Şimdi Ara

Türkcell sizce de çok yavaşlamadı mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
2.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hız takıntısı bence de gereksiz bir takıntı.
    Tamam ben arada bir speedtest yapıp yüksek hızlar görmek istiyorum bu sebeple Turkcell kullanıyorum diyene hiç bir lafım yok ama bu yüzden diğerleri çöp, parası olmadığı için kullanıyor insanlar, bunlar kullanılmaz demek de hiç doğru değil. Çünkü herkesin öncelikleri var, beklentileri var herkes de buna göre hareket ediyor.

Örneğin ben TT kullanıyorum ama işim icabı öok uzun yola çıkıyor, çok kırsala, ücraya gidiyor olsam Turkcell alırdım çünkü önceliklerim değişiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Reis hani şu özellikle Turkcell'den Türk Telekom'a geçmek isteyen ve öneri isteyen, daha sonra burada hâli hazırda TT kullanımda o kişiye "arada hiçbir fark yok", "aynı hizmet TT'da daha ucuz", "ne gerek var o kadar para vermeye" diyerek iki farklı firmayı aynı hizmeti veriyormuş gibi anlatan troller için yorumunuz nedir.?

Hani iki firmada aynı hizmeti veriyorda biz mi körüz. Bu şekilde insanları yanlış yönlendirmek ne kadar etik? Bu binevi sahtekârlık değil midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 11 Aralık 2019; 15:34:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Tabii ki yanlış. Turkcell yerine TT tercihnedilebilir ama önceki mesajıkda dediğim gibi beklenti ve ihtiyaçlara göre değişen bir şekilde olur bu. Ama şu bir gerçek Turkcell, TT'den daha iyi. Mesele bu sradaki farkın kullanacak kişinin işine yarayıp yaramayacağı. Yoksa hizmeti daha iyi diyerek genellemek doğru olmaz. Bu sektörünnde esasında kuralı belli ne kadar ekmek o kadar köfte.

Öte yandan ben bu konularda trollük yapanları anlayamıyorum çünkü hiç bir hayat amacı yok burada. Diyelim ki trollerin taraftar oldukları operatörler arşa çıktı ne değişecek? Hiç bir amacı olmayan bir hareket.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Heh işte bak ne güzel diyorsun reis. Mesajlarımdan da anlamışsındır az çok. 3 operatörüde aynı anda kullanan biri olarak burada insanlara doğru şekilde yönlendirme yapmam gerek. Yada çenemi kapamam gerek. Yani şu firmaya geçersen ekstra şu hizmeti alırsın, buna geçersen bu hizmetten yoksun olursun diye doğru yönlendirme yapmak lazım.

Dediğin gibi ihtiyaç meselesi bu iş. Sadece fiyata göre yönlendirme yapmaya son derece karşıyım.

TT , Turkcell veya Vodafone farketmez, burada herhangi bir firmaya ekstra müşteri kazandırmanın maddi olarak kimseye faydası yok.

Turkcell diğerlerinden zaten açıkara en iyi hizmeti veriyor ve bu istatistiksel olarakta ortadayken bunu inkâr etmek yanlış. Ayrıca her fırsatta da belirtirim, söz konusu Turkcell'de olsa her tarifesi kullanılmaz. Öyle saçma fiyatlandırması var ki akılalır gibi değil.

Turkcell'den son derece memnun olan biri olarak geçen ay tarife düşürttüm, 16GB 99 lira olana geçtim ama kendimi ciddi ciddi kazıklanmış gibi hissettim ve bu ay tekrar tarife yükselttim şimdi 65GB 250 lira, en azından fiyat olarak kıyaslandığında bile denk geliyor ve içim rahat kullanıyorum.

Eğer mecburiyet yoksa Turkcell'e 16GB için 110 lira vermektense TT'a 20GB için 45 lira vermek daha mantıklı diye önerilerde bulunmak en doğrusu. En azından onerilen kişi aksiyon aldığında ve hizmet konusunda sorun yaşarsa kendi için de der ki "ulan verdiğim para belli zaten, ne kadar ne verebilir ki".. Ama kuru kuruya ikiside aynı kalite diyip adam yönlendirilirse ve sorun yaşarsa yönlendiren kişiyede kalayı basar ve buranın kalitesi düşer..

