Şimdi Ara

Turkcell tarifeye ek laptop almak (12-24-36 ay taksit imkanı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi öğrenciyiz durum malûm kredi kartı limitimiz falan bu kadar yüksek değil gelir de bu kadar değil buna çözüm aradım ve hem de Turkcell e geçmek istiyorum ne zamandır Casper Excalibur un gamebook unu gördüm taksitli şekilde alınabiliyor 24 ay taksitle almayı düşünüyorum yazında bunun cezası falan oluyormuş galiba erken ödemek istersen öyle yapıp tamamen ödemiş olmayı planlıyorum.
    Ben şuan avea kullanıyorum yeni turkcell e geçeceğim bu engel mi belirli bir ay kullanmış olmam gerekir mi ?
    Gencim yaşım 20 önceden hiç fatura aksama falan çok şükür olmadı kanıtlanabilir gelirim de yok bana vermeme durumları falan olur mu ?
    Var mı burdan bu şekilde laptop tablet vs. alan yardımcı olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fatura ya ek olacağı için Turkcell de belli bir süre geçirmeniz gerekir. Şuan Turkcell de genç olarak en düşük paket 25 TL .

206×36=7.416 TL ediyor. Faturanız da eklenirse bu ücret katlanıp gider.

Öğrenci olduğunuz için Teknosa , vatan vb yerlerde banka aracılığıyla kredi sorgulanıp istediğiniz ürünü alabilirsiniz. Detaylı bir araştırın uygun ne ise oradan almanız mantıklı olur.

• Teşekkürler zaten iyice düşündüm çok fazla ücret çıkıyor karşıma ha cihazın içinde 1060 falan olsa düşünmeden alirdimda bu özelliklere bu fiyat tam kazık dediğiniz gibi yaparak alıcam galiba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.