Şimdi Ara

Türkcell sizce de çok yavaşlamadı mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
2.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bize geldi de ne oldu, onca uğraştan sonra getirdik bağlanıp kullanmıyorum bile. Çoluk çocuk kullanıyor sadece. Fazla takma kafaya fiber çok birşey değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-6 sene öncesine kadar avea(Turktelekom) kullanıyordum. İlk önce vodafona 3 yıldırda turkcell kullanıyorum. O zamanlarda avedan vodafona geçince çağ atladığımı hissetmiştim. Sonra türkcelle geçince aynı hissi yaşadım.

Forumda turktelekomdan memnun olanları görünce yedek hattımı turktelekoma taşıdım. Ama beklediğimi bulamadım. Birde turkcell hediyelere çok alıştırdı. Yukarıda yazılan kadar olmasada aylık 35 - 40 gb yakın kullanım söz konusu. Ödediğim miktar vergi ile beraber 27-28 TL. Turkcell hoş geldin 2 gb tekrar geçiş yapıp 1yıl uzatacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rexpos R kullanıcısına yanıt
    Tiner çekip mi geldiniz?

• gulnare G kullanıcısına yanıt
    Ohooo forumdaki TT kullananlara kalsa Turkcell ile aynı hizmeti daha ucuza veriyor. Ama iş kullanıma geldiğinde vowifi yok, volte yok, ekstra kampanya yok, her müşteriye farklı fiyatlandırma var, tarife değiştirdiğinde +10-20 lira fazla ücret talep eder, faturasıza geçersen +30 lira alır ama bunu hattına yüklemez, hele ki bir mobil uygulaması var güncel fatura detaylarına bakamazsın ekstra bir ücret yansımış olsa neye aldığını göremezsin, baz istasyonunun yanında 100mbps verir, 100mt uzaklaşınca 3mbps verir, telefon açıkken sana kim aramış mesajları gelir. Bunlar gibi onlarca sebep var.

Bir insan niye TT kullanır? Çünki diğerleri çekmiyordur, açığını bulmuştur sınırsız internetini kullanıyordur ya da tehditle %40-50 indirim almıştır. Kendisi de bilir ki istedikleri para o hizmete verilmez. Sağolsun birkaç üye var da hizmet farklılıklarını dile getirerek insanların doğru tercihleri yapmasına yardımcı oluyoruz. Ha Turkcell çalışanı muamelesi görüyoruz ama olsun, dandik TT'yi depremde bile eleştiremeyenler bize fanboy/çalışan dese n'olur demese n'olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 12 Aralık 2019; 17:31:52 >

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Avea kamu hattım varken 2 sene boyunca 3 TL fatura geldi. %50 bir %40 bir indirim yapmışlardı. - 2 TL fatura gelince Müşteri hizmetleri bile kullanıma normal demişti. Tabi bundan 7 - 8 sene önce.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam söz verdiler kafama o takılıyor sözünde durmuyorlar ben o konu da takarım bana söz verip yapmazlarsa kullanmasam bile sözünde durmasını beklerim

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    Pek fazla takılma, onlarınki de bir sürec ve her ağızdan birşey söylenmesi muhtemel

Neye istinaden yaptılar acaba o indirimleri?

• circassianman kullanıcısına yanıt
    %40 kamu çalışanı %50 de 24 kalma sözüne olabilir. Tam hatırlamıyorum. Çok uzun zaman geçti.

Bi tanıdık falan yok yani

• Türkcell sizce de çok yavaşlamadı mı?

Hortlattınız Bende değişiklik yok.

benim geceleri hız olarak 180 MBps alıyorum
    Türkcell e diyin de bizi de görsün.

turkcell beni seviyor turkcell çalışanlar beraber yemek bile yedik
    Valla o zaman benim işi çözün

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.