Şimdi Ara

Türkcell sizce de çok yavaşlamadı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
2.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hizlarda bir dusus oldu bu bir gercek. Bunun nedeni de Tt nin 1 gun boyunca cokmus olmasi. Bir soz var bir musibet bin nasihatten iyidir. Insanimiz musibetle kucaklasmadan maalesef gercekleri gormeyebiliyor. Turkcelle gecisler cogaldi ki su var turkcell in hizi dusuk hali bile tt den ya da vodafone dan iyidir. Misal evde yedek hat tt var hep 3g cekiyor. Turkcell ve vodafone 4.5g cekiyor. Yapilan yatirim ve baz istasyonu sayisina bakildiginda turkcell kullanmak cok daha mantikli. Ucuz olsun is gorsun yada gormesin mantigindaysan tabi ki Turk Telekom.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokbiloz

Hizlarda bir dusus oldu bu bir gercek. Bunun nedeni de Tt nin 1 gun boyunca cokmus olmasi. Bir soz var bir musibet bin nasihatten iyidir. Insanimiz musibetle kucaklasmadan maalesef gercekleri gormeyebiliyor. Turkcelle gecisler cogaldi ki su var turkcell in hizi dusuk hali bile tt den ya da vodafone dan iyidir. Misal evde yedek hat tt var hep 3g cekiyor. Turkcell ve vodafone 4.5g cekiyor. Yapilan yatirim ve baz istasyonu sayisina bakildiginda turkcell kullanmak cok daha mantikli. Ucuz olsun is gorsun yada gormesin mantigindaysan tabi ki Turk Telekom.
    TT'den kaç müşteri geldiğini ispatlayabilir misin kaynak göstererek? Bence onla hiç alakası yok çünkü Turkcell aşağı yukarı her çeyrekte müşteri kaybediyor.

• boyzof B kullanıcısına yanıt
    2019 3. Ceyrek sonuclarina gore turkce abone sayisini 530.000 artirdi. Arkadasin dedigi dogru olabilir. Depremden sonra etrafinda telekom kullanan 1 kisi bile kalmadi. Bir cok kisi taahhut odemeyi goze alip numara tasima yapti. 2019 son ceyrek raporunda durum daha netlesir.

• quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

2019 3. Ceyrek sonuclarina gore turkce abone sayisini 530.000 artirdi. Arkadasin dedigi dogru olabilir. Depremden sonra etrafinda telekom kullanan 1 kisi bile kalmadi. Bir cok kisi taahhut odemeyi goze alip numara tasima yapti. 2019 son ceyrek raporunda durum daha netlesir.
    Benim çevremde de hiçbir değişiklik olmadı O 503binin kaçı numara taşımayla kaçı yeni hat? Kaçı Türk telekomdan geldi, bunları bilmeden o rakam bir şey ifade etmez. 3. çeyrek temmuz-eylulu kapsar, deprem 26 Eylül'de olmuştu, numara taşıma en az 3-4 gün alır, bu yüzden numara taşıyanlar muhtemelen ekime sarkmıştır, yani 4. çeyrek sonuçları bir ipucu verebilir belki. Eğer 503bin kişi gelmesiyle hızlar yavaslayacaksa o zaman önceki ceyreklerde abone sayısı azalınca da artmış olması gerekmez miydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 9 Aralık 2019; 21:39:37 >

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Keşke benim aradıklarımda biraz taşısa hattım Turkcell kimi arasam taşıma uyarı tonu veriyor, iş için cok fazla telefon trafiğim var hiç oyle bir değişim göremedik biz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Kaynak turk telekomun rezilligi hocam baska kaynaga gerek var mi?

4.ceyregi bekleyelim bakalim. Bence tt kan kaybetti bu sefer.

Ben de hizda bir dusus fark etmedim. Eger cok sorun yasarsam 4.5g sebekesinde 3gyi aktif etmek iyi bir cozum oluyor kalabalik yerlerde.

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Ben de genel bir yavaşlama var demiyorum, kullanmıyorum zaten. diğer arkadaşların iddiasına binaen söylemiştim.

• TT kullansan evet hızlar iyi ama dansöz gibi, sesli aramada karşıdakini anlamak için kulaklık takmak şart.

Vodafone desen sesli araması iyi ama onunda hızlar kötü.

Turkcell 20'nin altına düşmesin yeter, ki buda ölüsü oluyor benim için. Aktif kullanımda ölüsütle tokatlıyor.

Kocaeli'nde ben TT'nin baya müşteri kaybettiğini düşünüyorum. Bu hızlardan belli zaten, geçen sabah tarihte ilk defa evde 100 küsür gördüm ki 30-40 alırdım en çok, işyerinde 70 80 e vuruyor. Bu hızlar yatırımla artmadı, müşteri sayısı azaldığı için arttı. Ha çoğunluk hangi tarafa geçti bilemem. Vodafone'u epeydir takıp kullanmadığım için güncel halini bilemiyorum. Turkcell ve TT takılıyorum.

