Şimdi Ara

Cihan Ali Ateş Kod Adlı Kişinin Mağdurları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
6.540
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar organize olup dava açalım bu adama..Telefon hattını iptal ettirip olaylardan sıyrılacağını düşünüyor..Ben benim bildiğim alacaklı olan kişileri yazıyorum..

Utku Akın: 430 YTL
    Fırat Sırma : 650 YTL
    Yalçın Bey : 1000 YTL
    Zeynep Hanım : 300 YTL
    Filiz Hanım : 250 YTL

DH yönetimide acilen bize bu kod adlı kişinin TC kimlik nosu ve isim soyismini versin.Malum 1 ay boyunca reklamını yayınladılar,fatura kesmek zorundalar bu kişiye.Kesmedilerse donanımhaberide mali polise şikayet edelim.bu kadar parayı bu adamın yanına kar etmiyelim!

Ayrıca bu kişinin sitenin domainlerinide Hüsniye Yıldız adlı birinin üstüne aldığı görülmektedir,bu kişiyide araştıralım derim..

• Benimde 550 ytl. alacağım var. Saten ortak bir dava açma düşüncemiz var. Bu konu altında birleşip oranize olalım.
  • Donanımhaberde donanımhaberi şikayet edelim diyorsun biraz komik değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkuakın

Arkadaşlar organize olup dava açalım bu adama..Telefon hattını iptal ettirip olaylardan sıyrılacağını düşünüyor..Ben benim bildiğim alacaklı olan kişileri yazıyorum..

DH yönetimide acilen bize bu kod adlı kişinin TC kimlik nosu ve isim soyismini versin.Malum 1 ay boyunca reklamını yayınladılar,fatura kesmek zorundalar bu kişiye.Kesmedilerse donanımhaberide mali polise şikayet edelim.bu kadar parayı bu adamın yanına kar etmiyelim!

Ayrıca bu kişinin sitenin domainlerinide Hüsniye Yıldız adlı birinin üstüne aldığı görülmektedir,bu kişiyide araştıralım derim..

Söylemeden duramayacağım. Chell' in para transferleri neden senin üzerinden gerçekleşiyor. Ve nasıl sana borçlu kalabiliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Palabıyık -- 28 Ekim 2008; 13:26:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: @sL@N

Donanımhaberde donanımhaberi şikayet edelim diyorsun biraz komik değil mi?

Hayır benim esas amacım bu kişinin yaptıklarını yanına kar bırakmamaktır.Donanımhaber forumunada reklam verdiğine göre bir fatura kesilmiştir ve bu faturada da bu kişinin tc kimlik numarası,adresi vs yazmak zorundadır,bize açıklasınlar bu adamın gerçek bilgilerini.Bizde ona göre dava açalım bu dolandırıcıya..
  • Eğer para havale işlemleri sizin üzerinizden yapılıyorsa resmi olarak nasıl hak iddia edeceksiniz ? hatta size şunu diyebilirim ceza alma ihtimaliniz de yüksek.
    Banka tüm kayıtları birebir gönderecektir ,işlemler sizin üzerinizden olduğu için mahkeme sizden bu paranını ispatını isteyecektir.Zor duruma düşeceğiniz kesin ,inşallah halledilir.

Tüm Madur arkadaşlarımın sorunlarının da en kısa zamanda halledilmesi dileğiyle ...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: @sL@N

Donanımhaberde donanımhaberi şikayet edelim diyorsun biraz komik değil mi?

Hayır benim esas amacım bu kişinin yaptıklarını yanına kar bırakmamaktır.Donanımhaber forumunada reklam verdiğine göre bir fatura kesilmiştir ve bu faturada da bu kişinin tc kimlik numarası,adresi vs yazmak zorundadır,bize açıklasınlar bu adamın gerçek bilgilerini.Bizde ona göre dava açalım bu dolandırıcıya..

Bu ne ben birşey anlamadım, şimdi para işlemleri bu Utku Akın isimli kişinin hesabı üzerinden mi gerçekleşti? E o zaman Utku Akın bu Cihan xxx i tanımıyor mu? olayı birisi düzgün açıklarsa aydınlanalım bir zahmet:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chaoss

Eğer para havale işlemleri sizin üzerinizden yapılıyorsa resmi olarak nasıl hak iddia edeceksiniz ? hatta size şunu diyebilirim ceza alma ihtimaliniz de yüksek.
    Banka tüm kayıtları birebir gönderecektir ,işlemler sizin üzerinizden olduğu için mahkeme sizden bu paranını ispatını isteyecektir.Zor duruma düşeceğiniz kesin ,inşallah halledilir.

