< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcellin abartılı fiyatları yeterrr
-
-
Çekmiyor ise diğer operatöre geç kalitenin ne olduğunu iyi anlarsın. Kimse seni zorla tutmuyor. Bu kadar basit. Senin bölgende çekmiyor diye kalitesiz olacak da değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 23 Aralık 2020; 15:55:29 > -
İstersen bir de RaHat ve Faturalı'ya geçiş paketlerine göz at
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mantığa bak hele. Aynen kardeşim göz yum böyle. Şu sağda turkcell logosu gözüküyor. Eğer turkcellin bir çalışanı olduğunu işaret ediyorsa önce git nasıl cevap verilir onu öğren
Pahalı olduğunu tüm Türkiye biliyor. Madem ucuza hizmet almak istiyorsan başka operatörlere geçiş yapabilirsin. İstanbul'un göbeğinde bile diğerlerinin 2mbps verdiğini biliyorum. Madem ki pahalı, diğerlerine geçiş yapabilirsin. Ezelden beridir Turkcell'in fiyatları böyle. Eğer kalmak istiyorsan ve ucuza kullanmak istiyorsan git gel yapmaktan başka çözüm yok
Turkcell'de çalışmıyorum, ayrıca çalışsam bile sizi alakadar etmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 23 Aralık 2020; 16:55:40 > -
Fiyatlar çok uygun internet hızi ve çekim konusunda sıfır sıkıntı. Ayda 45 50 GB internet kullanıyorum 54 TL ödüyorum. Geçen ay 8 lira ödedim. İkinci hattıma 6 ayda bir TL yüklüyorum onda da ortalama 10 15 GB internet hediyesi alıyorum. Beğenmiyorsaniz kullanmak zorunda değilsiniz. Diğer hatlar da fena değil. Onlara da bir bakın derim. O fiyatlara o paketler zaten alınmaz. Hatta alan da yoktur zaten 👍
Siz hangi paketi alıyorsunuz? Ben GNÇ paketini aldım ama okul olduğu için bu İnternet yetmiyor.
25GB ve 30GB olanlar gayet iyi. Diğerleri alınmaz.
Çekim/hız sorunu yaşıyorsan boşyere durma, diğerlerine bak. Şükür Turkcell'de çekim/hız sorunu yaşamıyorum, zaten olması gereken de bu. Ayrıca Turkcell rekabet kuralları gereği pahalı olmak zorunda, yoksa diğerleri nâl toplar.
Memnun değilsen hocam direk operatör değiştir.Faturalı ve taahhüt yoksa hiç durmanın mantığı yok.Bende geçtim memnun değildim değistirdim hemen.Ücretsiz şekilde istediğin operatöre taşıyabilirsin hemen hızlıca.
Her operatör her yerde %100 şekilde hizmet veremiyor zaten.Ha vermiş olsa diğer operatörler ekmek yiyemez,adam kalmaz.
Başka operatöre geç,3-4 gün içinde açılır yeni hattını takıp kullanmaya başlayabilirsin.
Bimcell e geç taahut yok paket takintisi yok her ay istedigin paketi al kullan hocam. Turkcell benim bulunduğum bölgelerdede yerlerde.. Vatandaşi soymasi yetmedi varlik fonuna geçerek devleti soyuyor. Her sene vergi affi oluyor nereye gidiyor bu paralar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astanca111 -- 23 Aralık 2020; 20:9:32 >
Ben de gnc fırsat 13 var diğer hattım da faturasız. Baya hediye geliyor. Onları iyi kovala İnternetsiz kalmazsın.