• Türkcell genelde hız olarak çok düştü. Yine de bu haliyle Vodafone üstünde hız sunuyor. Düzeleceğini hiç sanmıyorum. 5g gelince biraz rahatlar belki 4g. 2 yıla kdkdk

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

TT kullansan evet hızlar iyi ama dansöz gibi, sesli aramada karşıdakini anlamak için kulaklık takmak şart.

Vodafone desen sesli araması iyi ama onunda hızlar kötü.

Turkcell 20'nin altına düşmesin yeter, ki buda ölüsü oluyor benim için. Aktif kullanımda ölüsütle tokatlıyor.

Kocaeli'nde ben TT'nin baya müşteri kaybettiğini düşünüyorum. Bu hızlardan belli zaten, geçen sabah tarihte ilk defa evde 100 küsür gördüm ki 30-40 alırdım en çok, işyerinde 70 80 e vuruyor. Bu hızlar yatırımla artmadı, müşteri sayısı azaldığı için arttı. Ha çoğunluk hangi tarafa geçti bilemem. Vodafone'u epeydir takıp kullanmadığım için güncel halini bilemiyorum. Turkcell ve TT takılıyorum.
    Nerden biliyorsun yatırımla artmadığını?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 9 Aralık 2019; 22:39:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: circassianman

Türkcell genelde hız olarak çok düştü. Yine de bu haliyle Vodafone üstünde hız sunuyor. Düzeleceğini hiç sanmıyorum. 5g gelince biraz rahatlar belki 4g. 2 yıla kdkdk
    ben birkaç ay önce vodafondan geçtim doğrudur turkcell daha hızlı fakat anlamadığım olgu ping. vodafonda iken daha düşük hız almama rağmen cs:go ping sıkıntısı yaşamadan oynardım(50-70) fakat türkcellde ne zaman cs:go girsem ping 90-110 arası geziyor.
    hocam pinti Telekom tarifeleri ucuzlattı ,gb ları arttırdı bu bile müşteri kaybettiğinin göstergesi.

2 yıldır Turkcell kullanıyorum 12 ay çok güzel faturasız neyse paket veriyor.Ama 12 ayın sonunda aynı paketi vermiyor saçma salak sadakat programları var bir veriyor bir vermiyor paketi kullanım alışkanlığına göre ucuz veya pahalı pakete ve bol bol faturalıya ikna paketleri veriyor.

Sırf bu yüzden Vodafone na geçecektim iş yerinde arkadaş speettest yaptıbşr baktık 1 mbits çıktı dedim bu ne çoğu yerde böyle dedi.Sonra baldız ın telefondan falan yaptım Edirne de çoğu yerde 1 mbits ve civarları dedim 10 lira fazla vereyim Turkcell e devam edeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada evet turkcell de bariz hız düşümü var arkadaşa göstermek için speettest yaptım nasılsa 100 mbits i geçerdi her zaman çoğu yerde 30 20 arası görüyor .Ha yeterli mi evet videolarda asla sorun olmuyor.Arkadaş vodafone da alışmış hikayelerin yarısı yüklenmiyor art arda 3 kere sayfayı yeniliyor .Dedim uğraşamam ben kalsın.

Geçenlerde dh da biri çok güzel sıralama yazmıştı.Yanlış hatırlamıyorsam.

fiyat performans

Telekom >Vodafone>Turkcell

hız kapasite

Turkcell>telekom>Vodafone

çekim

Turkcell>Vodafone>telekom

• gerçi hediyeleri faklan baz alırsak Turkcell fiyat performans da 1. sırada yer alır.Misal sürpriz nokta ile 3 haftadır paket yapmaya gerek kalmıyor.Salla kazanı ,bip hediyeleri , goller cepte ile bol bol hediye veriyor.

• Şebekesi artık doygunluğa ulaştı. Bir de interconnection bağlantıları da tcell'i parasal anlamda zorluyor.
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Sıralamaya aynen katılıyorum.

• circassianman kullanıcısına yanıt
    insanlar turkcell e pahalı diyorlar ama verdiği hediyeleri gözardı ediyorlar.Yoksa vodafone nun daha tv ve müzik servisi yok :)Var da paralı yani.

Kullanmasını bilenler için turkcell in uygulamaları bile tercih sebebi.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Bence Turkcell FWA işine girmek için girmedi, demek istediğin ne tutarsa kardır bekşentisiyle girdiklerini düşünüyorum, belli ki onların da beklemedikleri bir talep ile karşılaşmış oldular.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.