Şimdi Ara

''türkerrr'' Adlı Kullanıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
8.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Sıfır
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikinci el ekran kartı ilanı açıcak üyelere tavsiyem türkerr adlı kullanıcı engelleyiniz,kendisi her ilana alakalı alakasız yorum yapar işsiz trollün tekidir,kendisi dh ölücüsü tanımlamasının vücut bulmuş halidir,ilanlarınız baltalanmasın istiyorsanız kesinlikle engelleyin.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kusura bakmayın da bu turkerr dediğiniz arkadaş fiyatı yüksek olan kartlara yorum yapıyor her önüne gelen karta yorum yapmıyor fiyat yüksek diye.

Forumda bu tür arkadaslar olmasa forumun vay haljne vay sahibinden vs nin 40 katı olur

Bazı ölücü arkadaşlar var yok değil lakin turkerr dediğiniz arkadaş alıcı da değil diye kendiniz yazıyorsunuz

Ölücü olanlar zaten alıcıdır veya al satcidir

Lakin fiyatı yüksek olan kartlara yorum yaptığını görüyorum turkerr arkadaşımızın
    Türkerrr kullanıcı adlı arkadaşı tanımam etmem ama yorumlarında ölücülük, baltalama adına bir şey görmedim. Adam gayet haklı bir şekilde yazıyor, paylaşılan ilan yüksek fiyatlı ise olurunu söylüyor. Ha isteyen istediği fiyattan satabilir diyebilirsiniz, o zaman aksi belirtilmediği sürece isteyen de istediği ilana yorum atar.

Ben de bu forumda 2010’dan önceki kullanıcıları anlamıyorum. Bu anlamlandıramayışımı sizle de pekiştirmiş oldum. Forum sizinmiş, fiyatları siz belirliyormuşsunuz, en iyi mal sizinmiş gibi davranıp daha yeni kullanıcılara ölücü diyorsunuz. Herkes için konuşmuyorum ama belli bir kısmınız bu şekilde davranıyor. Ben de sizin gibilere “boomer” diyorum artık, basıyorum engeli geçiyorum.
    Neden bu kadar takıldınız,burası forum BİLGİ PAYLAŞILIR,Türkeri ilanlardan tanırım %1000 onunla beraberim aynı fikirdeyim kimseye hakaret etmedikçe hiç bir sakıncası yok hatta bu konuda bilgisi olmayanlar için uyarı niteliğinde olduğunu düşünüyorum.

Çok daha önemlisi burası forum altına yorum yazılır,dükkanın önünü kapatma,ilanı baltalama gibi saçma yorumlara sadece gülüyorum eğer burada ilan açarken bir ücret ödüyorsan o zaman haklı olursun,varmı öyle bir şey yok uyarı mahiyetinde yazmasında hiç bir sakınca yok.
  • evet katılıyorum bende 1080 ti ilanı verdim atladı sazan ama diğer üyeler azının payını verdi profile bakın sadece ekran kartı ilanlarını baltalama var yakından görmemiştir belkide o kartları
  • ''türkerrr'' Adlı Kullanıcı
  • Zamanında banlamışım 🐿 ne yazdı merak ediyorum açsam mı😅

Geçenlerde başka birinin ekran kartı ilanına rastladım fiyat da uygun numarasını aldım neyse aradım ; abi ucuz yazdım piyasası düşsün de kart alabilelim diye dedi ; ben şok... adam kendi ilanını referans verip indirim istiyorum dedi. Piyasa kötü🦁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Computer Art -- 19 Şubat 2020; 21:2:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ağzın bal yesin kardeşim.Valla hangi ekran kartı ilanını açsam içinden türkerrr çıkar oldu.Ne kart alır ne kart satar.İşi gücü milletin malına karışıp fiyatları eleştirmek.
  • Kusura bakmayın da bu turkerr dediğiniz arkadaş fiyatı yüksek olan kartlara yorum yapıyor her önüne gelen karta yorum yapmıyor fiyat yüksek diye.

Forumda bu tür arkadaslar olmasa forumun vay haljne vay sahibinden vs nin 40 katı olur

Bazı ölücü arkadaşlar var yok değil lakin turkerr dediğiniz arkadaş alıcı da değil diye kendiniz yazıyorsunuz

Ölücü olanlar zaten alıcıdır veya al satcidir

Lakin fiyatı yüksek olan kartlara yorum yaptığını görüyorum turkerr arkadaşımızın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen, adam hepimizden çok takip ediyor. Fazlaysa fazla iyiyse iyi diyor. Neden bu kadar alındınız ki ?

