Paket fiyatını pahalı satan firma birde 31gün olması gereken yenileme süresini 29gün yapıyor hakkımı helal etmiyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C01aY -- 29 Mayıs 2021; 14:0:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcellin yok artık dedirten hilesi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
hangi paketten bahsediyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gülümseten 9 gb
4 hafta 28 gün
şimdi paketi inçeledim. 1 ay dememişler. 4 hafta yazmışlar. bir sorun yok.
İkisi farklı şeyler. 1 ay 30 gün, 4 hafta 28 güne tekabül ediyor. Bu da yılda 12 yerine 13 paket almak anlamına geliyor.
-
tekrarlı paketleri de 28 gün yaptılarsa geçmiş olsun.
milletin parasını alabilmek için şark kurnazlığı yapıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CB01A2BC7İkisi farklı şeyler. 1 ay 30 gün, 4 hafta 28 güne tekabül ediyor. Bu da yılda 12 yerine 13 paket almak anlamına geliyor.
çakallı yapıyor. bu belli. ona birşey dediğimiz yokda ben çakallık yapıyorum diye yazmış. 4 hafta yazmış. aynı şey olmayan ne. 4 hafta 28 gün değil mi 1 ay yazıp 28 gün almamışki.
Turkcell kadar çakallık yapan yok ama el mecbur kullanıyoruz
Daha önce 28 gün değildi işte. 30 gündü yeni müşteri paketleri. Demek istediğim bu.
Cok uzun zamandir 4 haftalık paketler var sitesinde de açık açık yazıyor, nesi hile bunun anlamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
29 değil 28 gün. O yine neyse. Benden bugün paketimin süresi dolmadan 9 liraya yakın haksız bedel çektiler TL olarak. Haram kazanç = Türkcell.
Hazır kartların yüzde 90ni 4 hafta.
Faturaliya geçirmek için yapıyorlar.
Artık %100 işte. Yeni müşteriye özel hoşgeldin paketleri 28 gün değildi. Yeni müşteriye 28 günlük paketleri bir tek Vodafone sunuyordu. Artık Turkcell'de kervana katıldı. Umarım TT katılmaz.
Birisi müşteri zararına ne uygulasa diğeri de aynı uygulamaya geçiyor.
Türkiye'deki hiçbir şirket müşteriyi sevmez anlamıyorum. Blackfriday olur. 3-5 ay önceki fiyatı indirim diye kakalarlar. Halk tepki koymadikca birşey yapamayız.
1- Market fiyatları
2- operatörler
3- sağlık
Bu 3 sektör hiçbir zaman ölmez. Zamlara da karşı çıkamıyoruz anca isyan ediyoruz. Artık yapacak birşey yok.
-
O daha mantıklı zaten. O yüzden dedim Turkcell Faturasız'da mantıklı bir paket kalmadı. Dev paketler hariç bütün paketler 28 gün olmuş. En ufak bir f/p'si yok artık. Eskiden daha iyidi, zamanında bu paketin 1000SMS'li versiyonunu 20TL'ye almıştım Turkcell'de. Hediyelerle 20-25GB kullanıyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Turkcell kadar çakallık yapan yok ama el mecbur kullanıyoruz
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X