Şimdi Ara

Turkcell Superonline'ın yeni limitsiz fiber internet kampanyaları açıklandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
8.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    birader arayanlar superonline satış biriminden.hatta kayıtlarda isimleri bile çıktı.senin anlattığın olay ile ne ilgisi var anlamadım.
  • Ya arkadaş şimdi benim anlamadığım birşey var Turkcell altyapısını kullanan Vodafone fiberi Superonlinedan,Turk Telekom altyapısını kullanan Turknet adsli TTNetten daha ucuza veriyor hatta yarı fiyat neredeyse.Bunlar neyin kafasını yaşıyor, ben salakmıyım neden 2 kat para vereyim "altyapı benim hülen ,keserim topnuzu yok kablonuzuya aman yani topunuzun kablosunu" mantalitesi mi var adamlarda?Hizmetin daha iyi olsa eh yaani falan dersin o da yok.Bizim anlayamadığımız başka birşeyler mi var işin içinde?
  • Demek öyle he

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado of Souls

birader arayanlar superonline satış biriminden.hatta kayıtlarda isimleri bile çıktı.senin anlattığın olay ile ne ilgisi var anlamadım.
    Ben bir dusuniyim dersin, internete girersin arastirirsin sorarsin hocam.Bilmeden hemen iki sozlerine kanip aninda telefonda onay vermeyi dogru bulmuyorum bakin basiniza ne geldi iste demek istedigimi anladiniz mi cunku telefonda insanlarin bos anina,stresli anina,dalgin anina denk gelebiliyorlar.Kafani tam vermiyorsun temsilci uzun uzun anlatiyor sen cumlenin basini kaciriyorsun en son onay verirseniz gecelim onay veriyormusunuz diye de seni sikistiriveriyor sende evet onay veriyorum diyorsun.
  • Demek öyle he

• Ezio Auditoré kullanıcısına yanıt
    senin gibi trollere bunu dedirtmek için bu fiyatları çıkarttılar sonra tepkilere göre güncellerler...
  • Sitesindeki fiber nerde linkinden tıklıyorum bakıyorum.
    Şuan kullandığım superonline fiber altyapı adreslerinde çıkmıyor.
    Sorunlu
  • Ne olacak bu internetin Türkiye hali?

• sözleşmede 5tb sınır yazıyor. sözde limitsiz! eğer 5tb 30 bağlantıyı geçerse dava açma hakları varmış. olaya gel.

• Askeri ücret 2020 TL olmuştu dimi?
    Şirketler dururmu, bunun acısını milletten çıkartacaklar...

• Balık baştan kokar, üsttekiler her istediğini yaptı ve nasılsa kimse ses çıkarmadı, alttakilerede örnek oldu ve dediki, isteyen kurum ve kuruluş halka istediğini yapmakta özgür ve istediği gibi sömürebilir ( Elektrik, su tefeciliği ortada en güzel örnek), nasılsa kimse ses çıkarmaz ve çıkaramaz, en çok çevrelerine kadar sesleri çıkar fazlasını biz keseriz.
    Bırakında telefon ve internet firmalarıda bizi istediği gibi soymak için seferber olsunlar, hatta gec bile kaldılar.
    Her nasılsa bunada yarın bir kulp takarlar , artık avrupanın oyunumu olur, asyanın koyunumu olur, yoksa batının dayatmasından dolayımı bu hale geldi derler bilmiyorum.

• Bildiğin pahalı. 25 mbit internete 60 liradan fazla verilmez. 35 mbit de 80 olur olsa olsa.

• 312 . kullanıcısına yanıt
    Millenicom'un sitesindeki sorgulama sayfası, Türk Telekom altyapısı için sorgulama yapıyor. Görmemeniz normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amanhem

Askeri ücret 2020 TL olmuştu dimi?

Değerli arkadaşım, askeri değil asgari. :)

• ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Aman hocam, bildirimlerde cümlenin başını görünce hatalar silsilesi oldu herhalde dedim.

Sözleşme 12 ay ise benim yaptığım hesap doğru. 24 ay ise hangi tutar daha az çıkar diye her durumu incelemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizbay1

quote:

Orijinalden alıntı: amanhem

Askeri ücret 2020 TL olmuştu dimi?

Değerli arkadaşım, askeri değil asgari. :)

Alıntıları Göster
    Hocam bilerek askeri yazdım :)
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Onceden de aradilar, ben de bilgim olmadigi icin salmistim basimdan.fiyatlari ogrendikten sonra verdikleri teklifi makul bulmustum.tekrar aradiklarinda da onayi verdim.onay verdigim kisi superonline calisani.fiyatlari sabit tutan firma da superonline.yani bu tamamen superonline ile ilgili.

• 50gb wınnwifi kullanan var mı? Ben bu tarifeyi kullanıyorum 3 aydır 24 ay taahhütlü fiyat 80₺ civarı şimdi bizim tarife de fiyat değişmeden akk'siz mi olacak? Bilgisi olan var mı

• ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    SOL ve TT sektör liderleri olduğundan fiyatları diğer firmalardan az olamaz. Rekabet kurulu buna izin vermiyor. Diğer firmaların daha ucuza fiyat verebilmelerinin sebebi de devlet teşviği.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.