Bildirim
Turkcell Superonline'ın yeni limitsiz fiber internet kampanyaları açıklandı (2. sayfa)
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
VURGUNCULAR yazıyor yazıyor internetin fail fiyatlarını yazıyor bu gazete yazıyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kullanmazsın olur bitir sadece superonline yok -
Yakında oda zam alır.
-
uydunetin yaygınlaşması için mail atmak lazım Türksat a. telekomculardan böyle dert çekeceğimize.
-
Arkadaşlar bu BTK ya alttaki konularla ilgili imza toplayalım atalım varsa söyleyin imza verelim
Taahhüt istemiyoruz
Fiyatlar aşırı abartılı
Baz tarife 35 mbit olmalı
Biz zam gelmeden 69 dan 2 yıl daha uzattıkquote:
Orijinalden alıntı: Kayrabey
Yakında oda zam alır. -
Bende 5 ay önce 66dan sözleştim. 2020 yazına kadar devam -
Donanım haberin tüketici hakları programını izlersen öyle olmadığını görürsün çok yararlı bir video olmuş kesin izlemelisin
hangisi uygun telekom bundan beter turknetinde yeniyıl fiyatı belli değil onlarınkide zamlanıcak hepsi birbirinden beter
-
hepsi birbirinden beter telkeom ucmus zaten turknet ucuz oda yeniyıl fiyatlarını acıklamadı oda zamlanıcak
-
Fark etmedi. 69 TL 100 mbps sınırsız alıyorum.
-
Benim 25 ten 16 ya düşen internetim ay başı olmamasına rağmen bugün 25 mbit olmuş. 50 mbit bir tarifeye geçtim bugün. En azından biraz sınırsız takılayım superonline da:) Uyanıklık yaptım ama doğru yapmışımdır umarım :)
-
Ortamlarda enflasyonla topyekün mücadele dersin kim bilecek.
-
Kullanıcının yararına olan kısım hesaplanır. Sizin durumunuzda 289*2=578 ? eder. Az mı değil. Ama hesap yanlış.
-
Millenicom da kullanıyor diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
:::Umrunda mı?::: umrunda ise oku...
Bankalar sözde T.Telekomu satın aldı. Yeniden millete satma peşinde ama sahip değil köle vaziyet. Kaç defa telekom satın almak gerekecek? Böyle şeyler özelleşmemeli diye söylerken yandaşlar satışa yeşil ışıktaydı... hep yeşil zaten... Bankalar %80 yabancı hemde e-devlete bile onlarla girilebiliyor... yani hepimiz köleye çevrildik farkındamısınız? kanser / ekonomik iç savaş. Lokalde kazanan olmaz. Biz kazanmaz benler kazanır o kazanmak ise aslında kaybetmektir. Biz varlığı yok olur. Anlatıyorsun anlamıyorlar ehh öyle ise yaşayarak görürsün demiştim... şimdi filmin o kısmındayız... Cumhuriyetmiş / milletmiş/demokrasiymiş... Ben kazandım diyenler gemi batınca ne yapacak? başka bir gemiye atlamayacaklar ise... öyle ise bu benler niye bu gemide delik açıyor? Hepsi dışarının adamı... süt sağma adamı. kolay para adamı, kör.. enerjini emenleri gör !!! bir şey yap !!! alın terini benzin olarak kullanıyorlar o masabaşındakiler.. kontrolü eline al. Mesela... full şüphe ile Turkcell kimin? kökü nedir? kaç yıldır faaliyette? kimlerle hangi ülkelerle işbirliği içinde? bmc 1960lar ne bağlantısı var?güney kore? hyundai / GM defense systems/sipritüel bağı aries.. emperyalizm..bağı (full uygulansa problem yok ama asgari ücret 2000$ değil
sistemleri copy pasta yaperken bile çalıyorlar aç zombiler üretiyoruz) karamehmet nedir? bunları sor... aynı şekil vestel... koç sabancı... kurtuluş dışarıda değil içeride... şüphe olmaz ise mantık olmaz sağlama olmaz. O yüzden inanç pompaladılar.. beyinlerdeki şüphe/güven oranını değiştirdiler.. şeytanada inançlı insan lazım değil mi? sormayan sorgulamayan baş eğen...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 27 Aralık 2018; 16:5:32 >
-
sizin hesabınıza göre cayıp'ta 2150 lira ödeyene kadar, cayma 1000 lira öde taahhüdü bitir daha iyi nasıl bir mantık bu anlamadım
birde artı oy almış bu kadar -
Sizinki de yanlış 190*2=380 eder.quote:
Orijinalden alıntı: ardicli2000
Kullanıcının yararına olan kısım hesaplanır. Sizin durumunuzda 289*2=578 ? eder. Az mı değil. Ama hesap yanlış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala geri zekalılar ordusu tarafından "SİZ AKN İÇİN İSYAN EDİP KALDIRMAK İSTEMESEYDİNİZ,BU DENLİ ZAM GELMEZDİ ZATEN GECE SINIRSIZ İNDİRİYORDUNUZ" diyen hıyarlar var.
1. Arkadas zaten biz bu denli mücaadele ederek, AKN sonrası hızı 1 mbitten 3mbit, sonra hıza göre düşüş ve gece süresiz indirme hakkı verildi, bu insanların gece gündüz uğraşı olmasaydı hala 50 gb kota ile 100 mbit kullanıp, kota aşımı sonrası 1mbit internet ile sürünüyor olurdunuz.
2. Gece indirme olayı BTK'nın ayrı ayrı duyurduğu şeyler değildi, BTK komisyonu 6 ayık çalışma yaptı ,iss'lere 2 yıl yol haritası çizdi , sonrada bu süre boyunca geceleri AKN uygulamayacaksınız dedi, yani bize bu seçenek sunulup "YOK BİZ İLLAKİ SINIRSIZ İSTİYORUZ " demedik. Bu bize sunulmuş seçenek değil sadece "geçiş dönemi"için sunulmuştu.
3. AKN anlatasıya kadar insanların nerdeyse göbeği çatladı, Adama "sınırsız internetin şu hızdan sonra düşecek vs" diye anlatsanda, ya AKN 'ye kafası basmıyordu, yada "bana yeter beni ilgilendirmiyor" diye işin içinde çıkıyordu. Haliyle kamuoyu oluşturmakta zorlanıyorduk.Şimdi sıradan vatandaşı "İnternet çok pahalı, çok zam geldi hökümetimiizn başlattığı Eflasyon ile topyekun mücaadeleye uymuyorlar" diye kampanya yap bak bakalım neler oluyor
Herkesin sizin gibi 6 haneli IQ'su yok maalesef.
Şuanki durumda kolaylıkla kamuoyu oluşturulabilir, oluşacakta.. Göreceğim o zaman fiyatlar nasıl geir çekiliyor
fazla değil 1-2 ay dişinizi sıkıp tahattüt vermezseniz makul hızlara yine makul fiyatlarla üstelik sınırsız internet kullanabileceksiniz. Ama düzülen halinden memnunise neye yarar üzülmek
Yani süreci bilmiyorsun, üstüne üstük kuşa verecek kadar aklın yok, boş yapıyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 27 Aralık 2018; 16:15:43 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X