Şimdi Ara

turkcell sözleşmeli iphone iptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar turkcell'den sözleşmeli iPhone 3G alıp daha sonra sözleşmeyi iptal eden oldumu?
    cayma bedeli için "taksit miktarı x kalan taksit sayısı" deniyor... bu durumda iptal çok anlamsız...
    sözleşmeli olarak başka birine satmak mümkün müdür?
    böyle bir durum gören, duyan ya da yaşayanlar yorumlarınızı bekliyorum..
    teşekkürler..

• gittigidiyorda sözleşmeli iphone satanlar var.
  • konu açmamak için buraya yazayım dedim... turkcellden kontratlı iphone alıp sözleşmesini iptal ettiren varmı acaba... ne gibi cezai şartları var.. birebir yaşayan olup anlatan olursa sevinirim...
  • turkcellin sitesinde bu bilgiler var oradan ulaşabilirsin dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

konu açmamak için buraya yazayım dedim... turkcellden kontratlı iphone alıp sözleşmesini iptal ettiren varmı acaba... ne gibi cezai şartları var.. birebir yaşayan olup anlatan olursa sevinirim...

18 aylık taahhüdün süresi dolmadan kampanya aboneliğimi iptal etmek istersem ne olur?

Cayma bedeli bir sonraki faturanıza yansır. Kredi kartı ile başvurmuşsanız cayma bedeli kredi kartınızdan paket ücretinin çekiminin devam etmesiyle ödenir, faturanızda cayma bedeli yalnızca bir seferliğine gösterilir. Cayma bedeli, taahhüdünüzden kalan ay sayısı ile paket tutarınızın çarpımıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutech

turkcellin sitesinde bu bilgiler var oradan ulaşabilirsin dostum

quote:

Orjinalden alıntı: PhantomX

18 aylık taahhüdün süresi dolmadan kampanya aboneliğimi iptal etmek istersem ne olur?

Cayma bedeli bir sonraki faturanıza yansır. Kredi kartı ile başvurmuşsanız cayma bedeli kredi kartınızdan paket ücretinin çekiminin devam etmesiyle ödenir, faturanızda cayma bedeli yalnızca bir seferliğine gösterilir. Cayma bedeli, taahhüdünüzden kalan ay sayısı ile paket tutarınızın çarpımıdır.

]

sağolun arkadaşlar ama ben bizzat bu olayları yaşayan birisi varmı diye yazdım... biliyorum turkcelldeki şartları ama yaşayan birisi varsa neler çekti o konuda bilgi sahibi olmak istedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karantina61 -- 14 Mart 2009; 11:29:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.