Tüm Madur arkadaşlarımın sorunlarının da en kısa zamanda halledilmesi dileğiyle ...

Hesap hareketleri mevcut,benim hesap veremeyeceğim hiçbirşey yok..Bana gönderilen paralar sürekli ordu'da bulunan emine yıldıran(mng kargo şubesinde çalışır kendisi) hesabına aktarıldı ve şimdi kendisi telefon hatlarını iptal edip ortadan kayboldu..TC kimlik numarasına ulaşabilsek dava açıcam ama dh yönetimi bize yardımcı olmayacak sanırım..

• Arkadaşlar lütfen biraz mantıklı olalım. Bu kişiden benim de 220 ytl alacağım var. Şimdi bu şahıs hakkında dava açılıp mahkeme tarafından talep edilmedikten sonra donanımhaber kimseye kişisel bilgi vermek mecburiyetinde değil. Gerçi bu olayda Cihan hakkında açılan başlıkların silinmesi nedeniyle forumun da hatası var ancak dediğim gibi kişisel bilgiler ancak mahkeme kararıyla verilebilir.
  • quote:

quote:

Eğer para havale işlemleri sizin üzerinizden yapılıyorsa resmi olarak nasıl hak iddia edeceksiniz ? hatta size şunu diyebilirim ceza alma ihtimaliniz de yüksek.

Hesap hareketleri mevcut,benim hesap veremeyeceğim hiçbirşey yok..Bana gönderilen paralar sürekli ordu'da bulunan emine yıldıran(mng kargo şubesinde çalışır kendisi) hesabına aktarıldı ve şimdi kendisi telefon hatlarını iptal edip ortadan kayboldu..TC kimlik numarasına ulaşabilsek dava açıcam ama dh yönetimi bize yardımcı olmayacak sanırım..

Hemşerim paralar neden sana gönderildi, bu satan adam sana nasıl güveniyor ya da diğerleri sana nasıl güveniyor da sana yolluyorlar, madem sen Ordu'da çalışan o kadına gönderiyordun paraları, neden herkes direk ona göndermedi? Yahut bu adamın hesap numarası filan niye yoktu, nasıl bir iştir bu ya.

Geçen birisi nasıl dolandırıldığını yazıyordu, orda anlatırken hiç ona yolladım yok o da birine yolladı , bu cihan da gitti ondan aldı filan diye açıklamamıştı. Kimsenin günahını almayayım ama bir film vardı; "Usual Suspects(olağan şüpheliler)" diye.. Oradaki Kaiser Soze mi neydi Utku Akın da onun gibi yapıp olmayan bir Cihan xxx üretmiş olmasın. Her ihtimali değerlendirmek lazım.

Gerçi DH reklam filan aldı, kimden aldı nasıl aldı, parayı nerden aldı. Yönetici değil de forum sahibi bence burda devreye girmeli. Bizim böyle böyle şartlarımız var , biz sorumlu değiliz ama elimizden geleni yaparız vs demeli. Binlerce ytl var burda konuşulan, lütfen bir ilgileniversin artık forumun en yetkilisi her kimse. Okumaktan yoruldum, üzücü.

• quote:

Orjinalden alıntı: kendinibil

Arkadaşlar lütfen biraz mantıklı olalım. Bu kişiden benim de 220 ytl alacağım var. Şimdi bu şahıs hakkında dava açılıp mahkeme tarafından talep edilmedikten sonra donanımhaber kimseye kişisel bilgi vermek mecburiyetinde değil. Gerçi bu olayda Cihan hakkında açılan başlıkların silinmesi nedeniyle forumun da hatası var ancak dediğim gibi kişisel bilgiler ancak mahkeme kararıyla verilebilir.

Suat Bey gun adlı yöneticinin yaptığı açıklamaya göre bu kişiye fatura kesilmemiş,yani 1 ay boyunca sevabına forumun en tepesinde reklamını yayınlamışlar.Ben kendilerinde de herhangi bir bilgi veya belge olduğuna inanmıyorum(ip adresleri dışında).Cihan beyle forumda kendisi hakkında başlıkların silindiği zamanlarda msnde konuştuğumuzda bir yönetici edasıyla "sildiririm o mesajı hemen!" "forumdan attırırım!" gibi söylediği sözler msn kayıtlarımda durmaktadır.İnsanın aklına daha kötü şeyler gelmiyor değil...

