Şimdi Ara

Turkcell Superonline'ın yeni limitsiz fiber internet kampanyaları açıklandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
8.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baskı yaparsak düşer bu fiyat zaten 5 mbit upload veriyorlar neyin sınırsızı neyin fiberinden bahsediyorsunuz hem altyapı yatırımı çok ciddi maliyet istemiyordu geçmiş zamanlarda 7 lira karın 1 ini altyapıya yatırdılarsa bu tüketicinin suçu olamaz. 100 mbiti 99 liraya alıyordum daha önceleri şimdi 199 olmuş internet yıldan yıla ucuzlayan birşey olmasına rağmen bizde fiyatı artmış. Hani insanlar aptal ya. Kimse İngilizce bilmiyor bir bunlar biliyor dünyayı bir tek bunlar takip ediyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu haberlere hep uzaktan bakıyoruz. Kendimi bildim bileli full adsl vdsl bile göremedik.

Vadofone zam yapasıya kadar vodofone çok mantıklı. Vodofone zam yaparsa da yeni fiyat şartlarında Turkcell 50mbit internet iyi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 27 Aralık 2018; 18:29:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR DİKKAT EDİN DOLANDIRILMAYIN

2 gün önce süperonline'ın satış temsilcisi arayıp, daha 1 yıl süresi olan ve aylık 75 liralık sözleşmemin, akn değişikliği yüzünden 1 ocaktan itibaren biteceğini söyledi.Eğer 1 ocağa kadar sözleşme yenilemezsem mevcut tarife fiyatının 129 lira olacağını söyledi.Ben de aylık 85 liradan 1 senelik taahhüt verdim.

Turkcell bugün yaptığı açıklamada, sözleşmeli kullanıcıların fiyat farkından etkilenmeyeceğini açıkladı.Yani her ay 10 lirayı kitlediler bana.Ben de müşteri temsilcisini aradım ama telefonları iptal olmuş.Çağrı merkezini arayıp şikayet ettim kayıt oluşturdular.Eğer turkcell eski tarifeden devam ettirmezse btkya şikayet edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tornado of Souls -- 27 Aralık 2018; 18:40:30 >
  • interwap kullanıcısına yanıt
    Öyle değil o. Duruma göre önündeki ayların parasını önceden ödeyip çıkabiliyorsun. Hangi seçenek daha az ise onu ödüyorsun.
  • interwap kullanıcısına yanıt
    Kardeşim tahhüt zaten koyunlar için. Örnek veriyorum dayıma dedim ki TürkNet'e geç 3 kat hızlı internet kullan tahhüt yok dedim. Ve bana "zaten kullanacaz tahhütlü kalsın" dedi. bu insana ne öğretebilirsin ki tasmasını vermiş firmaya :) cayacak insan tahhüt yapmamalı

• bugün itibariyle akk kalktı superonlineda. ben vdsl kullanıyorum 24 mbşt e kadar. ortalama 21-22 hız alıyorum. şu anda 2-3 hızım. umarım geçişle alakalıdır yoksa sınırsız eziyet var demektir!

• fiyatlar pahalı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sliskelion

Fiyatlar düşmüş, ben şu anda 140 tl veriyorum 35Mbps platin pakete.

35 mbit kulanıyorum 59TL
  • Bu Btk denen kurumda çalışan memurlar hiç zahmet edip işe gitmesinler bence maaşları hesaplarına yatsın
    Gidip kurumun elektriğini suyunu harcamasinlar, yazıktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferq

Silah zoruyla mı kullandırıyorlar almayın sizde bir sürü alternatif var

peki ttnet kulanıyorum pahalı hız düşük
    kapımıza yakın 15 metre mesafede fiber kutusuda var ama buzim binaya hat gerekiyormuş hat çekseler bile boş slot yokmuş birçok firma ile görüştüm adamların dediği

oraya hizmet veremiyoruz alt yapımız yok diğer firmayı arıyorum bulunduğunuz bölgeye ttnet bakıyor oraya müdahele edemeyiz ne yapmamız lazım silahı dayadılar kafamıza kendi kafamıza sıksak çözülürmü bu iş insanların ne çektiğini bilmeden yorum yapmak kolay tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

100 mbit 200 lira , halbuki aynı altyapı üzerinden hizmet veren vodafone 69 lira 100 mbit sınırsız bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Vadofone sitesinde 50mbit sınırsız 169₺ yazıyor sallamayalım.
  • Evde superonline var fiber 59 tl ödüyorum. Şimdi ne olacak 1 Ocakta?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

