Bildirim
Turkcell Vowifi Ücretlendirme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Turkcell bu herşey beklenir bunlardan da 40 takla attırır birşey için
Wo WiFi ücretsiz bir servis başka birşeyden ücretlendirme olmasın nereden baktınız?
Görsel eklermisiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende Turkcell kullanıyorum wowifi de var bende ücret vs görmedim bu zamana kadar. İyice bak bence incele
Kullandığım Paketin dakikasından düşüyor bide arama kullanma bedeli yansımış TL olarak. Sizde paketten düşüp ekstra ödeme çıkmıyor mu
VoWiFi zaten mevcut paketinizden düşer, paketiniz yoksa arama tarifesinden ücretlendirilir. VoWiFi sizi Turkcell şebekesine sabit internet üzerinden bağlamaya yarar, VoWiFi’ın kendisi ücretsizdir, kullanımlarınız değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlginç şekilde dün faturalandırma tutarı bugün hesaba geri iade edilmiş gözüküyor. Mevcut paketten düştüğünü biliyorum demek istediğim ek ücretlendirme idi
Hayır bana yansıyan ek bir ücret bişey yok. Paketim ve ücreti ne ise onu ödüyorum sadece.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X