Şimdi Ara

Turkcell ve vodafone'nun 3g'si amerikanin 4g'sinden hizliymis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun reklamda gordum. iyi sallamislar bi aralarda emily emine olayi vardi bunlarin biri yav hehe gifini koyabilirmi bunlara hitaben ?

• Al sana Harranlı Emine..
  • Turkcell'in hayatı yalan.
  • bende onunla ilgili konu açacaktım
  • Yav He He.He Yav He.He He Yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Turkcell'in hayatı yalan.
    Artık Jack'lerde ve Sara larada değil. Artık sıra Kezban'larda Nurullah'larda...
  • totomla güldüm ama emili ve emine
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Al sana Harranlı Emine..

tarayicida flash player yok. goremiyorum ne oldugunu

• quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Al sana Harranlı Emine..

• turkcellin 3g si amerikanın 4g sinden hızlı mı değil mi bilmiyorum ama kesinlikle amerikanın 3g sinden hızlı
  • Bırak Allasen yea...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dürtmeyi bulan adam

bende onunla ilgili konu açacaktım
    yukarıdaki video 3g hızı mı?

reklamda pcnet ve bir dergi tarafından araştırıldı diyor. koskoaca dergiler ve turkcell yalan mı söylüyor?
  • İsterse 1000 mbit olsun kota koyup 96 kbps'ye iniyorsa bir moka yaramaz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

İsterse 1000 mbit olsun kota koyup 96 kbps'ye iniyorsa bir moka yaramaz!
    o değil de harvardlı emily yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terrible Certainty

o değil de harvardlı emily yok mu

Alıntıları Göster
    PC net araştırmıştı bende haberini okumuştum merkezi yerlerde 1.5 kat kadar daha hızlı çıkmıştı
  • fail oldum galiba neyse sunu tartisalim o zaman. o kadar hizli yapip akk koyduktan sonra anlami nedir o hizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artyom1959

fail oldum galiba neyse sunu tartisalim o zaman. o kadar hizli yapip akk koyduktan sonra anlami nedir o hizin
    yıl olmuş 2012 hala reklamla internet hızı yapanalr var.arkadaş düş bakalım akkden sonra 5k ya göreyim hızını.3g ile 4 g yi geçitk.dötümle gülşeyim.ama o alt yapı tek kişilik.hiçbir kullanıcıya 3 mbitten yuaklrı verdiğini göremedim.kullandımda turkcell 3g.320 kbyi geçmiyor hız.vodafone içinde 42 mbit dediler.ee hani nerde.42 mbit ama güneş 45 derece açı ile dağların orda okyanus esintisi ile gelirse.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan1819202122

reklamda pcnet ve bir dergi tarafından araştırıldı diyor. koskoaca dergiler ve turkcell yalan mı söylüyor?

dergiler şişirmekde sınır tanımazlar.yani okunsun dergi dolsun diye yazılır çoğu yazı.mesela nvidia 9800 çıkltığında süper akrt dediler.aldım okudum.incelemişler.şu berbat bu berbat.ısınıyo mıçıyo havadan em kapıyo.eee. ama sistem öenrileirnde 9800 var.özelikle dvbt uyduyu bitirek gibi bişeyler vardı.4 yıl önce.her eyrde hdtv oalcak.demirler denizler üsütnde gidecek.ey ulu amrduk diye uçan bi yazıları vardı.dikkat ederseniz 3g tarifelerinde herhangi bir hız sınulmuyor,en azından bgeni baktığım vodafone ve avea paketlkerinde.ee nasıl alacaz bu hızı?bu durumu şöyle analyın çin malı 1000 watt güç kaynağı.yada 600 watt 2 cm çaplı hoparlör.yerseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

dergiler şişirmekde sınır tanımazlar.yani okunsun dergi dolsun diye yazılır çoğu yazı.mesela nvidia 9800 çıkltığında süper akrt dediler.aldım okudum.incelemişler.şu berbat bu berbat.ısınıyo mıçıyo havadan em kapıyo.eee. ama sistem öenrileirnde 9800 var.özelikle dvbt uyduyu bitirek gibi bişeyler vardı.4 yıl önce.her eyrde hdtv oalcak.demirler denizler üsütnde gidecek.ey ulu amrduk diye uçan bi yazıları vardı.dikkat ederseniz 3g tarifelerinde herhangi bir hız sınulmuyor,en azından bgeni baktığım vodafone ve avea paketlkerinde.ee nasıl alacaz bu hızı?bu durumu şöyle analyın çin malı 1000 watt güç kaynağı.yada 600 watt 2 cm çaplı hoparlör.yerseniz

Alıntıları Göster
    Yukarıdaki Harvard videosu üniversitenin kendi ağındaki hızdır.
    Ülkemizde de Tübitak deskekli Ulaknet ile üniversitelere yüksek hızda internet verilmektedir.
    http://www.ulakbim.gov.tr/ulaknet/

• quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

Alıntıları Göster
    şimdi yanlışınız var

Dergileri okumadan yorum yapmayın 2 dergiyide okudum CHIP ve PC nET

Testi nasıl yapmışlar haberiniz bile yok

Gitmişler ABD ye Los Angeles a birkaç merkezi şehire.4G üzerinden ABD deki GSM lerin speedtest ini almışlar

Gelmişler ülkeye Ankara,İzmir İstanbulda Turkcell in Vodafone un speedtest ini almışlar

Reklamda ne diyor

Turkcell n 3g si Abd nin 4g sinden hızlı

Tabi ülkemde 3g yi kullanan sayısı o 4g yi kullanan sayısının kaçta kaçı kimse bilmiyor :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.