Şimdi Ara

''türkerrr'' Adlı Kullanıcı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
8.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Sıfır
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tabii herkes 3.el kartına veya sistemine istediği fiyatı yazmakta özgürdür..

burası özgün bir forum isteyen istediğine 6 yıllık 2.el eşyasını aldığı fiyata satabilir!!!!

Bizde burada birsürü 2.el şey sattık ama hiç gtx 750 ti ye 600 tl. isteyenler gibi sömürmeye çalışmadık kimseyi.

Arkadaşlar herkese hatırlatırım 1-2-3-4-5-8 yıllık eşyalarınızı malınızı satarken şuan sıfırı bu veya ben bunu şu zaman bu kadara aldım deyip o fiyata kıyasla bir ücret isteyerek ilan açılmaz...

2.el forumu burası bu ürünler 2.EL KULLANILMIŞ YANİ UMARIM ANLAMA KITLIĞINIZ YOKTUR 2.EL NE DEMEK BİLİYORSUNUZDUR UMARIM..

YAZIK yaw..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsteyen istediğini yazmakta özgürdür burası bir platform. Adam doğruları yazıyor gidip 980'TI a 1500 lira yazan adam var hala siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ya merak ediyorum ben ? Eski ekran kartlarını güncel dolar kurlarının fiyatlarıyla fiyat yazan arkadaşlara ne demeli ? Fatura kayıp vb şeyleri neden yazdığınızı çok net iyi biliyor herkez.
  • türkerrr kullanıcısına yanıt
    Kral geri dönmüş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • darkageman31 kullanıcısına yanıt
    Sanki faturayı çıkartmak çok zor. 3 yıl önce aldığım yazıcımın faturası satıcıya ulaşıp yeniden aldım.

• Türkerrr kardeşin askerleriyizzzzz

• türkerr nickli arkadaş hep fiyatı uçuk yazan arkadaşlara yorum yapıyor ben genelde bu şekilde gördüm...gayette haklı
  • Türkerrr akar alem bakar
  • İki kere kart konusu açtım. Birinde Türkerrr adlı arkadaş fiyatının iyi olduğunu yazdı. Diğerine bulasmadi. Demekki fiyatı sarı site gibi yazmayınca rahatsız olmuyor. Ben arkadaşa hak veriyorum bence yorum yapmaya devam etmeli.

• komedya:)
  • pek yazmam bu tip konulara ama neyse ;

türkerr adlı üye suç işlememiş, belki abartılı şekilde kendini foruma adamış olabilir
    ekran kartı ve piyasasına aşırı düşkün olmuş olabilir, her vga ilanına mesaj yazmış olabilir
    ama bu konunun açılması için pek abartılı bir sebep yok ortada

suç işlemediği müddetçe bir şeylerde aşırıya kaçtığı için böylesi bir konu açılarak hedef gösterilmesi doğru değil.
  • türkerr garibanın dostu fiyatlarda adetin kılıcı olmuş
  • Garantisiz ekran kartını bile sıfırdan az ucuz yazanlar şikayetçi oluyor genelde. Yorum yazmasam da okuyorum ve gayet eğlenceli oluyor.Sazan avına çıkmayın çıktıkça türkerr size yazacak :))

• Türker abi ile forumda tanıştım. 3 senelik abili kardeşli b dostluğumuz var. X fiyata daha iyi bir ürün satılırken 10 liralık mala 12 lira yazarsan herkes konuna maydanoz olur. Türker abim güvenilir, dobra dediğini sakınmaz. Eğer zoruna gidip konu açıyosan, al satcısındır yada 10 liralık mala 12 lira gelip işine gelen alsın, benim fiyatım bucusundur.

• forvet09 kullanıcısına yanıt
    Satıcılarda normal değilki, gecen letgoda bir anakart ilanı sonradan gördüm kullanıcı buradada var, anakart satıyor sıfır kutuda 1850 demıs, alıcıyım ürünün fatura tutarı nedir diyorum, aldıktan sonra görürsün diyor :) sonra biraz münakaşa yaşadık ama adam içlendi ve bana ölücüsün dedi ki anakart ile ilgili teklif bile vermedim sadece ürünün fatura tutarını sordum. birde demezmi ben saatlerce ürünü indirimden almak icin bekledim tabiki kazanıcam dedi, sende bunu sordugun icin ölücüsün dedi, bende adama dedimki sattıgınız fiyattan düşük ise almam zaten. kısa ve öz mevzu bundan ibaret insanalrda tam cakal oldu tadı tuzu yok eskisi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 20 Şubat 2020; 23:19:38 >
  • erdo205 kullanıcısına yanıt
    O yine indirimden alıp piyasa fiyatına satmaya çalışıyor. Letgo da Jbl go 2 satıyor iki farklı kişi, Antalya da. İkisi de ikinci el, biri 200 den diğeri 240 dan koymuş. İkisinde de dayanamadım yazdım ve 179 TL lik 2 3 link attım N11 ve hepsiburada dan. Biraz konuştuk falan ama sonuç olarak hala aynı fiyata satmaya çalışıyorlar :D Bazıları gerçekten aşmış bu konuda. Letgo ya yazdım, ilanlara yorum yazabilelim diye. Ama sanmam ki eklesinler. Sahibinden e de yazasım var da hiç inancım yok.

• adam sizin gibi yakaladıgını öpmeye calısanları ayan beyan gösterip ucuz kartları fiyatını kıyaslamalı bir sekilde gosterdigi icin sorun olmus sanırım. az daha ötede ağlayın tuzlarınız burada kuruyup kalmasın
  • Son alışverişimizde tanıştım kendisiyle. Kardeşimin kıymetini bilseniz bu konuyu açmazsınız. Forumda 1-3-6 ay içinde satılan kartların en uygun kaça gittiğini hiç düşünmeden cevaplayabilir ? Satıcılar, ilan açmadan Türker'e danışsalar ortalamayı alıp doğru fiyat ile zaman kaybetmeden satış yaparlar. Alıcılarda danışsalar forumda fp ne varsa şıp diye üşenmeden size söyler. Ben uygun fiyatlı ilanlara "Çok iyi fiyat" yazdığını daha çok görüyorum. Yüksek fiyatlı ilanlara zaten tüm forum yazıyor.
  • Türker arkadaştan diğer satış kategorilerinede lazım.

• CS BETA kullanıcısına yanıt
    Daha fazla katılamazdım :)
  • Y-ZiyA kullanıcısına yanıt
    Ryzen 1800x 650ye satildi misal, 1700e 700 lira istiyorlar, ee 2700 800 liraya satiliyor, Türkerin parmak basmasi gerekiyor bu konuya.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.