. Hatun'un hattına böyle yansımış.

• Kapatma işi nasıl oluyo yani kendimize mi kapatıyoruz karşı tarafta mı kapatması gerekiyo
    İhtiyarlar için bu nasıl olacak hattı mı taşıyalım dedemin faturaya her ay 5-10 lira ek çıkıyo bunun yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctn48 -- 23 Haziran 2020; 22:33:43 >

• Diğer operatörlerde bu sekreter ücreti var mı? Annemin hattını turkcele taşıdım şimdiden 5 adet sekreter ücreti olmuş. Bundan önceki hattı Türk telekomdu. Hiç böyle bir ücretle karşılaşmadım bir yıl boyunca. Yol yakınken dönmek lazım böyle iki katı fatura öderiz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.