Merhaba turkcellde taahhütüm bitmesine Az kaldı turkcellde kalmak istiyorum ama sundukları teklifler çok saçma ve pahalı nasıl daha iyi teklifler alabilirim? faturasıza geçsem vb . Ne yapmam gerekir yardımcı olun lütfen maksimum 45₺ ödeyebilirim akıllı fatura olursa mükemmel olur 10gb veya daha düşük olabilir minimum 4gb Gnç olan paketime devam etmek istiyorum hem çok hediye veriyor hemde öncelik 2 sırada olduğu için yüksek hızlar alabiliyorum ama bana paketin kaldırıldığını söylüyorlar ama sitede duruyor hala paket. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell Taahhüt uzatmak için ?
-
-
Bol 3 veya Bol 4 paketlerine bakın derim hocam veyahut faturasız da 1 ay kalıp Akıllı paketlere geçiş yapabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-842350F0A
Bol 3 veya Bol 4 paketlerine bakın derim hocam veyahut faturasız da 1 ay kalıp Akıllı paketlere geçiş yapabilirsinizBol 3 ve bol 4 paketi hattıma uygun değildir olarak gözüküyor bol 6 ya geçmeyi düşünüyorum ama taahhütü uzattığım için akıllı fatura hediyesi verebilir mi acaba kararsız kaldım.
faturasıza geçip akıllı 10gb a geçmek istiyorum ama benim taahhütüm bitimine yakın yeni yıla girmiş olacağız tarifeler bu yıl sonuna kadar geçerlidir yazıyor onada cesaret edemiyorum çok kararsız kaldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam Akıllı paketler 2021 Ekim gibi sona erer, şimdi yeni çıktı zaten Akıllı paketler. Faturalı Maksi Plus, Midi, Fırsat paketlerinin yerini aldılar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-842350F0AHocam Akıllı paketler 2021 Ekim gibi sona erer, şimdi yeni çıktı zaten Akıllı paketler. Faturalı Maksi Plus, Midi, Fırsat paketlerinin yerini aldılar.
Teşekkürler hocam. Peki faturasıza geçtikten sonra hemen geçebiliyormuyum bu paketlere yaksa 1 ay vb. Beklemem mi gerekiyor.
-
Öyle yapma yoksa hattına kesintisiz iletişim paketi kitlerler sorgusuz sualsiz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lexco
Öyle yapma yoksa hattına kesintisiz iletişim paketi kitlerler sorgusuz sualsiz.Geçiş yaparken hiçbir paket istemiyorum diye belirtsem olmuyormu?
1 ay beklemeniz gerekiyor hocam
Olmuyor hocam.
Yokizm hocam daha iyi bilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 4 Kasım 2020; 22:6:40 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lexco
Olmuyor hocam.
Yokizm hocam daha iyi bilir.Anladım hocam bana vodafone yolu gözüktü diyelim
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-842350F0A1 ay beklemeniz gerekiyor hocam
Anladım teşekkürler hocam tüm her şey dahil 30₺ ödeniyor dimi?
Evet hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-842350F0AEvet hocam
Tamamdır teşekkürler
turkcel 20 gb almak için gençturkcel şartı varmı? benımde bu ay bitiyor, bende ttnete gidip geleyim mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X