|
Kusura bakmayın da bu turkerr dediğiniz arkadaş fiyatı yüksek olan kartlara yorum yapıyor her önüne gelen karta yorum yapmıyor fiyat yüksek diye.
Forumda bu tür arkadaslar olmasa forumun vay haljne vay sahibinden vs nin 40 katı olur Bazı ölücü arkadaşlar var yok değil lakin turkerr dediğiniz arkadaş alıcı da değil diye kendiniz yazıyorsunuz Ölücü olanlar zaten alıcıdır veya al satcidir Lakin fiyatı yüksek olan kartlara yorum yaptığını görüyorum turkerr arkadaşımızın |
Yüksek fiyata aldığı kartın o an itibariyle yaklaşık değerini kabullenemeyenler/kabul etmek istemeyenler bunu duyduklarında doğal olarak rahatsız oluyor. İstediği fiyata satabilmek ederinin o olduğu anlamına gelmiyor.
|
Aynen, adam hepimizden çok takip ediyor. Fazlaysa fazla iyiyse iyi diyor. Neden bu kadar alındınız ki ?
Iyi kotu ayırt etmeden yazan tarafsız bir arkadaşımız. |
Bana burada türkerrr den daha faydalı bir üye gösterin
|
Ben de turkerrr i tanımıyorum ama söylediği fiyat aralıklarınin henüz yanlış olduğunu görmedim. Aşırı düşük de söylemiyor zaten. Bedava çalışan kart eksperi işte :) en azından bir fikir oluşuyor kart piyasasını bilmeyen üyelerde.
|
Türkerrr kullanıcı adlı arkadaşı tanımam etmem ama yorumlarında ölücülük, baltalama adına bir şey görmedim. Adam gayet haklı bir şekilde yazıyor, paylaşılan ilan yüksek fiyatlı ise olurunu söylüyor. Ha isteyen istediği fiyattan satabilir diyebilirsiniz, o zaman aksi belirtilmediği sürece isteyen de istediği ilana yorum atar.
Ben de bu forumda 2010’dan önceki kullanıcıları anlamıyorum. Bu anlamlandıramayışımı sizle de pekiştirmiş oldum. Forum sizinmiş, fiyatları siz belirliyormuşsunuz, en iyi mal sizinmiş gibi davranıp daha yeni kullanıcılara ölücü diyorsunuz. Herkes için konuşmuyorum ama belli bir kısmınız bu şekilde davranıyor. Ben de sizin gibilere “boomer” diyorum artık, basıyorum engeli geçiyorum. |
Neden bu kadar takıldınız,burası forum BİLGİ PAYLAŞILIR,Türkeri ilanlardan tanırım %1000 onunla beraberim aynı fikirdeyim kimseye hakaret etmedikçe hiç bir sakıncası yok hatta bu konuda bilgisi olmayanlar için uyarı niteliğinde olduğunu düşünüyorum.
Çok daha önemlisi burası forum altına yorum yazılır,dükkanın önünü kapatma,ilanı baltalama gibi saçma yorumlara sadece gülüyorum eğer burada ilan açarken bir ücret ödüyorsan o zaman haklı olursun,varmı öyle bir şey yok uyarı mahiyetinde yazmasında hiç bir sakınca yok. |
Adam ederi neyse onu söylüyor.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Computer Art -- 19 Şubat 2020; 21:2:45 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dellarto1919 -- 20 Şubat 2020; 3:50:42 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihkamarat -- 20 Şubat 2020; 4:3:48 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |