Şimdi Ara

Turkcell Yeni iPad'in fiyatlarını açıkladı!Limitsiz internet seçeneği de mevcut!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.teknoblog.com/mobil/yeni-ipad-turkcell-fiyatla.html

Turkcell yeni iPad’in 16, 32 ve 64 GB’lık tipleri için 24 ay taahhütlü paketler hazırladı. Bu paketler içinde 250 MB, 1 GB, 4 GB ve sınırsız data teklifleri bulunuyor. Tabii paketin içindeki data miktarı arttıkça fiyat da yükseliyor. 16 GB kapasiteli yeni iPad’i, 250 MB’lık aylık veri paketiyle birlikte ayda 79 TL’lik ödemeler karşılığında satın almak mümkün. Fiyatlar iPad’in artan depolama alanı veya artan veri miktarıyla birlikte 147 TL’ye kadar çıkıyor. Ayrıntılı fiyat tablosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Turkcell Yeni iPad'in fiyatlarını açıkladı!Limitsiz internet seçeneği de mevcut!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican09turk -- 4 Mayıs 2012; 12:01:25 >

• Fiyatları inceledim, Avea'nınkilere göre çok az (3-5 TL) daha pahalı. Ancak 16gblık cihazın piyasa fiyatı 1500 tl olarak açıklandığı için 24 ay boyunca 250 mb'lık pakete 16 TL, 1 gb'a 23, 4 gb'a da 33 TL ödemek gerekiyor.

Fazla gibi geldi bana. Bakalım Vodafone ne yapacak
  • fiyatlar fena degı
  • sınırsız data limitli mi?yani belirlı bı kotadan sonra hız dusuyormu?yoksa gercekten sınırsızmı?
  • turkcll hız limiti düşürmüyor dıye biliyoum
  • Avea ile fiyatlar birbirine çok yakın. Limitsiz tarife yine 15 GB ile sınırlı olur herhalde. Aslında altına not düşerlerdi ama yine de kesin bir şey diyemem. Evdeki ADSL'i iptal edip iPad'i modem olarak mı kullansak?:)) Hazır çift taşıyıcı ile 20 mbit hızlara da ulaşabiliyorken :)
  • Arkadaslar 1 hafta once turkceldeydim, aveanin yeni nesil limitsiz internetli tarifesine gectim, lanet ediyorum. Turkcelde aldigim ama yetiremedigim 250 mbi aveada yapabilecegimi hic ama hic sanmiyorum, Hiz asiri derecede dusuk (eskisehir). Heleki ipad alip internete girme gibi dusuncesi olan arkadaslar varsa, aman diyim aveadan uzak dursunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk

Avea ile fiyatlar birbirine çok yakın. Limitsiz tarife yine 15 GB ile sınırlı olur herhalde. Aslında altına not düşerlerdi ama yine de kesin bir şey diyemem. Evdeki ADSL'i iptal edip iPad'i modem olarak mı kullansak?:)) Hazır çift taşıyıcı ile 20 mbit hızlara da ulaşabiliyorken :)

Dual Carrier'ın olduğu il/bölge bilgisi var mı acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

Arkadaslar 1 hafta once turkceldeydim, aveanin yeni nesil limitsiz internetli tarifesine gectim, lanet ediyorum. Turkcelde aldigim ama yetiremedigim 250 mbi aveada yapabilecegimi hic ama hic sanmiyorum, Hiz asiri derecede dusuk (eskisehir). Heleki ipad alip internete girme gibi dusuncesi olan arkadaslar varsa, aman diyim aveadan uzak dursunlar

Bulunduğunuz bölge sorunlu belki. Avea'da olup, hızından memnun olan çok kişi var.

Ankara için mesela çoğu zaman Vodafone ve Avea daha hızlı çıkıyor Turkcell'den :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 4 Mayıs 2012; 20:46:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

quote:

Avea ile fiyatlar birbirine çok yakın. Limitsiz tarife yine 15 GB ile sınırlı olur herhalde. Aslında altına not düşerlerdi ama yine de kesin bir şey diyemem. Evdeki ADSL'i iptal edip iPad'i modem olarak mı kullansak?:)) Hazır çift taşıyıcı ile 20 mbit hızlara da ulaşabiliyorken :)

Dual Carrier'ın olduğu il/bölge bilgisi var mı acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

Arkadaslar 1 hafta once turkceldeydim, aveanin yeni nesil limitsiz internetli tarifesine gectim, lanet ediyorum. Turkcelde aldigim ama yetiremedigim 250 mbi aveada yapabilecegimi hic ama hic sanmiyorum, Hiz asiri derecede dusuk (eskisehir). Heleki ipad alip internete girme gibi dusuncesi olan arkadaslar varsa, aman diyim aveadan uzak dursunlar

Bulunduğunuz bölge sorunlu belki. Avea'da olup, hızından memnun olan çok kişi var.

Ankara için mesela çoğu zaman Vodafone ve Avea daha hızlı çıkıyor Turkcell'den :)

Turkcell 3G şebekesinin %99.5'i dual carrier ile uyumlu. Burada yazan ki turkcell'in resmi sitesihttp://www.turkcellmedya.com/yeni-ipad-ayda-79tlden-baslayan-fiyatlar--ve-----cift-tasiyici-hiziyla-5-mayista-turkcellde-bulten_2856.html

Bence yeni iPad'de diğer operatörler 20 mbit hızlara erişemezler. Test etmek gerek. Yarın alır almaz Turkcell ile test edeceğim. Diğer operatörlerin sim kartları olsaydı karşılaştırma yapardım. Ama şu ana kadar yeni Turkcell ile iPad'de 10 mbit'in altında hız görememişler. Maksimum 20.92 mbit var. Üstelik test akşam 20:30 civarında yapılmış yani en yoğun olabilecek zamanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican09turk -- 4 Mayıs 2012; 20:58:46 >

• yeni ipad yurtdışı fiyatları (katar)
    16 gb +wifi 600 usd ....1.080 tl
    16 gb+wifi+3g 700 usd.....1.256 tl...
  • quote:

eger hız 15 gb ıle sınırlı degılse bana gore sıcak fırsat...
    aylık 20-30gb kota kullanıyorum adslde.bana verdıgı hız 1.5-3mbps.
    avea yenı nesılde tarıfesındeyım ve 3-4mbps hızla kullanıyorum 2gb kadar.turkcelın hızı daha yuksek
    baslıkta lımıtsız dıyor(sınırsız degıl) gercekten lımıt uygulanmayacaksa ipad-den cok lımıtsız ınternet ıcın gecmeyı dusunuyorum cunku adsl ıle aynı fıyata gelecek(49+25=74lıra oduyorum aylık)
  • Bir ara Turkcell multivinn inimiz vardı..15gb tan sOnra 128 kbps oluyordu..muhtemelen de bunun da öyle olacaktır..yoksa bu sınırsız olayı ortalığı karıştırır..
  • Vodafone da fiyatlarını açıklamış şaka gibi! Turkcell'den açık ara daha ucuz, Avea'da; 250 mb'la 69, 1gb'la 79, 4gb'la 89 TL

Ayrı bir başlıkta karşılaştırma tablosu koyacağım birazdan..

Bu arada Turkcell'in sınırsız dediği daha önce olduğu gibi 15gb'tan sonra 128kbps oluyormuş..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.