• quote:

Arkadaşlar organize olup dava açalım bu adama..Telefon hattını iptal ettirip olaylardan sıyrılacağını düşünüyor..Ben benim bildiğim alacaklı olan kişileri yazıyorum..

oyyyy rakamlara bak , nasıl bu rakamları bilmediğiniz daha dünkü bir firmanın kişisel hesabına yatırabiliyorsunuz 1000 ytl , iyi cesaret valla...herkese geçmiş olsun..umarım alabilirsiniz..donanımhaber bence bu kişinin asıl kimliğini açıklamalı..biraz üyelerine saygısı varsa ve kazandığı paraları bu üyelere borçlu olduğunun bilincindeyse , kendilerinin de vicdani açıdan sebep oldukları bu dolandırıcılık olayında üyelere yardımcı olmalı....gerçi forumdaki @comiser nickli arkadaş alt kademedeki yönetici sıfatına sahip kişilerin hediye adı altında bu kişilerden fayda sağlamış olması (onu söylemiyle ki elinde delil de varmış) forum yöneticilerini 2 kere sorumlu kılar...umarım onlar da iyi niyet göstergesi olarak bu adamın ismini ve tc nosunu buraya artık yazarlar...açıkçası 1000 ytl yi ben kaptırsam sorumlu herkesin yakasına yapışırdım..

• quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

quote:

quote:

Hemşerim paralar neden sana gönderildi, bu satan adam sana nasıl güveniyor ya da diğerleri sana nasıl güveniyor da sana yolluyorlar, madem sen Ordu'da çalışan o kadına gönderiyordun paraları, neden herkes direk ona göndermedi? Yahut bu adamın hesap numarası filan niye yoktu, nasıl bir iştir bu ya.

Geçen birisi nasıl dolandırıldığını yazıyordu, orda anlatırken hiç ona yolladım yok o da birine yolladı , bu cihan da gitti ondan aldı filan diye açıklamamıştı. Kimsenin günahını almayayım ama bir film vardı; "Usual Suspects(olağan şüpheliler)" diye.. Oradaki Kaiser Soze mi neydi Utku Akın da onun gibi yapıp olmayan bir Cihan xxx üretmiş olmasın. Her ihtimali değerlendirmek lazım.

Gerçi DH reklam filan aldı, kimden aldı nasıl aldı, parayı nerden aldı. Yönetici değil de forum sahibi bence burda devreye girmeli. Bizim böyle böyle şartlarımız var , biz sorumlu değiliz ama elimizden geleni yaparız vs demeli. Binlerce ytl var burda konuşulan, lütfen bir ilgileniversin artık forumun en yetkilisi her kimse. Okumaktan yoruldum, üzücü.

Arkadaşım bu adam kendisini bana polis olarak tanıttı ve polis olduğu için hesaplarında bu tür hareketlerin gözükmemesi gerektiğini ve benim hesabıma paraların yatırılmasını rica etti.Aynı zamanda cüneyt bacak diye birininde hesabını bu şekilde kullanıyordu.Sizin dediğiniz gibi cihan xxx adlı kişi bensem zaten forumdaki ip kayıtlarında bu bariz olarak gözükür,çok komik buluyorum bu söylediğiniz iddiayı.Forum yönetiminde fatura varsa koysun buraya herşey belli olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkuakın -- 28 Ekim 2008; 15:21:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: LOLOM

quote:

oyyyy rakamlara bak , nasıl bu rakamları bilmediğiniz daha dünkü bir firmanın kişisel hesabına yatırabiliyorsunuz 1000 ytl , iyi cesaret valla...herkese geçmiş olsun..umarım alabilirsiniz..donanımhaber bence bu kişinin asıl kimliğini açıklamalı..biraz üyelerine saygısı varsa ve kazandığı paraları bu üyelere borçlu olduğunun bilincindeyse , kendilerinin de vicdani açıdan sebep oldukları bu dolandırıcılık olayında üyelere yardımcı olmalı....gerçi forumdaki @comiser nickli arkadaş alt kademedeki yönetici sıfatına sahip kişilerin hediye adı altında bu kişilerden fayda sağlamış olması (onu söylemiyle ki elinde delil de varmış) forum yöneticilerini 2 kere sorumlu kılar...umarım onlar da iyi niyet göstergesi olarak bu adamın ismini ve tc nosunu buraya artık yazarlar...açıkçası 1000 ytl yi ben kaptırsam sorumlu herkesin yakasına yapışırdım..

yukarıda yazanların hepsi nakit verilen paralar değil arkadaşım , sanırım sorunlu kişiye iş yapmış ,yardımcı olmuş ,çalısanı olan kişiler ...misal biri internet sitesini yapmış , biri sekreterlik/muhasebe işlerini yapmış gibi...

