|
Bildirim
Tarife fiyatına da bir el atılması lazım.
-289 TL 'den 99 TL ye indirdik. --Oooo süper, alıyorum. --Caymak istiyorum. -Tamam, 10 ay kullanmışsın. (289-99) = 190 TL * 10 ay = 1900 TL cayma bedeli + 250 TL kurulum = 2150 TL. Sen maaşını bırak git. --Durun ben bi kredi çekip geleyim. .... Vermediler, zahmet olmazsa haciz yollayın. |
100 mbit 200 lira , halbuki aynı altyapı üzerinden hizmet veren vodafone 69 lira 100 mbit sınırsız bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
|
Bir kere de vatandaşın hayrına bir gelişme olsun. Sömüre sömüre doymadılar.
|
Ülkede düzen kanun denetim olmazsa böyle rezillikler olmaya devam böyle. Resmen sallamasyon fiyatlar taahhütsüz 999 TL taahhüt ile 99 TL desinler daha iyi para götürürler biri cayarsa. Nede olsa sen ne yapıyorsun nerenden uydurdun o fiyatı diyecek bir devlet kurumu yok denetleyen. BTK uyuyan memurlardan oluşan bir kurum zaten. Hiçbir maliyeti olmayan uydurma kalemler dolu kurulum bedeli diyor açma kapama bedeli diyor onu unutmuşsun onada 150-200 geçiriyolar maliyeti 10 tl etmeyecek işlere 350-500 lira yazıyorlar. Bunlara değil vatandaşın vergisi ile maaşını alıp vatandaşın soyulmasını izleyen denetimle sorumlu tüm memurların o vergimizle aldıkları maaşları haram olsun.
|
Görüyorum ki sadece kalkan kotalar değil
|
Babasının hayrına kaldırdılar kotaları. Şimdi yerleştirme zamanı . Hayırlı olsun TÜRKİYE'M
|
AKN olayında hiç baskı yapmasak daha iyiydi. Bunlar nasıl fiyatlar? Kafayı yedirtecekler en sonunda.
|
Kardeşim tahhüt zaten koyunlar için. Örnek veriyorum dayıma dedim ki TürkNet'e geç 3 kat hızlı internet kullan tahhüt yok dedim. Ve bana "zaten kullanacaz tahhütlü kalsın" dedi. bu insana ne öğretebilirsin ki tasmasını vermiş firmaya :) cayacak insan tahhüt yapmamalı
|
senin gibi trollere bunu dedirtmek için bu fiyatları çıkarttılar sonra tepkilere göre güncellerler...
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 312 . -- 27 Aralık 2018; 13:8:16 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 9 Ocak 2021; 10:8:47 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|