100 mbit 200 lira , halbuki aynı altyapı üzerinden hizmet veren vodafone 69 lira 100 mbit sınırsız bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Vadofone sitesinde 50mbit sınırsız 169₺ yazıyor sallamayalım.
    1 ocakta limitsiz olacak 59 liradan alan aldı
    Vodafone
    Vodafone Fatural�ya �zel �nternet Tarifeleri
    https://www.vodafone.com.tr/Net/vodafone-faturaliya-ozel.php

• ADsl, vdsl hızında; adsl, Vdsl’den pahalı fiber, yersen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyatlar beklediğimden daha ucuz ki bunlar daha ilk kampanyalar. Çok daha avantajlı olanlar çıkacaktır. Ya akn li bi paket alın hemen ya da biraz bekleyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl fiyatlandırma? Ne güzel onar onar artıyor ama 50 olunca 129, 100 olunca 199 oluyor fiyat. 50’yi 109’a 100’ü de 119’a verin vicdansızlar. Millet batıda bu fiyatşarı ödemiyor. Adamların aldıkları maaşa ve internete ödedikleri fiyata bakarsak bizim en düşük hızdaki pakete ödediğimiz paraya en yüksek hızda paket kullanıyorlar. Yazıklar olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FrecoB kullanıcısına yanıt
    Senin hesapta yanlış.Şimdi kullanıcının lehine.....Şaka yav şaka valla bilmiyorum bu hesabı oldum olası da anlamadım.

Hede hödö olurken hede hedeymiş.Aha hükümete de bi laf çakayım şimdi.Hep hükümetin yüzünden birşeyi de beceremiyorlar.Alakası yok Turkcell in devletle ama.olsun ben gene hükümete bulacağım hatayı burada.Gelsin şimdi beğeni puanlarım...Ohh...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 27 Aralık 2018; 21:0:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado of Souls

ARKADAŞLAR DİKKAT EDİN DOLANDIRILMAYIN

2 gün önce süperonline'ın satış temsilcisi arayıp, daha 1 yıl süresi olan ve aylık 75 liralık sözleşmemin, akn değişikliği yüzünden 1 ocaktan itibaren biteceğini söyledi.Eğer 1 ocağa kadar sözleşme yenilemezsem mevcut tarife fiyatının 129 lira olacağını söyledi.Ben de aylık 85 liradan 1 senelik taahhüt verdim.

Turkcell bugün yaptığı açıklamada, sözleşmeli kullanıcıların fiyat farkından etkilenmeyeceğini açıkladı.Yani her ay 10 lirayı kitlediler bana.Ben de müşteri temsilcisini aradım ama telefonları iptal olmuş.Çağrı merkezini arayıp şikayet ettim kayıt oluşturdular.Eğer turkcell eski tarifeden devam ettirmezse btkya şikayet edeceğim.
    Bakiyorum herkes ayni sekilde beni aradilar boyle boyle olcak dediler bende inandim taahut verdim diyor.

Tv lerde goruyoruz profesorler muhendisler doktorlar dolandiriliyor, sonra diyoruz ki ne kadar aptallar koca muhendis doktor ama yine bunlara kanip dolandiriliyor.Sonra bir bakiyorsunuz sizi operator ariyor boyle boyle olcak taahut vermezseniz diyor sizde tamam diyorsunuz onay veriyorsunuz.Sonra Aman arkadaslar dolandirilmayin dikkat edin.

Yapmayin arkadaslar hangi cagdayiz yoldan birinizi cevirseler bos kagida imza at deseler atmazsiniz ama telefonda arayan iki kelime soyleyince inanip 2 yillik taahut veriyosunuz.Sonra is isten gecince burda konu aciyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: black_fps

sizin hesabınıza göre cayıp'ta 2150 lira ödeyene kadar, cayma 1000 lira öde taahhüdü bitir daha iyi nasıl bir mantık bu anlamadım
    birde artı oy almış bu kadar
    Caymanın bir çok nedeni olabilir. Diyelim başka servis sağlayıcıya geçeceksin. Mutlaka cayman lazım. Çünkü aynı adrese 2 internet vermiyorlar. Ne yapacaksın?
  • statik ip 14,90 dan 24,90 olmuş yuh..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.