• quote:

quote:

Arkadaşlar lütfen biraz mantıklı olalım. Bu kişiden benim de 220 ytl alacağım var. Şimdi bu şahıs hakkında dava açılıp mahkeme tarafından talep edilmedikten sonra donanımhaber kimseye kişisel bilgi vermek mecburiyetinde değil. Gerçi bu olayda Cihan hakkında açılan başlıkların silinmesi nedeniyle forumun da hatası var ancak dediğim gibi kişisel bilgiler ancak mahkeme kararıyla verilebilir.

Suat Bey gun adlı yöneticinin yaptığı açıklamaya göre bu kişiye fatura kesilmemiş,yani 1 ay boyunca sevabına forumun en tepesinde reklamını yayınlamışlar.Ben kendilerinde de herhangi bir bilgi veya belge olduğuna inanmıyorum(ip adresleri dışında).Cihan beyle forumda kendisi hakkında başlıkların silindiği zamanlarda msnde konuştuğumuzda bir yönetici edasıyla "sildiririm o mesajı hemen!" "forumdan attırırım!" gibi söylediği sözler msn kayıtlarımda durmaktadır.İnsanın aklına daha kötü şeyler gelmiyor değil...

utku bey şu ömerözkan ve de diğer yöneticilere
    150ytl lere kadar varan hediye fındık konularına ait kanıtları vercem demiştiniz,
    onları da verirseniz açılan konuların anında silinmesini ve de cihan bey in sildirirm hemen attırırım hemen
    vs die rahat konuşmasının da sebebini daha iyi anlarız kanımca

• quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

quote:

utku bey şu ömerözkan ve de diğer yöneticilere
    150ytl lere kadar varan hediye fındık konularına ait kanıtları vercem demiştiniz,
    onları da verirseniz açılan konuların anında silinmesini ve de cihan bey in sildirirm hemen attırırım hemen
    vs die rahat konuşmasının da sebebini daha iyi anlarız kanımca

Dün mng kargo müşteri hizmetleriyle yaptığım telefon konuşması sonucu Cihan Ali Ateş kod adlı şahsın Ömerözkan'a gönderdiği fındıkların fatura numarasınada ulaştım.
    PP 28517

quote:

24.10.2008 18:44:40 cihan CroniC admin@donanimhaber.com
    24.10.2008 18:44:52 cihan CroniC Buraya bi mail at
    24.10.2008 18:45:13 cihan CroniC Omer ozkanin borcu var 150 ytl
    24.10.2008 18:45:33 cihan CroniC Findik urunleri yoladik
    24.10.2008 18:45:40 cihan CroniC Odesin
    24.10.2008 18:45:51 CroniC cihan sen at
    24.10.2008 18:45:56 cihan CroniC Yada konu acicam de

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: LOLOM

quote:

yukarıda yazanların hepsi nakit verilen paralar değil arkadaşım , sanırım sorunlu kişiye iş yapmış ,yardımcı olmuş ,çalısanı olan kişiler ...misal biri internet sitesini yapmış , biri sekreterlik/muhasebe işlerini yapmış gibi...

anladım...o zaman iş yapanların paralarını dava yoluyla alması çok güç...onlar için tahminimce tek yol var ; gidip o şahısları bulup . . . .

• 24.10.2008 18:44:40 cihan CroniC admin@donanimhaber.com
    24.10.2008 18:44:52 cihan CroniC Buraya bi mail at
    24.10.2008 18:45:13 cihan CroniC Omer ozkanin borcu var 150 ytl
    24.10.2008 18:45:33 cihan CroniC Findik urunleri yoladik
    24.10.2008 18:45:40 cihan CroniC Odesin
    24.10.2008 18:45:51 CroniC cihan sen at
    24.10.2008 18:45:56 cihan CroniC Yada konu acicam de

bu konuşmalardan ömerözkanın aldığı fındıklar için ödeme yapması bekleniyormuş gibi bir izlenim edindim ,yanlış anlıyorum yoksa..yani sanki hediye!! değil de para karşılığı alınmış gibi.
  • Adamın biri gelmiş forumun yarısını dolandırmış ve bu daha da artacak gibi gözüküyor. Fakat ben bu hale nasıl geldiğini anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 28 Ekim 2008; 15:36:27 >
  • Ben chell ile en son dün görüştüm.Görüştüm derken bana mail atmış hesap numaramı istemiş.Kendisine önce ne kadar yatıracağını sordum ve asıl cevabı olan 85 Ytl yi göndereceğini söyleyince verdim numarayı.Yani en azından 20 ytl diye inkar etmiyor artık.Dün havale yapmadı ama mailin gec gittigini iddia ederek ertesi gün yani buün Salı günü yapacağını ve benden helallik istedi.Saat 15:30 ama gelen giden yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemtuna -- 28 Ekim 2008; 15:34:18 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.