fiber geliyor. 125 dairelik büyük bir bina 2017 den beri superonline fiber var sitede. diğer daireler 100 ün üstünü alabildiklerini söylüyor |
Turkcell Superonline tüm fiberlilerin hızını Eylül ayında 1.000 Mbps'ye yükseltti (7. sayfa)
-
-
Kullandığınız router'ın modelini rica edebilir miyim?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
zte corporation
ZXHN H267A
date : dec 2018
-
ethernet kablosunu değiştir hocam
-
asıl trollüğü sen yapıyorsun
şu konuyu baştan sona okusun yazılanları sadece ben olmadığımı anlarsın aslında biliyorsun işte işine göresiniz laf olsun diye konuşuyorsunuz
bu arada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu konuda ilk sayfada mesajım var 30 beğeni almış yani diğer kullanıcılar tarafından da desteklenmiş söylediklerim
özeti o mesajımdaki yazdıklarım
geniş detaylı bilgiler kaynaklar için ise aşağıdaki linke bakmalısın ilk 5 son 5 sayfayı okursan anlarsın Superonline nın çöp olduğunu
üsteki konunun özeti son mesajlarda detaylı anlatmışlar
çok çok çok nadir şanslı kullanıcılardansanız keyfini çıkarın Superonline söz konusu olunca ciddi anlamda şansa ihtiyacınız var memnun olmanız için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 3 Eylül 2024; 18:0:34 >
-
Hız testini şimdi yaptım. Geçtim 100Mb/s'ı 35 bile yok yok sadece18.80 Mb/s. Herkese 50000 Mb/s da yapsan altyapı bu olunca bundan fazlası olmuyor maalesef
-
30. Yıl şerefine Wifi 6 kurulum ücretini 350 TL'den 520 TL'ye güncelleme yapmışlar tebrik ediyorum.
-
Kalitesine diyecek yok ama fiyatların anormal yükselmesi çok can sıkıcı.
-
Yalan haber sanırım denedim 50 hala
-
yav nasıl yalan haber olsun yükselttiler işte senlik sıkıntı vardır yada fiber değilsindir vdsl paketini kullanıyosundur direkt yalan haber diyorsun bana sansüronline savundurdu bazı kullanıcılar cidden internet konusunda cahil yaa
-
Hocam, okuyunca bilgi kirliliğinden bir an kendimden geçmişim...
@Ö1f1 hocam, her şeyin doğrusunu yukarıda yazmış hocam.
Şehirlerarası kablo çekilmez olur mu... SOL'ün e Vodafone'un da fiber hatları var. Hatta bunlar haricinde şirketlerin de hatları var, tabi bunlar daha belli güzergâhlar arasında. Veri merkezleri veya yurtdışı vs.
TEİAŞ yüksek gerilim hatlarındaki topraklama tellerini kiralıyor. Yap, işlet, devret falan değil. Dediğiniz hattı hâlâ Superonline kullanıyor mu bilmiyorum, çok eskiden kullanıyordu, 2007'de kiralamıştı, kiralama süresi dolmuş olabilir. Aynı zamanlarda Trakya'da da Bulgaristan'a giden hatların birini Turk Telekom kiralamıştı o dönem. Sonrasında Vodafone 45 milyon € bedelle TEİAŞ'ın tüm hatlarını 15 yıllığına kiraladı. O süre de 2028'den sonra bir tarihte dolacak sanırım. Baz istasyonlarında gördüğüm ilk fiber Vodafone'a aitti mesela. 2008'de daha Malkara'da baz istasyonları arasına fiber çekiyor diye haberleri vardı. Diğerleri kadar olmasa da Vodafone'un da döşenmiş fiberi var. Şuan kullandığım sabit bağlantım da Vodafone.
-
Adamın yorumu en beğenilenlerin zirvesinde.. 73 kişi beğenmiş. 2. en beğenilen yorum ile aralarında 2 katından fazla fark var. Hala şuraya gelipte sansür var yazanlara troll diye cevap veren gerzekler var. Asıl marjinal ve firma trollü onlar, haberleri yok.
