Şimdi Ara

Turkcell Superonline fiber hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba daha önce TTNET 16Mpbs sınırsız internet tarifesindeydik. Burada TTnet hala fiber hizmet vermediği için Turkcell Superonline(fiber hattı döşemişti) bizi fibere geçmeye ikna etti. Aynı fiyat(59TL) + Turkcell Tv + Alo hizmetini içeriyor. Modemi kendileri temin ediyorlar. Benim dikkatimi çeken torrent hızı çok düşük. Engelli sitelere bağlanmadığı gibi uyarı mesajı da gelmiyor. TTnet en azından size sitenin erişim engelini ve sebebini belirtiyor.
    25 Mpbs hız için 300 Kb torrent hızını anlamak mümkün değil. Sizce superonline nasıl bir tarife hız ve özgürlük olarak. Bu torrent engelini nasıl çözebiliriz.

• ulasocal U kullanıcısına yanıt
    bu sebebler ttnet için sebeb değil...
  • Superonline da torrent e karşı hız uygulaması var. Forumdaki birçok kez tartışıldı. Bazı ip aralıklarında bu sınırlama çalışmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklam yapmak istemem fakat zamunda ve turktorrent sitelerinden ne zaman birşey indirsem Hız alanının sonuna kadar sömürüyorum. Siz indirdiğiniz dosya da seed olup olmadığına bakıyormusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Port açtım sadece yavaş ama idare eder. Sitelere erişim sorunu ttnete göre fazla gibi geldi biraz.Bu iki sorun hariç her şey iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasocal

Port açtım sadece yavaş ama idare eder. Sitelere erişim sorunu ttnete göre fazla gibi geldi biraz.Bu iki sorun hariç her şey iyi

Modem otomatik port açmıyor mu torrent vs için?
    ben Superonline kullanıcısı değilim fakat airties 5650 modemimde böyle bir özellik var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasocal

Merhaba daha önce TTNET 16Mpbs sınırsız internet tarifesindeydik. Burada TTnet hala fiber hizmet vermediği için Turkcell Superonline(fiber hattı döşemişti) bizi fibere geçmeye ikna etti. Aynı fiyat(59TL) + Turkcell Tv + Alo hizmetini içeriyor. Modemi kendileri temin ediyorlar. Benim dikkatimi çeken torrent hızı çok düşük. Engelli sitelere bağlanmadığı gibi uyarı mesajı da gelmiyor. TTnet en azından size sitenin erişim engelini ve sebebini belirtiyor.
    25 Mpbs hız için 300 Kb torrent hızını anlamak mümkün değil. Sizce superonline nasıl bir tarife hız ve özgürlük olarak. Bu torrent engelini nasıl çözebiliriz.

Bazı abonelerde torrent soruni olduğu söyleniyor şans işi gibi bisey ve.suoeronlinede ping biraz daha fazla deniliyor

• Ben da sol fiber kullanıcısıyım. Evet ping ttnete gore biraz daha yüksek ama stabil. Torrent sorunu yaşamıyorum port acsam da açmasam da.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.