Şimdi Ara

Türkcell yavaş oluğunu kabul etmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0.63 download. Instagramda resim açmıyor doğru düzgün.

Upload da 2 nin altında olmazsa Türkcell olarak bir şey yapamazlarmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ama dönüp dolaşıp aynı konular tekrar tekrar açılıyor, bu yanlış. Bunu burada defalarca bas bas bağırmanın hiçbir anlamı yok. 3-4 ay öncede bu konuları açıyordun, hala daha aynı.

Turkcell bile olsa heryerde 4/4'lük olacak diye birşey yok. İlla ki bazı yerlerde hızları vs. düşük kalacaktır. Telefonu en çok kullanman gereken yerde sana yeterli hizmeti sunamıyorsa taşırsın olur biter diyeceğim de diğerlerinin de vasat olduğunu zaten söylüyorsun. Ama sadece Turkcell için bu konuyu açıyorsun, diğerlerine gram tepki yok.

Bu çok çok yanlış bir tutum.
    Sağolun hocam uğraşa uğraşa Türk Telekom fiber getirdim şimdi kullanmaya inşallah başlayacağım diğerleri de sabit internette hazırı kullanıp yatırım yapmayıp ağlamaya devam etsin yok belediye izin vermiyor yok yan yattı çamura battı ama baz istasyonu için fibere izin veriyor nasıl oluyorsa.

Ben artık takmıyorum hakaret edeni şikayet ediyorum gerekli cezaları alıyorlar zaten.

Türk Telekom'a 8 GB'a 11 TL ödüyorum bedava bu devirde Türkcell'de insanları sömürmeye devam etsin.

Tamamen algı olduğunu düşünüyorum.
  • oysa ki en kaliteli en iyi frekansa sahip olan operatör dü nasıl olur da böyle bir hız verir ?
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Baz istasyonu çok yoğunmuş. E yoğunsa kapasitesi düşük kalıyor dedim. Evet dedi ama bir çalışma düşünülmüyormuş. Bu arada bu konumda tüm operatörler kilit. Sadece Türk Telekom 2 mbit falan görüyor . 1km kare içinde yaklaşık 30 bin öğrenci var.

• Kampuse gittinde sebeke modunu yalnizca 3g yap ve bunu yaptığını kimseye soyleme hizinin arttigini goreceksin 😂

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Evet 0.63 değil de 0.90 görüyorum mükemmel bir artış.

• circassianman kullanıcısına yanıt
    Maşallah çok artmış iyi fikir veriyor lar

• Hemen hemen tüm kampüslerde ücretsiz eduroam var fişek gibi hızda hemde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Kampüste internet hızlı zaten. Kampüste internetle ilgili hiçbir sorun yaşamadım. Sorunum bulunduğum yurtlar ve apartların içiçe olduğu yer.

• Ama dönüp dolaşıp aynı konular tekrar tekrar açılıyor, bu yanlış. Bunu burada defalarca bas bas bağırmanın hiçbir anlamı yok. 3-4 ay öncede bu konuları açıyordun, hala daha aynı.

Turkcell bile olsa heryerde 4/4'lük olacak diye birşey yok. İlla ki bazı yerlerde hızları vs. düşük kalacaktır. Telefonu en çok kullanman gereken yerde sana yeterli hizmeti sunamıyorsa taşırsın olur biter diyeceğim de diğerlerinin de vasat olduğunu zaten söylüyorsun. Ama sadece Turkcell için bu konuyu açıyorsun, diğerlerine gram tepki yok.

Bu çok çok yanlış bir tutum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 11 Aralık 2019; 18:28:31 >
    Yani hepsiniz denedim. Ayrıca 3g yapınca ping ve jitter uçuyor.

