Şimdi Ara

TURKCELLİN İNTERNETİ İKİYE KATLA ÇAKALLIGI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 gb paket yaptim 10 tlyede interneti katlarim diye dusunuyordum ki yanilmisim cunku musteri hizmetleriylede konustum hicbir sekilde paycell kart veya herhangi bir kredi kartindan yaptiginiz odemeyi kabul etmiyormus. yani sadece hsttinizdaki tl ile alabiliyormussunuz. aksi takdirde bankaniz isleme izin vermiyor gibi bir hata aliyorsunuz. hattimda 5 tl var simdi 10 tlye interneti katlamak icin minimum 35 tl daha yuklemek gerekiyormus sacmaliga bak. artik diyecek bisey bulamiyorum durustce yazsalar ona gore tl yuklerdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SIKÇA SORULAN SORULAR:
    HAttımda TL yoksa kampanyadan kazandığım faydaları kullanabilir miyim?

Paketi bakiye düşümlü alabilmek için hatta en az paket ücreti kadar bakiye bulunmalıdır. Turkcell bayileri ya da Dijital Operatör uygulaması üzerinden direkt paket yüklemesi de yapabilirsiniz.

• orada yazanı bilmem ama hem axcess, neo , paycell , ininal kart ile denedim 2 gündür yaklaşık 350 kere felan dedim olmadı. bende onlar cinse biz şeytanız mantığıyla babannemin telefondan kendime 7 tl transfer ettim. 3 tl de bakiyem vardı hemen aldım şu an oldu katlandı internet. müşteri temsilciside dedi sadece hattınızdaki bakiye ile alabilirsiniz. alacak arkadaşlar buna dikkat etsin. ona göre tl yükleyin
  • Ben kredi kartından yaptım sorun olmadı zaten yazıyordu sitede kredi kartı mı bakiye mi diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ghostweb kullanıcısına yanıt
    Bir yanlışınız var, iş yerinde arkadaşın bakiyesinde TL yoktu ve kredi kartıyla yapabildi.
  • Çakallığın ne olduğunu anlayan bana da anlatsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.