Şimdi Ara

Türkcell sizce de çok yavaşlamadı mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
2.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türk Telekom'un 3Ç'de net abone kazanımı var kaybı yok. Keza Turkcell'in de öyle. Sonuçlar açıklandığında gördüğüm kadarıyla Türk Telekom'dan diğer operatörlere 100 bin ila 500 bin abone geçmiş olmalı ancak bir o kadar da abone kazandıkları için abone kaybı yaşamadılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    3.Çeyrek raporuna yansıdı zaten. TT'ye kan da kaybettirdi, net abone kazanımları olsa da geçen seneki performanslarından çok uzakta kaldılar. 12A'18 (3Ç)'de toplam 2 milyon abone kazanımları vardı. Hatta depremden önce abone sayısı olarak Vodafone' u geçmiş iddiaları vardı, deprem sonuçlu kayıplar sebebiyle zayıf performanslı bir. çeyrek yaşadılar mobil abone kazanımı hususunda.

• boyzof B kullanıcısına yanıt
    Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Telekom 3Ç'de B20 sahaların bir çoğuna B3 de ekledi ancak bu sebeple mi yoksa abone kaybı ile mi alakalı onu bilmek için daha fazla bilgiye ihtiyaç var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 10 Aralık 2019; 13:58:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

3.Çeyrek raporuna yansıdı zaten. TT'ye kan da kaybettirdi, net abone kazanımları olsa da geçen seneki performanslarından çok uzakta kaldılar. 12A'18 (3Ç)'de toplam 2 milyon abone kazanımları vardı. Hatta depremden önce abone sayısı olarak Vodafone' u geçmiş iddiaları vardı, deprem sonuçlu kayıplar sebebiyle zayıf performanslı bir. çeyrek yaşadılar mobil abone kazanımı hususunda.
    her yıl aynı performans olacak diye bir kaide yok ki, kaç kişi gittiğini bilemediğimiz için deprem sebebiyle diyemeyiz, belki de tarife fiyatlari yeteri kadar uygun gelmedi veya diğerleri etkili kampanyalar yapmıştı o çeyrekte, ayrıca ben depremin olası etkisini 4. çeyrekte belki görebileceğimizi düşünüyorum çünkü numara taşıma süresi 4. çeyreğe sarkmış oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evimde 100 Mbps'leri görüyordum bir zamanlar. Artık durum bu;

Türkcell sizce de çok yavaşlamadı mı?

Türkcell sizce de çok yavaşlamadı mı?

Download yapmadığım sürece hiçbir fark hissetmiyorum fakat bir yavaşlama olduğu çok açık. Birçok farklı şehirde denedim, her yerde durum aynı.

Yansıdı hocam çünkü 3Ç eylülde bitmedi. 30 ekime kadarki tüm hareketler yansır 3Ç'ye. Tabii sene sene bu tarih aralıkları değişebiliyor.

Tadil: Yansımamış, yanmsımamış, yaş tahtaya bastık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 11 Aralık 2019; 0:0:57 >
  • Turkcell yavasladi yavaslamasina lakin yine diger operatorlerin cok ustunde. 90-100 mbps gorulen yerlerde yogun saatlerde 20-30 civarlarinda. Mobil icin yeterli yine bu hiz. Millet vodafone veya turktelekom ile 3-4 mbps gorse seviniyor.

• Nikki Sixx kullanıcısına yanıt
    Sende baya baya çullanmışlar reis.

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Valla reis, çok fazla test yapan biri olarak TT'da hızlar artip Turkcell'de düşüyorsa bu benim için geçişten dolayıdır. Depremden önce olsaydı Turkcell'de arardım sorunu ama ne olduysa depremden sonra oldu.

En kötü 20 versin benim için sorun yok.

• Olan türkcelli hızı için sevenlere oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

Yansıdı hocam çünkü 3Ç eylülde bitmedi. 30 ekime kadarki tüm hareketler yansır 3Ç'ye. Tabii sene sene bu tarih aralıkları değişebiliyor.

Tadil: Yansımamış, yanmsımamış, yaş tahtaya bastık
    Nasıl Eylül'de bitmedi? Tarih aralıkları değişiyor olur mu? çeyrek 3 aylıktır, neye göre böyle bir şey söylüyorsunuz? Şu an sacmaladiginizin farkında değilsiniz, basın bültenlerinde bu tarihler verilir, bir bakın isterseniz. Ayrıca TT 3. çeyrek basın bülteninde 284bin abonenin de kimlik numarası olmayanların hatlarının iptali btk tarafından istenmesi sebebiyle iptal edildiği yazıyor. Ve ekliyorlar: bunu hariç tutarsak aslında 586bin abone kazandık. Ayrıca 30 Eylül itibariyle ibaresi geçiyor.

www.turktelekom.com.tr
    Türk Telekom Grubu 2019 3. Çeyrek Sonuçları > Duyurular > Hakkımızda > Türk Telekom
    https://www.turktelekom.com.tr/hakkimizda/duyurular/Sayfalar/turk-telekom-grubu-2019-3-ceyrek-sonuclari.aspx

Şimdi ne diyeceksiniz acaba :)

Ha bu arada, raporun açıklanma tarihi 31 Ekim, bu tarih yıldan yıla degisebilir fakat çeyrek kelimesinin ifade ettiği tarih aralığı değişmez. Rapor istenilen zamanda açıklanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 10 Aralık 2019; 20:11:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IsO6

Turkcell yavasladi yavaslamasina lakin yine diger operatorlerin cok ustunde. 90-100 mbps gorulen yerlerde yogun saatlerde 20-30 civarlarinda. Mobil icin yeterli yine bu hiz. Millet vodafone veya turktelekom ile 3-4 mbps gorse seviniyor.
    Turktelekomda 3-4 mbit nadir olan bir durum abartmayın kendinizi rahatlatmak için.

