Turkcell den memnun olmama rağmen fatura fiyatı ve internet paketinin yetmemesi üzerine farklı operatöre geçtim (1/2 ay kadar oldu sanırım). Taahhüdümün son ayında idim yaklaşık olarak 5 gün vardı. Dedim ki bu taahhüt olayı sıkıntılı ben arayıp bilgi alıyım ona göre geçeyim. Aradım görüştüm dedim böyle böyle ekstra fatura ödemek istemiyorum farklı operatöre geçmeyi düşünüyorum bir problem çıkar mı ? Bana verilen bilgide fatura dönemini geçerse kullandığınız gün kadar fatura çıkar, aylık fatura tutarınız gün bazında hesaplanır ve düşük bir ücret çıkar eğer erken geçiş sağlanırsa da, ilk ay ve son ay geçişlerde herhangi bir ceza çıkmaz bütün operatörlerde de böyledir dendi hatta dedim tamam o zaman problem olmaz. Geçen gün mail geldi ve korktuğum başıma geldi 45 tl ekstra fatura ücreti çıkmış. Aradım hemen müşteri temsilcisini böyle böyle tamam inceleyelim beyefendi bakıyorlar çıkmaması lazım ama neden böyle olmuş anlamadık şikayet oluşturalım tamam teşekkürler diyoruz, ertesi gün mesaj olumsuz cevap verilmiş arıyoruz böyle böyle haklısınız şikayet oluşturalım ama tabii ki cevap yine olumsuz. En sonunda yine aradım kardeşim böyle böyle demediniz mi ben nereden biliyorum yoksa bu bilgileri. Telefon dinlemesi yapalım edelim cevap yine olumsuz.
Şimdi kendim konuşmasam diyeceğim ki konuşan kişi de bir sıkıntı var. Kafasına göre dinliyor kayıt altında ya! Ben ne demişim filan hiç bir bilgi yok gönderin bana da o zaman müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmeyi deyim ki ben yanlış anlamışım. Herkes canı nasıl isterse öyle sonuç çıkarıyor bizde yinede bir problem çıkmasın diye biliyorum çünkü oydu buydu bir yerden geçirecek önceden kendimi garantiye alıyorum! Ona rağmen göz göre göre güzelce öptüler. Çekim vs her şeyinde memnundum yaşadığım yer biraz çekim konusunda sıkıntılı geri dönmeyi bile düşünürken 3/5 fazla verelim böyle olmasındansa derken gördük göreceğimizi.
Taahhüt konusunda problem çıkmasın diye noterden imza alacağız galiba kendimizi garantiye almak için.
Avukata ver. Kazanirsan avukat masraflarini da oder ki kazanirsin