-
evet kabloyla ilgili olabilir. çünkü telden wi fi ile 390 hız gördüm. ama pc ler hala 94. başka bi kablo bulup laptopla deneyeyim dediğiniz gibi
-
@falterubbix Öncelikle millete troll yazan firma trolllerini görmezden gelin derim. Spesifik örnek olarak en basitinden kemono.su sitesine girmeyi deneyebilirsiniz. Patreon paylaşımlarını barındıran bir site. Hakkında BTK erişim engeli kararı var. Bildiğim kadarıyla torba yasadan geçirdikleri bir kanuna göre yasak uyguluyorlar. Zamanında bu konuda hakkında siyasilerin tartışmalarını, vs, hatırlıyorum.
Site içerisinde uygunsuz içerikler barınıyor diye site/platform engellenecekse internetin yarısını yasaklamak lazım zaten. Ben alternatif ISS üzerinde siteye erişebiliyorum. Böyle bir sürü örnek site veya VPN'in den cartına curtuna kadar bir sürü engelleme var. Artık bu engelleme işleri sadece mahkeme kararına bakmıyor maalesef. İşte sansür muhabbeti bu sebepten dolayı.
Mobil tarafta fazla bir alternatif yok zaten ama hiç değilse evdeki sabit internette kafam rahat oluyor. Tabii biz alternatif firmalardan internet alanlarda bu konuda tamamen güvende değiliz. Bir bakarsınız ertesi gün hepsine DPI cihazlarını şart koşarlar. O kabusu düşünemiyorum bile.
-
ilk önce alt yapıyı yenilesinler. normalde 200 mbit destekleyebilecek yerde bile 100 mbit max veriyor. 220 lük abonelik başlatıp 100 e düştük mecburen. adanada 1 tane çivi çakmış değiller. yıllardan beri aynı alt yapı aynı cihazlar. -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 3 Eylül 2024; 20:31:14 >
-
El insaf, kablo net fiyatlarına bak istersen. 1000mbit'i 2-3 bin TL'den alırsın artık. Üstelik devletin yönettiği.
Turkcell olmasa şu an 200mbit'ten fazlasını göremezsin belki de. Ne çabuk unuttunuz Telekom'dan çektiklerinizi? Sansür sansür neye sansür? Kişisel istediğin yerlere giremediniz, işiniz görülmedi diye sansür mü oldu? Ben yıllardır kullanıyorum gayette memnunum. Z kuşağı filan mısınız? Hayır yani geçmişi de anlatabilirim isterseniz. Modemin şifresini alma yöntemi de var ayrıca, isteyen kendi modeini kullanabiliyor. Giremediğin neresi varsa vpn ile girersiniz.
Bunun dışında, bence Turkcell bir şeyler deniyor. Tüm Türkiye'ye 1000mbit veriyorsa alt yapı artık çok yeterli görünüyor. Şu hareketi Turk telekom yapmadı yıllardır. En düşük hız 25mbit'ten 100mbit oldu derlerse şaşırmam.
-
REKLAM OLSUN DİYE AÇILMIŞ BİR BAŞLIK.
Aslı şu şekildedir belki. 1000 Mbps destekleyen altyapılara verilmiştir o hizz.
Ben baktım SUPERONLINEDEN öle her abonesinin hızını oraya çıkaracak toto göremedim. Gören varsa da buraya yazıversin .
Bakalım varmıymış yokmuymuş..
Bu ay ayrıca superonline hızları tamamen yerlerde. Bu arada böle bir durum var..
-
Vallahi muhalefet olmak için yazıyorsunuz sırf. Olanlar yazmış yukarıda zaten. Yaşınız da var farz ediyorum 20 yıllık üyesiniz. 7-8 yıldır kullanıyorum sıfır sorun. Son 3 yıldır ne kopma ne çalışma ne bakım derdi diye 1 kere kapanmadı.
Kablonet dünya para istiyor. Turkcell 1000mbit hızı vermeden önce Telekom daha 500 veremiyordu. Turkcell çekebildiği kadar yerlere fiber çekince, telekom müşteri kaybına uğruyorum diye sağa sola fiber çekmeye başladı.
Dahası bunun siyasi yönü var. Yıllardır Turkcell'e bazı yerlerde fiber alt yapı çektirmediler, Telekom müşteri kaybetmesin diye. Daha neler neler. Millete bir şey beğendirilmiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X