Kampüs öğrenci fln denmiş hep, ayrıca bazı kamu yurtlarında da eduroam var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Kalite işte ne beklenirdi başka

senin yapacağın tek işlem turkcell kullanan kişileri bölge için şikayet kaydı bırakmaları anca böyle çözersin sorunu yakın zamanda
    Türkcell şu anda ne yapacağını bilmiyor 4G'ye yatırım yapmak mantıklı gelmiyor aslında 5G varken ancak daha frekans'lar alınmamışken konuşmak yanlış olur Türkcell'den çalışanlardan öğrendiğim kadarıyla 2020'de 5G'nin geleceğini söylediler.

Ama hangi frekans'tan verirler bilmiyorum baz istasyonu sayısını arttırmaya çalışıyorlar buda mali yük bindiriyormuş.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Daha önce Vodafone kullanırken yerden yere vurdum Vodafone u. Türk Telekom kullanırken yaptım. Aksine Türkcell i genel olarak dolaşım esnasında iyi olduğu için önerdim.

Sorunumun her yola başvurmama rağmen çözülmediğini göstermek de bence hakkım. Türkcell i Türkcell e şikayet ederek bir yere ulaşamadım. Ben de kullanıcılara şikayet etme yolunu seçtim. Sorunum çözülmese de Türkcell i bu konuda kötülemekten zevk alıyorum.

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Maalesef. Bölgemde 4 tane kamu yurdu yan yana fakat 3 operatörden hiçbiri 2mbiti aşamıyor. Öğrenci olmadığı dönemde hızlar mükemmel. Sorun tamamen baz istasyonunun kapasite yetersizliğine dayalı. Benim sinir olduğum şey aylardır bunu Türkcell e kabul ettirememem.

Hocam 3-5 kişiyle de olmaz ki o kadar kişiye nasıl ulaşacağım. Eminim kimse de uğraşmak istemez.

Arkadaş çevrene söylesen yurttakilere sınıftakiler söylesen onlardan arkadaşlarına söylese yine yeter

Ben zamanında memlekete 3Gyi öyle getirdim

Kasım ayında 60 metre kulede adamı görünce şaşırmıştım

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Ekmek yiyeceği yere de bi zahmet yatırım yapmalı BEnce

Bazı arkadaşlar zaten savunuyor babasının şirketi gibi ovvv nasıl olur türkcell 1 numara bu tipler zaten maaşlı çalışan olduğunu düşündüğüm kişiler bunları kendi haline bırakmak daha mantıklı toz kondurmuyorlar.

Gün gelecek kendileri de aynı sorunları yaşayacak o zaman biz de nasıl olur türkcell 1 numara nasıl olur diyeceğiz.

2019 yılı içerisinde demişlerdi halen gelişme yok şu anda en fazla 6 mbps gördüm türkcell'de 289 TL para ödüyorum Türk Telekom fiber geldi 1 hafta içerisinde inşallah geçiş yapacağım süperbox donduracağım sanırsam.
    1 lokasyonda kötü diye bir operatörü dibine kadar eleştirmek bence yanlış. Genel performansa göre değerlendirme yapılır, ki Turkcell seni diğerlerine kıyasla daha az mağdur etmiş.

Bu çekim konusunda bence kimsenin eleştirme hakkı yok, o işe girersek içinden çıkamayız. Turkcell %100 kapsama sunsa evet haklı olurdun ve eleştirebilirdik ama böyle birşey yok.

Turkcell olmasa diğer dandiklere kalıp iyice sürünebilirdik, birde bu taraftan bak.

Ayrıca ben inanıyorum ki orada ki sorunu öyle veya böyle halledecektir. Sadece yapman gereken milleti örgütleyip toplu şikayet etmeniz. 1 2 şikayetle kimse biryere yatırım yapmaz. Hele ki 5G geçiş sürecinde durumlar ortadayken..

Aylarca evde 3 operatörde süründürdü, fiber olmasa video bile zor izlenirdi ama nihayetinde ilk yatırımı yapan Turkcell oldu. Şimdi de durum bu.

Bu hıza rağmen kapasiteyi yine arttıracaklar. Bunun sebebi ise birçok numaradan bu bölge için talep oluşturmam..

İşin özü hrmen hemen aynı durumdayız, çözümü ise çok fazla şikayet.. ama buradan değil..

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.