Geçen TT'u eleştirdiğim mesajım şikayet edilip sildirildi, vallahi şaka gibi. Bölümün geldiği hâl bu. Herhangi bir şahsa hakaret yok, kimsenin adı bile geçmemiş ama mesaj siliniyor. Artık belli ki fanatiklik bu düzeye çıktı, kimse TT'u eleştiremez, şimdi gelde körü körüne bunları yapanlara karşı ne kadar vasat hizmet verdiğini söyleme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 11 Aralık 2019; 16:14:16 >

Sahi hocam size konumu vermiştim. Türkcell iplememişti bile. Onlarca şikayeti görmezden geldi. Evet biliyorum konumda çok yoğun kullanım var ve baz istasyonu aşırı yetersiz. Ama türkcell in umrunda değil. Ben direk kendi kullanıcı hızlarıma dayanarak bazı bölgelerde net yavaşladığını biliyorum. En son btk üzerinden şikayetimde verilen cevap bağlantı için yeterli hızınız var, herhangi bir çalışma yapılması öngörülmüyor dendi. Hızım 1mbit. 4g.

Hocam çaktırma

Türkcell sizce de çok yavaşlamadı mı? 7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 11 Aralık 2019; 18:7:58 >
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Wooow

Hocam geçen cuma 1 günlük 1 GB verdi şimdi ise tekrar verdi

Türkcell sizce de çok yavaşlamadı mı?

Yuh sömürmüşsün

• circassianman kullanıcısına yanıt
    Her talebe olumlu dönüş yapılacak diye birşey yok, 2020 yılına girilsin bir yatırım planlamaları yapılsın ondan sonra net birşey söylerler. Sen burada sabahlara kadar, günlerce konu açsanda yorumlar yapsanda bunun hiçbir faydası olmayacak, bu bir süreç bekleyip göreceğiz.

Ha Turkcell gibi bir operatörün bu hızları sunması kabul edilemez, diğerleri yapsa zaten ucuz operatör ne beklenir ki der geçeriz ama söz konusu Turkcell olunca böyle birşey söylenemez.

Benim anlamadığım konu kimlerle nasıl iletişime geçtiğin.. Benim işyerimde de her geçen gün hızlar düşüyor, talep açtığımda yaptığım test sonucu 5mbps download 17mbps upload'ı ss alıp gönderdim bana hiç böyle birşey demediler. Gelip incelediler ve istasyon kuracağız dediler, 5-6 aya da kurulur en az. Ama sana 1mb bile alamazken bunları söylemeleri saçma..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Höst

Hocam toplam 54 GB kazandım

2. Ay dibe vurcan gibi

Hocam Bir hafta olmadı daha

Tebrikler, Salla Kazan ikinci hediye kampanyasi kapsaminda, populer yuzlerce dergi ve gazetenin yer aldigi Dergilik'ten dergi/gazete indirdiniz ve gunluk 1 GB kazandiniz. Dergilik'in surpriz hediyeleri icin okumaya devam edin. Paketinizi 12.12.2019 19:32 tarihine kadar kullanabilirsiniz. B002

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 11 Aralık 2019; 19:33:15 >

• Varmı arttiran

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Ben öyle bir durumda "evinizde -en azından sürekli dolaştığınız bölgede- en iyi hangi operatör çekiyorsa onun kullanın" diyorum. Çünkü hiç bir operatör Türkiye'nin tamamını %100 kapsama garantisi vermiyor, her zaman en iyisi olduğu düşünülen Turkcell bile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 11 Aralık 2019; 20:11:58 >
    Türkcelle hangi yollarla iletişim kurulacaksa her yolla iletişim kurdum. Son aşama şu an btk ya şikayetimde, gelen mailde şikayetimin türkcell değil btk tarafından inceleneceği yönünde. Btk da bu hıza kendi yasalarını çiğneyip normal derse daha da uğraşmayacağım.

Ayrıca şunu belirtirim ki, Türkcell i yere vurup diğer operatörleri daha iyi gösterme gibi bir mesajım yok. Herhangi bir operatörü savunmam yok. Aksine Türkcell i tavsiye ediyorum. Ama bu yapılan iplememezliği de görsün millet.

• serdarski S kullanıcısına yanıt
    Benim sıkıntım kapsama alanı değil. Türkcell diğerlerine göre çok daha iyi genel olarak. Ama bu hızlara rağmen çözüm sunmamaları beni gıcık ediyor. Ayrıca mevcut konumda tüm operatörler 2mbiti geçemiyor 4g de.

• circassianman kullanıcısına yanıt
    Kapsama alanından bağımsız olarak telefonunuzun bağlı olduğu baz istasyonu da çeşitli sebeplerden dolayı farklı hız verebilir.

Önemli olan bulunduğunuz bölgede en iyi şekilde hizmet veren baz istasyonu olan operatörü bulabilmek.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.