Bildirim
TURKCELL T11 YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://sendfile.su/625696
ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 2 AYDIR T11 KULLANIYORUM. TURKCELL'İN GEREKSİZ BİRÇOK PROGRAMININ YÜKLÜ OLMASI BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYORDU VE KALDIRMAK DA İMKANSIZDI. BU YÜZDEN ALDIĞIM GÜNDEN BERİ ROOT İÇİN OKUMADIĞIM SİTE FORUM KALMADI. EN SONUNDA BİRAZ ANDROİDLE UĞRAŞMIŞ KİŞİLER İÇİN KOLAY SAYILACAK Bİ YÖNTEMLE ROOT ETMEYİ BAŞARDIM. BİLMİYORUM BELKİ BAŞKA BİRİSİ DE AYNI YÖNTEMİ GELİŞTİRMİŞ OLABİLİR AMA BEN HENÜZ GÖRMEDİM.
NEYSE, İŞTE BEKLENEN ÇOK T11 ROOT YÖNTEMİ:
TÜM DOSYALARI RAR HALİNDE VERECEĞİM VE ANLAŞILIR BİR AÇIKLAMA YAZMAYA ÇALIŞACAĞIM.
- ÖNCELİKLE BİLGİSAYARIMIZA DROİDEXPLORER PROGRAMINI KURUYORUZ.
- TELEFONUMUZUN USB HATA AYIKLAMA MODU AÇIK OLMASI GEREK.
- TELEFONUMUZUN HAFIZA KARTINA RAR DOSYASINDAN ÇIKAN, su-bin-3.0.3.2-d-signed.zip, Superuser-3.0.7-efghi-signed.zip ve update.zip DOSYALARINI KOPYALIYORUZ. ZİP'Lİ ŞEKLİNİ BOZMADAN KOPYALAYINIZ.
- TELEFONUN BİLGİSAYARLA USB BAĞLANTISINI KESMEDEN, DROİDEXPLORER PROGRAMINI ÇALIŞTIRIN.
- PROGRAM TELEFONUNUZU TANIYACAKTIR VE İÇİNDEKİ DOSYALARI GÖSTEREN BİR PENCERE İLE AÇILACAKTIR.
- DROİD EXPLORER PROGRAMININ PENCERESİNDE FİLE, EDİT YAZILARININ ALTINDA YERALAN İKONLARDAN KAPATMA SİMGESİNİN SAĞINDAKİ 4 RENKLİ KALKAN SİMGESİNE TIKLIYORUZ VE AÇILAN PENCEREDEN " REBOOT DEVİCES İN TO RECOVERY MODE " SEÇENEĞİNİ SEÇİYORUZ.
- BUNDAN SONRA TELEFON KAPANIP KENDİLİĞİNDEN RECOVERY MODA GEÇECEKTİR. ANCAK İŞİMİZ BİTMEDİ BU MOD PEK İŞE YARAMIYOR KENDİ BAŞINA.
- 4 SECENEKLİ RECOVERY MENUSUNDE 2. SEÇENEĞİ SES KISMA TUŞUNA BASARAK SEÇİYORUZ VE GÖRÜŞMEYİ SONLANDIRMA TUŞUNA BASARAK UPDATE.ZİP DOSYASINI YÜKLEMESİNİ SAĞLIYORUZ.
- YÜKLEME İŞLEMİ BİTTİKTEN SONRA DAHA GENİŞ BİR RECOVERY MENUSU AÇILACAKTIR.
- YİNE SES KISMA TUŞU İLE " İNSTALLZİP FROM SDCARD " SEÇENEĞİNE GELİP BU KEZ DE MENÜ TUŞU İLE SEÇİYORUZ. DAHA SONRA AÇILAN 4 SEÇENEKLİ MENUDE İLK SEÇENEĞİ SEÇİP YİNE MENU TUŞU İLE ÇALIŞTIRIYORUZ.
- YENİ AÇILAN PENCEREDE TELEFONUNUZUN SDCARD BÖLÜMÜNDE YERALAN DOSYALAR GÖRÜNECEKTİR.
- BİZ SES KISMA TUŞUNU KULLANARAK ÖNCE su-bin-3.0.3.2-d-signed.zip DOSYASINI SEÇİP MENU TUŞUNA BASARAK BU DOSYAYI KURMASINI SAĞLIYORUZ.
- DAHA SONRA YİNE 4 SEÇENEKLİ MENUYE GERİ DÖNECEKTİR. AYNI ŞEKİLDE İLK SEÇENEĞİ SEÇEREK BU KEZ DE SDCARD İÇİNDEN Superuser-3.0.7-efghi-signed.zip DOSYASINI KURUYORUZ. BU İŞLEMDEN SONRA CİHAZIMIZ ROOTLANMIŞ OLUYOR.
- ANCAK ÇOK SEÇENEKLİ RECOVERY MENU KALICI OLMUYOR DAHA SONRA CİHAZ ROOTLU OLDUĞUNDAN UYGUN Bİ RECOVERY KURARSANIZ İYİ OLUR. SYSTEM APP REMOVER PROGRAMI İLE TELEFONDA KURULU GEREKSİZ GÖRDÜĞÜNÜZ PROGRAMLARI ROMDAN KALDIRABİLİRSİNİZ.
rar dosyasını aşağıdaki linkten indirdikten sonra ve anlattıklarını aynen uyguladıktan sonra şüpheniz olmasın. kendi telefonumun bazı ekran resimlerini de ekleyeceğim. böylelikle emin olaran yöntemi uygularsınız.
yine de anlattığım root yöntemini denemeniz ile oluşacak sorunlardan tarafın sorumlu değildir.
http://sendfile.su/625696
http://sendfile.su/625698
bu linkte de telefonumu rootladıktan sonra super one click programı ile denedim, programın sayfasında daha önce root bölümünde false yazısı vardı şimdi true olduğunu göreceksiniz.
http://sendfile.su/625702
burda da telefonun root olduğunu gösteren kendisine ait resimleri var t11 zedelere hayırlı olsun
-
bunları yaptıktan sonra programları nasıl kaldırırız. -
Programları kaldırmak için System App Remover programını telefona kurup istediğin programları telefon romundan kaldırmanız lazım. -
teşekkürler, süper oldu. -
Bir sorum daha olacaktı. Turkcell T11 de 3 smsten sonra mmse dönüşüyor ve karşı taraf 3 smsten fazla yazınca mesaj gelmiyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- whatsapp doğrulama kodu çok defa talep ettiniz
- numaranıza sms gönderemiyoruz whatsapp
- bugreport nedir
- infinix note 40 pro yorumlar
- telefonda uçak modu kapanmıyor
- red magic 8 pro fiyat
- bu uygulama android"in eski bir sürümü için üretildiğinden cihazınızda kullanılamaz
- nubia z70
- ithalatçı garantili ne demek
- sms yönlendirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X