Şimdi Ara

Türkcellin gamsızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tt ye muud uygulaması için kızıp turkcelle geçtim 6 haftadır salla kazandan; ilk hafta paycell 5 tl (ne işe yarayacaksa)sonraki 5 hafta bipten her yöne 1000-100 dakkalar geldi..türk Telekom en son 4 faturalı tarife çıkarıp 20gblık olanı 45TL'ye gercekten efsane gibi sundu..şebekesini internetini Hiç beğenmesemde vodafone da sınırsız youtube paketi var.. Turkcell atıyorum 10gblık bi tarifeyi 50TL'ye bile verse millet çok memnun olur. Ama onlar da topu BTK ya atıyorlar. Anlaşılan bu devran böyle sürüp gidecek.. Kesinlikle eminim şehir dışına otoyollara köylere mezralara çıkılmıyorsa turkcelle pek gerek yok diye düşünüyorum.. Gaziantepte yaşıyorum farklı illerdeki arkadaşlar 100 megabyt hızlardan bahsederken burda gördüğüm en yüksek hız 40-50i geçmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zorla tutmuyorlar seni

Herşeyin bedeli var ödedikten sonra yararlanırsın

• Elbette zorla tutmuyorlar. Diyorsun ya herşeyin bedeli var. İşte o bedel haddinden fazla derecede fahiş.

• turkcelle bağlan kazığa iyice eşeğin ... kaçırdılar bence de gerek yok eskisi gibi aman aman farklar yok. biri 20 gb ı 45 biri 4 gb 50 ye veriyor yani değmez. nperften bakın isterseniz
  • Salla kazan eskiden iyi kazandırırdı, sonradan düşürdüler. Paycell 5TL'yi Google Play'de mobil ödeme yaparken kullanabilirsiniz. Bulunduğum bölgede en iyi hizmeti veren maalesef ki Turkcell olduğu için kullanmak durumundayım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türknet Pişmanlığı
    3 ay önce açıldı
    Süperonline Pişmanlığı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.