50 liraya 50 GB internet hiç duymadım. Data hattı mı? -
oradan paket alan var mı ya diye merak ederdim ben de hep
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 24 Aralık 2020; 1:14:37 >
bazen benimde isyan edesim geliyor fiyatlara.
sonra donup diyorum ki kimse 49 tl ye her ay sana 50- 60 gb internet kullandirmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB72FF50B -- 24 Aralık 2020; 1:19:14 >
Hocam nedir bu internet bolluğunun temeli? Bende 2 aya hattımı taşıyacağım da bir yöntem biliyorsanız bizde yapalım.quote:
Orijinalden alıntı: trtunski
Fiyatlar çok uygun internet hızi ve çekim konusunda sıfır sıkıntı. Ayda 45 50 GB internet kullanıyorum 54 TL ödüyorum. Geçen ay 8 lira ödedim. İkinci hattıma 6 ayda bir TL yüklüyorum onda da ortalama 10 15 GB internet hediyesi alıyorum. Beğenmiyorsaniz kullanmak zorunda değilsiniz. Diğer hatlar da fena değil. Onlara da bir bakın derim. O fiyatlara o paketler zaten alınmaz. Hatta alan da yoktur zaten 👍
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nedir bu bolluk açıklayın yahuquote:
Orijinalden alıntı: Guest-CB72FF50B
bazen benimde isyan edesim geliyor fiyatlara.
sonra donup diyorum ki kimse 49 tl ye her ay sana 50- 60 gb internet kullandirmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O ekteki resimdeki 80 ve 90 liralık paketler bende çıkmıyor , şartları sağlamadığım için alamıyorum, paramla rezil oluyorum. Kıymetini bilin bence. -
25 ve 30 gb paketleri herkese vermiyor bir sürü şartı sağlamanı istiyor -
Ana paket yarın yenilenecek 2 GB kullandım onu da aileden arkadaşıma yolladım. 6 GB hediye var altta 2 GB da salla kazansan var. Sadece bu hafta 8 GB geldi. Günlük 12 saatlik vs onlar gelirse drivea foto uploadluyorum. Joker haklarım duruyor. Bizden günlük 2 GB duruyor kullanmadım. Goller cepte bipteki kanallardan da geliyor derken toplamda kendi paketimle 40 50 oluyor ortalama. Son 3 ayda 105 GB internet hediye etmiş turkcell saolsun 😂
Turkcell'in pahalı olduğu ezelden beri olan bir gerçek. Böyle bir durum varken pahalı diye söylenmenin anlamı yok. Bölgenizde iyi çeken bir operatöre geçin. Hani kapsama olarak genelde Turkcell daha iyidir ama kullanacağınız yer şehir merkezi bir yer ise, muhtemelen diğerlerinde de ciddi bir sıkıntı yaşamayacaksınız. Senede bir kez gittiğiniz bir dağ bayırda da varsn çekmesin. Zaten acil bir ihtiyaçta diğer operatörlerin baz istasyonu üstünden iletişim sağlıyorsunuz. Hatta jandarmayı arayıp arkadaşına ulaşıp hattına TL yükleten falan vardı.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Mantığa bak hele. Aynen kardeşim göz yum böyle. Şu sağda turkcell logosu gözüküyor. Eğer turkcellin bir çalışanı olduğunu işaret ediyorsa önce git nasıl cevap verilir onu öğren |
Turkcell'in pahalı olduğu ezelden beri olan bir gerçek. Böyle bir durum varken pahalı diye söylenmenin anlamı yok. Bölgenizde iyi çeken bir operatöre geçin. Hani kapsama olarak genelde Turkcell daha iyidir ama kullanacağınız yer şehir merkezi bir yer ise, muhtemelen diğerlerinde de ciddi bir sıkıntı yaşamayacaksınız. Senede bir kez gittiğiniz bir dağ bayırda da varsn çekmesin. Zaten acil bir ihtiyaçta diğer operatörlerin baz istasyonu üstünden iletişim sağlıyorsunuz. Hatta jandarmayı arayıp arkadaşına ulaşıp hattına TL yükleten falan vardı. |
Benzer içerikler
- bip grup linkleri
- turkcell 3 aylık paket faturasız
- turkcell rahat paket nedir
- turkcell cayma bedeli
- 0850 numara engelleme turkcell
- ağda kayıtlı değil samsung
- vodafone mobil imza
- türk telekom internet çekmiyor
- özel numara bulma
- iphone servis yok hatası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X