Şimdi Ara

turkcellin 4g otobüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • turkcell in de otobüsü varmış arkadaşlar tarihleri resimde ama sadece istanbulda galiba simdilik
     turkcellin 4g otobüsü
    ilgili linkte burada ;http://s3.turkcell.com.tr/SiteAssets/LaunchList/4g/web/4-5g-yol-haritasi.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmandrill -- 30 Mart 2016; 14:25:38 >

• İki gün sonra herkes zaten 4G'nin ne halt olduğunu anlayacak, çok da önemli değil artık otobüs motobüs... :)
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Halk çok büyük beklenti içinde işyerinde telefonu degiştirenler simkartı degiştirenler var ne zaman geçeçegiz diye soranlar benim telefon destekliyormu nasıl anlıyoruz diye soranlar var en önemlisi kota inşallah hayal kırıklıgına ugramazlar benim fazla bir beklentim yok açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otobüste taciz varmış :)

• yeumyang01 kullanıcısına yanıt
    Esas faydası kotaların biraz artacak olması zaten. Hızlar zaten genel olarak iş görür düzeyde... Biraz da kotalar arttımı daha rahat kullanım yapabilecek millet. Tabi buna göre tükettiği içerik de değişecek, daha fazla video izlemeye başlayacak vs.

Ama genel anlamda çok şaşırtıcı da bir şey olmayacak. Hız artacak, kota artacak vs...
  • Anliyacagiz kisa bi süre sonra nedir bu 4.5g gerek yok otobüse

• 1 Nisan birçok kişi için hayal kırıklığı yaratacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone 5g
    4 yıl önce açıldı
    Vodafone Çekmiyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

1 Nisan birçok kişi için hayal kırıklığı yaratacak.

Mesela nasıl bir hayal kırıklığı olacak.

• Ben bu ülkeden hiçbir zaman büyük beklentiler içinde olmadım bu yüzden 4G'de beni hayal kırıklığına uğratmayacak. Birde asıl şaşırdığım BTK bu tarifleri onayladığında sitesinde yazıyor, herkes duyuyordu. Ama 4G için hiçbir tarife onayı BTK'ya sunulmadımı ki duyurulmadı.
  • Vodafoneyi taklit etmişler ama bunu çok önceden yapacaklardı

• 1 Nisan'dan sonra zaten 4G herkese geliyor Turkcell bu neyin kafası ?
  • İstasyonu gören mekanlarda hız denemeleri

• Amacı ne bu otobüsün

• 25 buçuk saat kaldı. Sonra hepsi fos olacak. İstanbul için benim öngörüm hali hazırda sağlam fiber altyapı olan yerler haricinde 3G'den pek de farklı olmayacağı yönünde. Olay 1Gbps simetrik internet hizmeti verilen yerlerde bakın 100Mbps'i geçiyor demek değil, altyapının eski olduğu ve nüfusun aşırı yoğun olduğu veya kırsalda o hızları görmek mühim olan. Yoksa Beşiktaş'ta TT 3G ile 16-17Mbps download, 4Mbps civarı upload görüyordum bugün 11 civarı. Evde 3Mbps'i zorlayan 3G hızlarını 4G'de 30-40Mbps'e çıkarırsan yapmışlar derim. Ama kota da lazım ve ulaşılabilir olması lazım. 40-50 lira falan ödeyecek değilim. 4GB internet 500dk 100sms 20-25TL arası öderim. İnternet fazla olabilir ama en az 4GB olmalı ve öyle geceleri falan değil, her zaman o interneti kullanabilmeliyim.
  • Aman dikkat edin otobüste taciz etmesinler malum bu Turkcell sağı solu belli olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Low -- 30 Mart 2016; 23:34:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey

quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

1 Nisan birçok kişi için hayal kırıklığı yaratacak.

Mesela nasıl bir hayal kırıklığı olacak.

Tarifelere bir gözat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.