Muhasebede bir sene içinde 3'er aylık dönemler halinde Geçici Vergi beyannamesi verilir ve bu beyanname her çeyrekte ne kadar kâr veya zarar ettiğini gösterir.

1. Dönem Ocak, Şubat, Mart (beyannamesi Mayıs ayında verilir)
    2. Dönem Nisan, Mayıs, Haziran (Beyannamesi Ağustos ayında verilir)
    3. Dönem Temmuz, Ağustos, Eylül (Beyannamesi Kasım ayında verilir)
    4. Dönem Ekim Kasım, Aralık (Beyannamesi bir sonraki senenin Şubat ayında verilir)

Geçici Vergi beyannamelerini verebilmek için her ay KDV beyannamelerini vermek zorundasın.

Veya şöyle söyleyeyiM;

Her ay KDV beyannamesini vermeden Geçici vergi beyannamesini veremezsin.
  • Turkcell yavaşlamadı. Türkiye'de en fazla omurga hızı olan operatör Turkcell'dir. Hızları çok fazla kısıtlıyorlar artık eskisinden de çok fazla. Turkcell platinum hattı da var yakınımda. Genç Turkcell hattından nerdeyse 2 kat fazla hız alıyor. Telefonların ikisinde yeni nesil. Artık sadece milleti yolmaya bakıyor Turkcell.

Örneğin Lifecell hatlarında 1200gblık 3 saat paketi var ve sitenin aşağısında size hızınınızın kısıtlı olacağını belirtiyor. Ve bu hızı kayıpsız kullansanız bile en fazla 150gb kullanabiliyorsunuz yani artık soyuyorlar. Çok pahalı ve yatırdıkları yatırım cidden boş kalıyor. Yani Kurumsal firmalar(fabrikalardan bahsediyorum. Kobilere çıkardıkları fiyatlar acayip astronomik. Yani yatırım yapıyorlar evet, en iyi GSM oparetörü TR'deki fakat bu yatırımı maalesef kullanmıyorlar. Keşke kısıtlayıp milleti yolmaktansa kısıtlamaları indirip. Birazda sürümden kazanmak isteseler. Çünkü cidden TT ve Voda çöp. Ciddi manada çöp çekmiyor ulaşamıyorum TT ve Voda hatlara. Turkcell tekel olmasının avantajını kullanıyor şuan. Heriflerin riski yok. Stabilite isteyen kişi Turkcell alıyor. Alternatifleri yok. Diğer GSM'ler size bu stabiliteyi vermiyor. Aşırı tekel Tcell. Kimse bir şey demiyor, eleştirmiyor. Eleştirilse de zaten takmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bseeek -- 10 Aralık 2019; 21:3:55 >

• Doğru, ben de yanlışlık varmış, hemen yorumumu tadil ediyorum. Teşekkürler.

O zaman YS açıklanınca bakalım dediğiniz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 11 Aralık 2019; 0:1:38 >
    O da doğru ama ben TT kullanıyorum, hatta şehir merkezinde şaşırdığım bir şekilde Turkcell'dan dahi daha iyi (kendi şehrimde tabii ki) ama özellikle B20 sahalar ki evim de böyle bir lokasyonda idi artık prime time da Vodafone'a dönüyordu adeta o kadar kötüydü şimdi B3 eklediler idare eder bir hal aldı ki şimdi 30Mbps civarı görebiliyorum prime time da.

Bir de şehirler arası performansı kötü bence. LTE/-A kapsaması düşük. Vodafone'nun da yüksek ama içi boş, hep 10Mbps iyi ihtimalle.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Her şeyin neticesinde tamam biz işin meraklısıyız o sebeple hız testi, hızlar bizim için önemli ama gerçek hayata bakınca pek bir önemi de yok. Geçenlerde 1 hafta boyunca Vodafone kullandım, hızlar genelde 10Mbps'i pek geçmiyordu ama kullanımda çok kötü bir deneyim sunmadı bana, gayet makul kullanılabilir bence. Zaten bu hız işi de muhtemelen 5G'de dilimlenebilir ağlar sebebiyle bitecek, adamlar al sana 2Mhz yeter deyip bırakabilirler o saatten sonra oraya 10Gbps'lik istasyon kurmuşlar bizim için önemi kalmaz.

Vodafone'la ilgili yazdığını senelerdir insanlara anlatamıyorum. İnsanlarda hep bir hız takıntısı var.
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    100 üzeri göremeyince dandik oluyorlarmış malesef
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle ve kesinlikle yavaşlama var. Çoğu yerde ben bunu görüyorum. Platinum vs özel paketler için tabiki geçerli değil bu durum. Özellikle yoğun bölgelerde girilemiyor neredeyse.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.