Şimdi Ara

''türkerrr'' Adlı Kullanıcı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
8.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Sıfır
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multipowerr -- 15 Nisan 2020; 1:51:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xooa kullanıcısına yanıt
    Aynen katılmakta birlikte türkerr abimize teşekkür ediyorum. Son bükücü bu iyi olmuş 👍

• Genelde fiyatta bir saçmalık varsa belirtiyor, örnek olarak ilan bırakıp gidiyor. Bir konuya 2 kez yorum yaptığını görmedim eğer cevap hakkı doğuracak bir şey yazmadıysanız.
  • Adama laf atmayın gayet mantıklı yorum yapıyor

• Türker piyasada ikinci el fiyatını sabit tutmaya çalışan iyi niyetli bir arkadaşımızdır,yine onun sayesinde birileri bu forumdan ikinci el uygun fiyata bilgisayar parçası buluyor

• 0 ından pahali satanlar var yorumlari mantik disi degil, gayet duzgun

• Bu konuyu acan arkadas turkeri batiricam diye kendi batti vay anasini 🤣 Turker i tanimiyorum ama onunla ayni sekilde dusunuyorum. Ornek olarak 4 yada 5 ay once sifir 5000 fiyatli 2080 superleri 6000 ve ustu olarak satmaya calisanlar ve digerleri... Kartin degerini satici degil alici belirler ayik olun. TURKER abim veya kardesime helal olsun. Gidin sazan avina letgoda devam edin bu forumu kirletmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarknessIsOurNewKingdom -- 21 Nisan 2020; 19:16:18 >
  • Türker kardeşim sayesinde aldanmadan bir ekran kartı aldım. Sağolsun yardımcı oldu. türkerr candır

• Edgar davids Adamdır :)

• Adam doğruyu soyleyince niye engelleniyor neden engellesinki satan adam az insafı varsa piyasada kartin gideri belli yani kaldiki senin icinde iyisini yapıyor yarin alıcı olduğunu düşün ozaman nasil tepki verirsin fiyat pahali fırsatçılık yapmayin demezmisin dersin adamda tam olarak bunu yapıyor ben gayet hos buluyorum yaptığı yorumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benn forumdan epeydir uzaktım burda eskiden çok temiz arkadaşlar abıler kardeşler vardı ilanı düzgün neyse onu yazan.
    Yaklaşık 2 aydır takip etmeye başladım adam @türkerrr ne diyorsa piyasası o yani ne satıcıyı nede alıcıyı mutsuz etmiyor.

Ondan mütevellit dostum yarın alırkende atıyorum GTX 2080 e uçuk fiyat yazanı görünce gözün arar buralarda @türkerrr i

La adamın nick Türkerr ne zarar gelebilirki :)
  • Türkerr adamdır, piyasası neyse onu söyler, türkerr den rahatsız olan; ya piyasayı bilmez ya da yüksek fiyata satan kişileredir. Bu kişilere sesleniyorum; mahvettiniz dh piyasasını lütfen sarı siyeye gidin bizde ihtiyacımızı karşılamaya çalışırken mouse umuzun ömrünü kısaltmayalım...

• Turkerr adamdır aksini iddaa eden 750ti satıcısıdır

• 3.5 lira dolar kurundan alıp, 4 sene kullanıp, aldığının 2 katı fiyata ilan açıp, mazeret olarakta döviz oranları malum yazan kişileri de eleştirsek mi? E kardeşim 4 sene kullanmışsın kartı, bir de kar ediyorsun? Sanki gram altına yatırım yapmışta, bozduruyor adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytegbey -- 22 Mayıs 2020; 18:45:48 >
  • Türkerr adamdır. Kendisi bana ekran kartı almam konusunda çok yardımcı oldu. gerçekten hakkı ödenmez. Adamın dibidir.

• Türker çok iyi niyetli insan. Hiç zorunlu olmadığı halde gecenin bir vakti ekran kartı araştırdı benim için. Sağolsun, varolsun.

• Zamanında kart alırken kendisine danışmıştım sağolsun yardımcı olmuştu bana da. Kendisinin yazdığı fiyatlar üç aşağı beş yukarı kartın ederidir, kendisinden rahatsız olunacak bir durum yok yani, siz fazla fiyat istiyorsunuz dandik kartlara.
  • @turkerrr abi yine hortlatmislar seni 🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarknessIsOurNewKingdom -- 16 Eylül 2020; 18:25:19 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.