Arkadaşlar Merhaba, Yaklaşık 10 gündür T20 kullanıyorum. İlk 2-3 gün çok yoğun kullandım. Performansından çok memnun kalmanın heyecanıyla arkadaşlarıma da fiyatperformans açısından iddaalı bir şekilde önerdim. Fakat 3 gün önce karşılaştığım ve 3 kere başıma gelen olay o heyecanımı bir anda alt üst etti. Bir uygulamadan çıkmak için geri dön tuşuna bastığım anda makina kendine reset attı. Öyle kasma falanda yoktu. Bu olay 3 kere başıma geldi. Sizce neden olabilir ve bu olay daha da sıklaşır mı? Çözümü nedir?
Tekrar yinelemem gerekirse telefonda tek karşılaştığım problem bu diyebilirim. Tabi diğer birçok telefonda olduğu gibi yoğun kullanımda şarj 1gün sürüyor. Askıda kullanırsanız 2 gün.
geri tuşu ile çıktığında aslında programdan çıkmış olmuyor genellikle. programı arka plana atıyor. ya seçeneklerden çıkış de, ya da android marketten task manager tarzı program yükle. zannedersem ram yetmemiş olabilir.
sarj sorunu yaşadın mı bende t20 kullanıyorum sarjı pek hoşuma gitmedi.
Şarj sıkıntılı evet. 24 saat anca gidiyor. tabi bunda ellenmeden geçirilen uyku süreside var. Kim ne zaman şarj konusunda çığır açar o pazarın kralı olur. iphone 5 çözebilecek mi bakalım!!