Şimdi Ara

Turkcell Zonguldak’a özel 2 kat hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/zonguldaka-ozel-iki-kat-internet-kampanyasi

Türk Telekom ve Vodafone ortak baz istasyonu kurunca Turkcell boş durmamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkisi bir olsa bile turkcellin yarısı etmez...

• 2 kat internet verse ne olur daha İnternet paketinin hangi paketten düşeceğini ayarlayamayan sistemi var
  • Hele bi tüm ülkeye yayılsınlarda, o zaman Turkcell patlatır bombaları

• Turkcell gibi olmalari icin tum ulkeye yaymalari gerek ve bunun icin cok zamana ihtiyaclari var...

• Heryere ortak baz yaparlarsa turkcell in hiç bi espirisi kalmaz millet iyi çekiyor diye turkcelle o kadar para veriyor

Telekom un bant genişliği vodafone nun extra istasyonları turkcelli sollar

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferq

Heryere ortak baz yaparlarsa turkcell in hiç bi espirisi kalmaz millet iyi çekiyor diye turkcelle o kadar para veriyor

Telekom un bant genişliği vodafone nun extra istasyonları turkcelli sollar
    Turkcellin elinde 2100 gibi 4g bandı duruyor halen bütün frekansları süpürdü 2100 de bakalım devreye sokunca ne olacak?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Hele bi tüm ülkeye yayılsınlarda, o zaman Turkcell patlatır bombaları
    2100 mhz her yerde devreye soktularında asıl merak ediyorum o zaman diğerlerini

• quote:

Orijinalden alıntı: burak550

Turkcellin elinde 2100 gibi 4g bandı duruyor halen bütün frekansları süpürdü 2100 de bakalım devreye sokunca ne olacak?

Alıntıları Göster
    İnternette gezinme, video oynatmada sorun olmadığı sürece kimsenin umrunda olmaz millet bizim gibi speedtest yapıp durmuyor 100 mbps olsa ne olur 500 mbps olsa ne olur 30 mbps de bile takılmadan rahat rahat internette gezersin

• Biran önce Türkiye geneli hayata geçmeli
    + telekom ve vodafone nun toplam bant genişliği turkcell den fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeqona -- 19 Eylül 2018; 14:59:33 >
  • Bu ortak altyapi isinin son durumunu bilen birileri varsa aciklama yapabilir mi? Ben gecen gun istanbulda bi eleltrik direginde boru seklinde daha kucuk olan antenlerin eklendigini gordum ttnin istasyonuna bi kac yerde o istasyonlardan vodafone yayin yapiyo. Sertifika koymustu vodafone oyle bisey mi acaba? Bildigimiz istasyonlar gibi degil silindir seklinde antenler vardi. Elektrik diregindeki istasyonlarda goruyorum bu tip antenleri.

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Silindir şeklinde antenler genelde omni antenler, normal antenler gibi 90 - 120 derece açıları yok, 360 derece yayın yapabiliyorlar. Türkiye'de kullanıldığına denk gelmemiştim ama Japonya'da vs. çatı görsellerinde görüyorum. Nasılsa etraftaki yapılaşmadan dolayı sinyal çok uzaklara ulaşamayacaksa kullanmak mantıklı oluyor demek ki.

Yalnız bu ortak altyapı olayı anladığım kadarıyla iki baz istasyonu sistemi yerine tek istasyonun kullanılarak yayın yapılması. Hani bir operatörün istasyonunu kiraya vererek diğer operatörün de kullanması olayını tüm operatörler birbiri arasında yapıyor zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.