Iyi kotu ayırt etmeden yazan tarafsız bir arkadaşımız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neden bu kadar takıldınız,burası forum BİLGİ PAYLAŞILIR,Türkeri ilanlardan tanırım %1000 onunla beraberim aynı fikirdeyim kimseye hakaret etmedikçe hiç bir sakıncası yok hatta bu konuda bilgisi olmayanlar için uyarı niteliğinde olduğunu düşünüyorum.

Çok daha önemlisi burası forum altına yorum yazılır,dükkanın önünü kapatma,ilanı baltalama gibi saçma yorumlara sadece gülüyorum eğer burada ilan açarken bir ücret ödüyorsan o zaman haklı olursun,varmı öyle bir şey yok uyarı mahiyetinde yazmasında hiç bir sakınca yok.
  • Yüksek fiyata aldığı kartın o an itibariyle yaklaşık değerini kabullenemeyenler/kabul etmek istemeyenler bunu duyduklarında doğal olarak rahatsız oluyor. İstediği fiyata satabilmek ederinin o olduğu anlamına gelmiyor.

• Türkerrr kullanıcı adlı arkadaşı tanımam etmem ama yorumlarında ölücülük, baltalama adına bir şey görmedim. Adam gayet haklı bir şekilde yazıyor, paylaşılan ilan yüksek fiyatlı ise olurunu söylüyor. Ha isteyen istediği fiyattan satabilir diyebilirsiniz, o zaman aksi belirtilmediği sürece isteyen de istediği ilana yorum atar.

Ben de bu forumda 2010’dan önceki kullanıcıları anlamıyorum. Bu anlamlandıramayışımı sizle de pekiştirmiş oldum. Forum sizinmiş, fiyatları siz belirliyormuşsunuz, en iyi mal sizinmiş gibi davranıp daha yeni kullanıcılara ölücü diyorsunuz. Herkes için konuşmuyorum ama belli bir kısmınız bu şekilde davranıyor. Ben de sizin gibilere “boomer” diyorum artık, basıyorum engeli geçiyorum.

• Bana burada türkerrr den daha faydalı bir üye gösterin

• Adam ederi neyse onu söylüyor.

• Ben de turkerrr i tanımıyorum ama söylediği fiyat aralıklarınin henüz yanlış olduğunu görmedim. Aşırı düşük de söylemiyor zaten. Bedava çalışan kart eksperi işte :) en azından bir fikir oluşuyor kart piyasasını bilmeyen üyelerde.

• türker kötü bir yorum yapmıyor kendi gözümle gördüm adamlar gtx 1060 3gb olan kartlara 1300-1500 tl istiyorlar şaka gibi ....... benimde MSI 1060 3gb gamıng z kartım var ınventus faturalı sanırım garantisi bitti veya 1-2 ay var + kutulu maxımum 750-800 tl anca ederi fiyat konusunu arastırmadım bile bir kaç gün sonra arastırıp foruma koyucam eger fiyatları 600tl satılıyorsa bende o fiyata koyarım ama kalkıp 1200-1300tl gtx 1060 3gb veya 6gb olmaz kardeşim salak degil kimse hiç bir zaman kimsenin ilanını baltalamadım işim olmaz bakarım fiyatına bana uymazsa geçerim ama türker kötü bir şey yapmıyor en azından foruma yeni gelen üyelere bilgi vermiş oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dellarto1919 -- 20 Şubat 2020; 3:50:42 >
  • Forumda türker e hak veriyorum sonuna kadar...

Böyle insanlar açılan ilanlara müdahale etmeseler forumun letgo dan bir farkı kalmaz. Sonra forumda kart satan herkes letgodaki gibi gtx 1070 e 2500 tl fiyat ister, referans olarak milattan kalma sıfır bir link bulur 4000 tl fiyatı olan, sonrada pazarlık için yazmayın fiyat gayet uygun kalp kırarım yazar...

Birşeye dikkat ettim, böyle ilan açanlar ve ilanlarına ya fatura tutarının aynısını yada 2. el olmasına rağmen aldığı sıfır fiyatın bile fazlasını yazanlar, ticaret etiğini çiğneyip kartlarını altın değerinde görüp fahiş fiyat yazanlar hep böyle insanlara yada ilanlara yorum yapanlara ölücü mezarcı diye bok atıyorlar. Acaba kendileri bu konumda ne oluyor bilemiyorum...

Türker gereksiz yorum yapıyor demişsiniz, bende 2 hafta önce kart sattım ilan açıp gelip hiçbir gereksiz boş yorum yapmadı. Kartını altın değerde gören, forumu letgo zanneden veya letgoya çevirmeye çalışan, ticaret etiğini çiğneyen fahiş fiyatlar yazan, keyfe keder satıştır diyen zeka yoksunu arkadaşlara örnek olması için 2 hafta önce sattığım kartımın ilanını paylaşıyorum.

