Bildirim
Türkcell yavaş oluğunu kabul etmiyor!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
oysa ki en kaliteli en iyi frekansa sahip olan operatör dü nasıl olur da böyle bir hız verir ? -
Baz istasyonu çok yoğunmuş. E yoğunsa kapasitesi düşük kalıyor dedim. Evet dedi ama bir çalışma düşünülmüyormuş. Bu arada bu konumda tüm operatörler kilit. Sadece Türk Telekom 2 mbit falan görüyor . 1km kare içinde yaklaşık 30 bin öğrenci var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampuse gittinde sebeke modunu yalnizca 3g yap ve bunu yaptığını kimseye soyleme hizinin arttigini goreceksin 😂
Evet 0.63 değil de 0.90 görüyorum mükemmel bir artış.
Maşallah çok artmış iyi fikir veriyor lar
Hemen hemen tüm kampüslerde ücretsiz eduroam var fişek gibi hızda hemde
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kampüste internet hızlı zaten. Kampüste internetle ilgili hiçbir sorun yaşamadım. Sorunum bulunduğum yurtlar ve apartların içiçe olduğu yer.
Ama dönüp dolaşıp aynı konular tekrar tekrar açılıyor, bu yanlış. Bunu burada defalarca bas bas bağırmanın hiçbir anlamı yok. 3-4 ay öncede bu konuları açıyordun, hala daha aynı.
Turkcell bile olsa heryerde 4/4'lük olacak diye birşey yok. İlla ki bazı yerlerde hızları vs. düşük kalacaktır. Telefonu en çok kullanman gereken yerde sana yeterli hizmeti sunamıyorsa taşırsın olur biter diyeceğim de diğerlerinin de vasat olduğunu zaten söylüyorsun. Ama sadece Turkcell için bu konuyu açıyorsun, diğerlerine gram tepki yok.
Bu çok çok yanlış bir tutum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 11 Aralık 2019; 18:28:31 >
Yani hepsiniz denedim. Ayrıca 3g yapınca ping ve jitter uçuyor.
Kampüs öğrenci fln denmiş hep, ayrıca bazı kamu yurtlarında da eduroam var
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kalite işte ne beklenirdi başka
senin yapacağın tek işlem turkcell kullanan kişileri bölge için şikayet kaydı bırakmaları anca böyle çözersin sorunu yakın zamanda -
Türkcell şu anda ne yapacağını bilmiyor 4G'ye yatırım yapmak mantıklı gelmiyor aslında 5G varken ancak daha frekans'lar alınmamışken konuşmak yanlış olur Türkcell'den çalışanlardan öğrendiğim kadarıyla 2020'de 5G'nin geleceğini söylediler.
Ama hangi frekans'tan verirler bilmiyorum baz istasyonu sayısını arttırmaya çalışıyorlar buda mali yük bindiriyormuş. -
Daha önce Vodafone kullanırken yerden yere vurdum Vodafone u. Türk Telekom kullanırken yaptım. Aksine Türkcell i genel olarak dolaşım esnasında iyi olduğu için önerdim.
Sorunumun her yola başvurmama rağmen çözülmediğini göstermek de bence hakkım. Türkcell i Türkcell e şikayet ederek bir yere ulaşamadım. Ben de kullanıcılara şikayet etme yolunu seçtim. Sorunum çözülmese de Türkcell i bu konuda kötülemekten zevk alıyorum.
Maalesef. Bölgemde 4 tane kamu yurdu yan yana fakat 3 operatörden hiçbiri 2mbiti aşamıyor. Öğrenci olmadığı dönemde hızlar mükemmel. Sorun tamamen baz istasyonunun kapasite yetersizliğine dayalı. Benim sinir olduğum şey aylardır bunu Türkcell e kabul ettirememem.
Hocam 3-5 kişiyle de olmaz ki o kadar kişiye nasıl ulaşacağım. Eminim kimse de uğraşmak istemez.
Arkadaş çevrene söylesen yurttakilere sınıftakiler söylesen onlardan arkadaşlarına söylese yine yeter
Ben zamanında memlekete 3Gyi öyle getirdim
Kasım ayında 60 metre kulede adamı görünce şaşırmıştım
Ekmek yiyeceği yere de bi zahmet yatırım yapmalı BEnce
Bazı arkadaşlar zaten savunuyor babasının şirketi gibi ovvv nasıl olur türkcell 1 numara bu tipler zaten maaşlı çalışan olduğunu düşündüğüm kişiler bunları kendi haline bırakmak daha mantıklı toz kondurmuyorlar.
Gün gelecek kendileri de aynı sorunları yaşayacak o zaman biz de nasıl olur türkcell 1 numara nasıl olur diyeceğiz.
2019 yılı içerisinde demişlerdi halen gelişme yok şu anda en fazla 6 mbps gördüm türkcell'de 289 TL para ödüyorum Türk Telekom fiber geldi 1 hafta içerisinde inşallah geçiş yapacağım süperbox donduracağım sanırsam. -
Evet 0.63 değil de 0.90 görüyorum mükemmel bir artış.
|
Ama dönüp dolaşıp aynı konular tekrar tekrar açılıyor, bu yanlış. Bunu burada defalarca bas bas bağırmanın hiçbir anlamı yok. 3-4 ay öncede bu konuları açıyordun, hala daha aynı.
Turkcell bile olsa heryerde 4/4'lük olacak diye birşey yok. İlla ki bazı yerlerde hızları vs. düşük kalacaktır. Telefonu en çok kullanman gereken yerde sana yeterli hizmeti sunamıyorsa taşırsın olur biter diyeceğim de diğerlerinin de vasat olduğunu zaten söylüyorsun. Ama sadece Turkcell için bu konuyu açıyorsun, diğerlerine gram tepki yok. Bu çok çok yanlış bir tutum. |
Sağolun hocam uğraşa uğraşa Türk Telekom fiber getirdim şimdi kullanmaya inşallah başlayacağım diğerleri de sabit internette hazırı kullanıp yatırım yapmayıp ağlamaya devam etsin yok belediye izin vermiyor yok yan yattı çamura battı ama baz istasyonu için fibere izin veriyor nasıl oluyorsa.
Ben artık takmıyorum hakaret edeni şikayet ediyorum gerekli cezaları alıyorlar zaten. Türk Telekom'a 8 GB'a 11 TL ödüyorum bedava bu devirde Türkcell'de insanları sömürmeye devam etsin. Tamamen algı olduğunu düşünüyorum. |
Kampuse gittinde sebeke modunu yalnizca 3g yap ve bunu yaptığını kimseye soyleme hizinin arttigini goreceksin 😂
|
Benzer içerikler
- yurtdışı numarası nasıl alınır
- hat taşıma süresi
- en iyi çeken hat
- numara engelleme kaldırma kodu
- internetsiz hat varmı
- turkcell internet gönderme
- turkcell abone sayısı
- özel numara bulma
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- türk telekom internet çekmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X