Şimdi Ara

Turkcell Superbox rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 2019 şubat ayında (o esnada köyde yaşadığım için) Superbox 4.5G sınırsız paketinden satın almıştım, 24 ay taahhütlü.
    Üniversiteyi kazanmam sebebiyle Denizli'ye taşındım ve haliyle modemi de beraberimde götürdüm. Fakat yerleştiğim muhitte bi türlü istediğim verimi alamadım. Köyde yaşadığım esnadaki hızlar tatmin eder seviyedeydi (yaklaşık olarak 100 mbps indirme - 25 mbps yükleme) fakat Denizli'ye geldiğimde bir türlü ne bu değerleri yakaladım ne de aldığım sonuçlar birbiriyle tutarlıydı. Denizli'de de 1 defa adres değişikliğinde bulundum, sonuç yine aynı. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde alternatif alt yapıya geçersem herhangi bir cayma bedeli ödemeyeceğim belirtildi. Bunun üzerine en yakın Turkcell bayiisine gittim, fiber internete başvurmak için. Fakat bu sefer de bulunduğum (şuanda bulunduğum) adreste Turkcell Superonline altyapısının bulunmadığını, Türk Telekom fiber altyapısının bulunduğunu belirttiler. Dolayısıyla alternatif alt yapıya geçme işi de yattı benim için.

Sinyal kalitem iyi, modem full çekiyor ama gel görelim ki kopmalar olsun, hızın yerde sürünmesi olsun hiç eksik olmuyor. Kendi telefonumdan test yaptığımda (Türk Telekom) Superbox'tan kat kat iyi değerler alıyorum. Bana bu ürün satılırken denilen şey, "Bunu istediğin gibi taşıyabilirsin. Götürdüğün yerdeki baz istasyonlarında normal mobil cihazlara göre daha öncelikli olur."'du. Şimdi de adres değişikliğini belirttiğimde teknik destek sağlayamayacaklarını belirtiyolar. Efendim hem taşınabilir diyosun, hem de adres değişikliğinde teknik destek verilmez diyosun. Üstüne üstlük adres değişikliği yaptım diye kabahatli benim. Bu nasıl perhiz, nasıl lahana turşusu??

Ayrıca diğer operatörlerin, başka operatörlerden geçerken yansıtılan cayma bedeline ettikleri yardıma Superbox malesef dahil değil. Taşınabilir hat olduğu için öyle bi destek vermiyolarmış

Sonuç olarak aboneliği iptal etmek istersem 600+ TL benden ücret talep edilecek. Etsem bi dert, etmesem bi dert. İki arada bi derede, çaresiz bıraktılar beni. Siz değerli forum halkının görüşlerini ve yardımlarını almak isterim bu konu hakkında.

• Altyapında fiber varsa neden uğraşıyorsun BTK'ya başvur speedtest'te 2 mbps altı aldığını kanıtla gönder ücretsiz cayma bedel ödemeden iptal et.

Eğer köyde kullanmayacağım dersen ha kullanırsan gene kullanma kenarda kalsın dondur aylık 10 tl felan çıkıyor.
  • Hocam malesef şöyle birşey var. Superbox almak istersen senden adres isterler. O adreste kullanacağını varsayarak alt yapı kontrol ederler. Kurulum öncesinde de bir test var diye okudum

Ama sen bu cihaz ne kadar taşınabilirde olsa verilen hizmet şartları sözleşme yaptığın adresi bağlar.

Diğer arkadaşın dediği gibi 2mbps altında olduğunu kanıtlarsın. İn bodrum kata çekmez zaten 0mbps hız mis gibi. Al sana kanıtladım. Eğer sözleşme yaptığın adreste çekmiyor sıkıntı varsa ilgilenirler. Bu cihazı alıp başka adrese götürmen , orada çekmemesi, kullanamaman tamamiyle senin sorunun oluyor maalesef.

Tavsiyem sözleşmeyi okuman. Sözleşme elinde yoksa

Sayfanın en altında var sözleşme linki

https://s3.turkcell.com.tr/DeviceDocumentLibrary/bireysel/Turkcell/superbox-4-5g-internet-kampanyasi/superbox-4-5g-internet-kampanyasi-taahhutnamesi_genel.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaptikBirHataKomiserBey -- 4 Mart 2020; 0:18:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• sizin de belirttiğiniz gibi adres değişikliğinden dolayı sorumluluğun bana ait olduğunu belirttiler. adresimde superonline altyapısı olsa direkt geçiş yapıcam ama maalesef ki yok. ya dediğiniz gibi dondurucam ya da bi şekilde kurtulucam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell fiber internet
    4 yıl önce açıldı
    TURKCELL SUPERBOX HAKKINDA...
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.