Şimdi Ara

Turkcell Superonline'ın yeni limitsiz fiber internet kampanyaları açıklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
8.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bahsettiğin paketi kullanıyorum, internet 100 mbps'a kadar diye geçiyor. ayrıca o pakete katılım için öğrenci olma şartı bulunuyor.

• BTK bildiğin şikayet var gibi çalışıyor. Şikayeti kuruma bildiriyor kurum sana cevap veriyor. Bu fiyatları AKK'yı geri getirebilmek için yapıyolar bu sizin yüzünüzden bu fiyatlar diyenlerde bunların ekmeklerine yağ sürüyor. Mücadele etmeden ne kazanılabilmiş. Yıldırma çabaları sonuçsuz kalacak ama herkesin taahhüdü farklı zamanlarda bittiği için şu anlık canı yanan yok. Bu fiyatları bir an önce engellemek için gerekli çalışmaları devletin yapması lazım bakalım yapabilecekler mi?
  • jedi39 kullanıcısına yanıt
    Herkesin hesabı yanlış. İlk mesajdaki gibi 10 ay kullandığını varsayarsak; kalan ayların fatura bedeli kullanıcı lehine en düşük bedel olduğu için, 99*2=198 ₺ verilerek taahhüt bozulabilir.
  • Eski akn sonrasi hizlar ile paket fiyatlari bile daha ucuz. Yani 50 megabit en dusuk akn yi 90 a alabiliyosak akn sonrasi 35 megabiti sinirsiz kullaniyoruz gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Silah zoruyla mı kullandırıyorlar almayın sizde bir sürü alternatif var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette kalite harekatı kesinlikle fiyyatlar üstünden devam etmeli.
  • Şu anda Superonline abonesi olarak, 50 mbit hız+TV+sabit tel hizmetine 75 TL ödüyorum.
    Görünen o ki, sözleşmemim bittiği Nisan 2019 da attan inip eşeğe bineceğim. 15 mbit bana yetmeyeceğine göre, mecburen 35 mbit' e 100 TL ödeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 27 Aralık 2018; 16:42:20 >
  • doğalgaz faturası bile daha az geliyor bunlar neyin kafasını yaşıyor.ülkemize bir kaç firma daha girmesi gerek.

• Firmaların 2019 yılı için duyurduğu 12 aylık sınırsız fiber internet taahhüt fiyatları (bazıları 24 aylık taahhütlerin ilk 12 aylık fiyatıdır):

Turkcell Superonline'ın yeni limitsiz fiber internet kampanyaları açıklandı

15-25 mbps hızlarında Vodafone, 35-100 mbps hızlarında ise Superonline en iyi fiyatları vermişler.
  • 50 mbit 90 lira, 35 mbit 70 lira olmalı..

24 mbit 60, 16 mbit 50

• Bune ya dalga mı geçiyorlar 65 tl ye 30 mbps hız alıyorum ben Türknet den.

• Zengin bölgeler siteler haricinde araki bulasın superonline fiberi.E-kadar demiyorlar dikkatinizi çekeyim. Bu fiyatları ödemeye razıyım ama altyapı yok rüyamda görürüm ancak:))

• Yok kullanmıyor olsa onlardan alırdım işyerime.
    Turknet ile beraber olabilir çok kısıtlı sayıda bir fiber altyapısı var Turknet'in
    onun verebildiği yerlere bakmıştım Mileni denen bu firmada aynı yerlerde çıkıyor fiber nerde diye bakınca.
    Ortaklar herhalde orda yada altyapı açık isteyen verebiliyor o bölgede.
    Benim işyerimde sadece Superonline fiberi var bende daha ucuza verdiği için Vodafone'dan aldım ortaklar.
    Hatta kurulumu Turkcell çalışanı geldi yaptı.
  • 312 . kullanıcısına yanıt
    Kullanıyormuş, doğru hatırlamışım.

Tıklayın.

• A L L A H H H H H H H H H H H H
    -------------------------------
    B E L A N I Z I I I I I I I I I
    V E R S İ N N N N N N N N N N N

• 100'un üstünde paketleri umarım 1 Ocağa kadar açıklarlar.Bu yılda gelmezse 200'luk 500'lik paketler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RustyCohle

.
    Yazın forumda heryerde yazdım.servis sağlayıcılar şebeke yatırımlarını cisco,hp,huawei gibi firmalardan aldığı ekipmanlarla kuruyor ve genişletiyor.fiber bu şebekenin karasal uzantısı sadece.bir de bu kurulan şebekelerin bakım ve geliştirme anlasmalari var.tum yatırım ve bakım sözleşmeleri dolar maliyetli.kur artışı tüm mobil ve sabit servis sağlayıcıların maliyetlerini artırdı.bu da müşterilerden çıkacak elbette.politik başarısızlıkların piyasaya etkileri bunlar.

• Türkiye'de ki tüm ISS'ler vampirdir ve vatandaşların kanını emmek üzere konumlanmışlardır.

Not: Kont Drakula ise devlettir. (Bknz. devletin uygulamış olduğu vergi rejimi)

• Seni de kaybettik

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.