Şimdi Ara

''türkerrr'' Adlı Kullanıcı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
8.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Sıfır
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artik kabul etmesi lazim bazi arkadaslarin burasi sahibinden yada letgo degil ekran karti islemci konusunda hic gormedim pahali satan birine ses edilmedigini turker yapmasa baskasi yapar merak etmeyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türker Forumun Fatih Portakalıdır boş yapmayın. Boş yapacağınıza 2nci el malınızın ederini bilin.

• Forumda çok boş adam dolanıyor artık bende sıkıldım ilan vermeye korkar oldum hemen atlıyorlar ilanlara sıkıldım cidden. cellojn diye bir kişi var tam işsiz bir tip sabah akşam ilan kovalıyor salça olmak için uzak durun bundan engelleyin gitsin.
  • Türker adamdır lan bu arada. hic alakası olmamasına rağmen adama mesaj atın size kart bulur forumdan, bilgi verir falan iyi niyetli bjr arkadaştır
  • Ufuk KAYNAR U kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kirvem.
  • Yorum kabul etmeyenlere yazdığını görmedim,öldürmeye çalıştığını da görmedim.Troll peşindede koşmuyor ki adam,fiyatı uygun olanlarada "fiyat güzel,iyi satışlar" deyip geçiyor,takılmayın bu kadar.İyi hoş dolar kuru yüksek ama bazıları cidden şirazeyi kaçırıyor.Son bir ayda 1060'a 1.500 yazan 1070'e 2000 yazan gördük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Force -- 22 Mart 2020; 21:2:34 >
  • Kendi adıma söyleyeyim türkerr abim uygun demişse bildiği bir şey var derim. Olanı söylüyor realist men kendisi👍

• Adam gayet makul yorumlar yapıyor. Mükemmel fiyat yazdığını da gördüm. O yüzden az beya hiç fikri olmayanlar için güvenilir bir kaynaktır kendisi.

• ilan sahibi arkadaş haklı. türkerrr i engellesinler. sonuçta gerçekleri görmek istemiyorsunuz ve kartları audi fiyatına satıyorsunuz. engelleyin sizde kurtulun @türkerrr de kurtulsun bizde kurtulalım. adam rahat yorum yapsın sizinle uğraşmasın bide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı ilanına türkerr olumlu yazdıysa ilgileniyorum bende...

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multipowerr -- 15 Nisan 2020; 1:50:44 >
  • Dh forumu bitiren zihniyet budur,burası forum burada ilan açmak ücretsiz yorum falan istemiyen gider diğer platformlarda açar yok burada açarım diyorsa bu yorum yapılır,yapılmalıdırda zaten Türker yapmazsa mutlaka bir başkası yapar.
  • Evet benim kafam basmıyor...... belki allah bana aklı az vermiş.... Neden rahatsı oluyorsunuZ. Forum nedir onu öğrenin... sahibinden gibi bir siteye dönüşmemesi için donanım haberin bu tür eleştiriler (not : seninki ergen kelimeleri) herzaman olmalıdır.

• seyfettindh S kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multipowerr -- 15 Nisan 2020; 1:53:0 >
  • EĞİNLİ kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multipowerr -- 15 Nisan 2020; 1:50:59 >
  • Bunun kahramanlık ile bir alakası yoktur,insanlar bilmedikleri konuları forumlarda sorarlar,o konuda bilgisi olan bunu açıklar,anlatır yani karşılıklı bilgi alış verişi yapılır,bu forumların birinci amacı budur, mesela emlakçısınız forumda ilan açarsanız mutlaka öneri,eleştiri veya tavsiye olacaktır bunu önleyemezsiniz lakin dh yönetimine parasını öder sayfa satın alırsınız o zaman istediğiniz olabilir,istemediğiniz yorumu sildirebilirsiniz yorumu yazanı şikayet edebilirsiniz.

Bu gün Türker bıraksa başka birisi mutlaka yazacaktır,yazmalıdırda.
  • türkerrr kullanıcısına yanıt
    kendisiyle konuşuyoruz whatsapptan, yardımcı oluyor sağolsun. Gayet efendi temiz bi arkadaşımız.

• melihkamarat M kullanıcısına yanıt
    Kediyi alabilir miyim?
  • Bilgisayardan ve parçaların hepsinin temel çalışma prensiplerinden ve yeni çıkan teknolojilerden haberdarım, anlarım.

Fakat ekran kartı tarihinin tümüne hem hakim değilim hem de hakim olmak zorunda değilim. Hayatta başka zevkler de var ve herkesin işi gücü var. Özellikle okul bitip iş hayatına atılınca vakit ciddi manada azalıyor. Haa, hala deli gibi okuyorum ingilizce, türkçe kaynakları. Yeri geliyor 3 hafta hiç ilgilenemiyorum bilgisayar işleriyle, yeri geliyor boş vaktimi tamamen spora veya tamamen sinemaya harcıyorum. Bu sebeplerden ekran kartı konusunda kendimi sürekli sıcak ve hazır tutamıyorum.

İşte bu gibi durumlarda ekran kartı sevgisi ve tutkusuyla forumda öne çıkmış değerli kardeşim Türker'i (Türker Bey diyeceksiniz!) takip ediyorum. Yazdıkları bazen yüzümde gülücüklere sebep oluyor bazen de özelden bizzat soru soruyorum.

Adam bu işin profesörü olmuş. Niye faydalanmayalım ışığından, bilgisinden? Bu bizim aklımızın olmadığı anlamına mı gelir? Unutmaki "akıl akıldan üstündür". Hem kendimiz araştırıyoruz hem onun fikirlerini alıp değerlendiriyoruz.

Ayrıca herkes her şeyi anlamak zorunda değil. Mesela ben araba işlerinden hiç anlamam. Bilen birisinin seviyesine gelmem herhalde 4-5 yılı bulur en az, belki daha da fazla. İnsanı hayvandan ayıran en önemli farklardan birisi zaten edindiği bilgiyi, tecrübeyi sonraki nesillere aktarabilmesi, her seferinde her şeye sıfırdan başlamaması, bilgi birikimi yapabilmesi.

O yüzden;

EKRAN KARTLARININ USTASI!
    TEKİRDAĞ'IN EDGAR DAVIDS'İ!
    SONUNDAKİ 3 R'SİNİ SEVDİĞİM!
    KEKELERİN KORKULU DÜŞMANI!
    SON KEKE BÜKÜCÜ!
    YAŞASIN TÜRKERRR REİS!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xooa -- 26 Mart 2020; 16:59:0 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.