Şimdi Ara

Turkcell Superonline'ın yeni limitsiz fiber internet kampanyaları açıklandı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
8.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell once bizim 4.5g 50gb limitsizler ne olacak onu bi aciklasin.Sitede fiyati bile yazmiyor
  • interwap kullanıcısına yanıt
    Aldığınız indirimler ve taahhüt bitene kadar ödeyeceğiniz indirimli ücret karşılaştırılır. Hangisi düşük ise ceza olarak o tutar yansır. Taahhüt bitmesine 2 ay kaldı ise 2 * 99,90 = 199,80 TL ceza ödersiniz.

• şuan akk'li turkcell kullananlar nolacak? sözleşmelerinin bitmelerini mi bekleyecekler akk'siz kotaya geçmek için
    yoksa otomatik mi geçircekler?
  • beni de dün aradılar 25 mbit 89 tl tarifem 84 e inecek hediye olarak da tv bağlıyoruz 1 senede sinema paketi ücretsiz dediler ama 1 ocağa kadarmış zaten sınırsız tarifesi olanlar 1 ocaktan sonra ne olacak bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exzina E kullanıcısına yanıt
    bazı taahhütler 24 aylık oluyor ama o zaman 1400lira çıkar. cayma bedelleri çok yüksek zaten taahhütsüz ve uygun fiyatta verilmesi lazım hizmetin.
  • baltalı-katil kullanıcısına yanıt
    mesleği xhamster olan,
    katılım zamanı 2018 olan kişi tarafından troll ilan edildim. bravo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amanhem

Hocam bilerek askeri yazdım :)

Alıntıları Göster
    Patdon o zaman, kusura bakmayın :)

• Ezio Auditoré kullanıcısına yanıt
    o meslek değil web sitesi troll efendi... chomarius...
  • Nerdeyse hepsini kullandım KABLONET i tek geçerim tahaahüdünğz varsa taşırken sıkıntı çıkarıyor hem Telekom hemde superonlıne iki defa başıma geldi..

• Yalın ADSL de de AKK kalkmış şuan limitsiz. AKK li gözükse de tarifem AKK siz giriyorum nete

• Doanc4n D kullanıcısına yanıt
    5 tb abartılı bir rakam değil mi? Kişisel kullanıcı ne yapacak 5 terabaytı

• Süperonline kurumsal paket kullanıyordum, 2 saat önce TürkNet ile ilişkimiz başladı bakalım neler olacak.Firmaları kalitesinden dolayı seçme lüksümüz yok, kim ucuz veriyorsa ona gidiyoruz.

• 500tb da olabilirdi.Sorun BTK nın yasası açıkça ortadayken senin sözleşmenin en altına yine bir limit koyman.
  • 312 . kullanıcısına yanıt
    2 milyondan fazla abone eve ya da binaya kadar fiber kullaniyor.

Toplam ev İnterneti abone sayısı da 10 milyon.

• ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Birincisi rekabet. Türk Telekom pazar lideri. Gelip de Türknet den Ucuz fiyat verse kimse geçmez. Zaten iki buçuk, üç yıl öncesine kadar herkes aynı fiyatı veriyordu Telekom alt yapısı üzerinden. O yüzden herkes telekom u seciyordu. Telekom bu yuzden iki belli aralıklarla rekabet kurulunda uygun rekabet ortamı oluşmadı diye ceza yiyordu. Tabi bu cezalar Sektör denetleniyor alternatifler kendilerini yalnız hissetmesin diye yapılan göstermelik cezalardi. Telekom ödediği cezanin fazlasını çıkarıyordu.

Bu rekabet ortamının devlet destekli oluşmaması yabancı yatırımcıyı kaçırdı. Kimse bir çivi bile cakmadi. Çivi çakan alt yapı yatırımı yapan kişilerin kabloları sokulmeye çalışıldı. Bu da tek yatırımcının Telekom olmasına ve herkesin ona muhtaç olmasına neden oldu. Tabi bu adımlar atılırken ilerde Telekom batarsa ne olurun hesabı hiç yapılmadı. Şimdi de biri gelse de yatırım yapsa diye ağlıyorlar.

İkincisi Turkcell alt yapı sahibi diye tüm veri Turkcell in alt yapısı üzerinden geçmiyor. Vodafone bir yerden sonra kullanılan veriyi kendi üzerine geçiriyor. Vodafone un fiber konusu var. Orada yazılanları okursan Turkcell fiber kullanıp da aynı alt yapı üzerinden Vodafone fiber e geçenler aynı kalite de hizmet alamayabiliyor. Turkcell kadar stabil hizmet veremiyor her bölgede.

Uygun fiyat arayan İnternet kalitesine çok önem vermeyen kişiler Telekomu sececegine superonline alt yapısı üzerinden Vodafone milenicom u secior. Superonline bu aboneler den de para kazanıyor bu şekilde. Telekom a bırakmıyor onları.

• Zamanla bu fiyatlar düşecek ve rayına oturacak. Şu an kasten böyle fiyatlar çıkarıyorlar. 100mbps internet yine 100-120₺ bandına iner birkaç aya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Boşver birader Vodafone da tarifeleri açıkladı diğerlerinden farkı yok.Boşa konuşmuşuz yani.
  • Orama koma burama ko... Devlet vatandaşı koruyamazsa böyle olur ümüğünüzü sıkarlar.

• 100mbit 24 ay taahhütlü 79 TL ye aldım. 5 TL de Red indirimi yaptılar. Superonline ile taahhütüm yeni bitmişti, aradılar biz de aynı altyapıyı kullanıyoruz dediler baktım fiyatlar uygun hemen geçiş yaptım.

• Merhaba,

Vodafone Saha Satış Uzmanı Celil ben.

Yeni yılla birlikte AKK olayı kalktığı için tüm operatörlerde olduğu gibi bizde de bir fiyat artışı mevcut.

Ancak değerlendirmek isteyenler için şu anda satışta olan hız seçenekleri ;

16 Mbps için:
    İlk 6 ay : 59,90 TL + 7 TL(Modem Ücreti)
    Kalan 18 Ay: 74,90 TL + 7 TL(Modem Ücreti)

24 Mbps için:
    İlk 12 ay: 69,90 TL + 7 TL(Modem Ücreti)
    Kalan 12 ay: 84,90 TL + 7 TL(Modem Ücreti)

35 Mbps için:
    İlk 12 ay : 109,90 TL + 7 TL(Modem Ücreti)
    Kalan 12 ay: 124,90 TL + 7 TL(Modem Ücreti)

şeklindedir. Değerlendirmek isteyenler mesaj yolu ile irtibata geçebilir.

İyi akşamlar :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.