Kart 14 ay kullanıldı, 22 ay garantisi mevcuttu. Kutusu, kutu içeriği, faturası herşeyi tastamam duruyor sıfır ayarında kart, asus 1060 6gb phoenix model. Fatura fiyatı 1400 tl. Ben 22 ay garantili 1060 6gb olan bu kartı 850 tl ye sattım...

Linki :https://forum.donanimhaber.com/satilik-asus-phoenix-gtx-1060-6gb-o-c-uygun-fiyat--141721856#141721856

O yüzden gereksiz ilanlar açıp 1 yıl garantili 1060 6gb larına 1300 tl fiyat biçen, 1880 tl ye en dandik soğutmaya sahip 1660 ti kartı alıp 4 ay da kullanıp 2. eline 1950 tl yazan zeka yoksunu insanlar gelip forumu kirletip boş konuşmasınlar lütfen!!!!

quote:

Yüksek fiyata aldığı kartın o an itibariyle yaklaşık değerini kabullenemeyenler/kabul etmek istemeyenler bunu duyduklarında doğal olarak rahatsız oluyor. İstediği fiyata satabilmek ederinin o olduğu anlamına gelmiyor.

quote:

Neden bu kadar takıldınız,burası forum BİLGİ PAYLAŞILIR,Türkeri ilanlardan tanırım %1000 onunla beraberim aynı fikirdeyim kimseye hakaret etmedikçe hiç bir sakıncası yok hatta bu konuda bilgisi olmayanlar için uyarı niteliğinde olduğunu düşünüyorum.

Yorum yapan 2 arkadaşa sonuna kadar katılıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihkamarat -- 20 Şubat 2020; 4:3:48 >

• Bende ekran kartlarını takip ediyorum açıkçası Türker olmasa forum malum satış sitelerine dönecek

Kabul etsek de etmesek de her sene server ödeyip aldığımız kartlarımız aşırı değer kaybediyor yeni kartlar ezip geçiyor her anlamda

Ama bazı arkadaşlar 2. Eli mahvediyor hayali rakamlar yazıyor

Türker sayesinde forumun ekran kartı bölümü dizginleniyor

• Birkaç kere ben de karşılaşmıştım ,ara sıra rahatsız edebiliyor. Sebep haklı veya haksız olması değil , fiyat konusunda ortak noktada buluşturmak istemesi. Cümle içinde kullanınca mantıklı gelebilir ama mantıksız çünkü her kullanıcı aynı şartlarda ürünü kullanmıyor , piyasanın dalgalı olması ve satış yapan firmaların biçtiği fiyatlar bu konuyu daha da karmaşık hale getirebiliyor. Bize forumda düşen , talibi olduğumuz ürün hakkında yeterli bilgi sahibi olmamız ve şartlara uygun karşılaştırma yapabilmemizdir. Kendi düşüncem şudur ki 2.el ürün alıyorsanız piyasa fiyatına hakim olmanız ve detaylı araştırma yapmanız gerektiğidir.

Piyasanın üzerindeki fiyatlarda kalmayı ısrar eden satıcılara karşı alınması gereken tavır , başta "ürünün kişiye ait olması ve istediği fiyatı yazmakta özgür olduğu" durumunu unutmayarak ilana itibar edilmemeli , bilgilendirme özelden yapılmalı . Sebebi ise herkese açık olarak bilgilendirme yapan arkadaş , ilana tam karşılık fiyatı veremeyebilir ve kesinliği olmaz. Bu da alıcıları yanıltır, diğer satıcıların da itibarı istenmeden zedelenebilir ve ilanlar istenmeden baltalanmış olur. Özelden fiyat bilgilendirmesi yapmak en doğrusudur.

Vaktim olmuyor veya anlamıyorum bu işlerden diyen alıcı ve satıcılara ise özelden veya dev konu açıp oradan istişare edilmesi daha doğru ortam oluşturur. Aksi olduğunda her ilanda bilgili bilgisiz bir çok insanın ilan hakkında ileri geri konuşmasına ve ilanların kirlenmesine daha çok şahit oluruz.

(Bana yönelteceğiniz sorulara istinaden bu yazının devamı da gelebilir)

• İnsanların namusları mal, malları namus olmuş. Her ürün için fiyat ve pazarlık olur. Fiyatı yüksek bir ürün var ise buna yazılması gayet normal. Asıl anormal olan, gelen teklife bile tahammülsüzlük.

Tekrar edeyim; Para ile satın aldığımız ürünler namusumuz değildir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.