Şimdi Ara

Cihan Ali Ateş Kod Adlı Kişinin Mağdurları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
6.540
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu bu utkuakın denen arkadaş cihanaliateşin ortağı değilmiydi şimdi nasıl mağdur olmuş bu arkadaş ben anlamadım heralde cihan ali ateş ile birlikte paraları götüreceklerdi cihanali ateş kayıplara karışınca bu arkadaşta mağdur oldum diye konu açmış.

ben bu adamın yorumlarından cihan ali ateş ile beraber bu işi yürüttükleri kanısına vardım.

http://forum.donanimhaber.com/m_27342468/mpage_1/key_//tm.htm#27353840

http://forum.donanimhaber.com/m_27349354/mpage_1/key_//tm.htm#27353346

• quote:

Orjinalden alıntı: Drifter_Soldier

Ömer abi bnce artık akı karayı bırakıp bu iş nasıl temzlenır bunun için ugrasılmalı arkadas sana yollamıstr 4 kılo 5 kılo artık neyse bu uzatılmamalı..Arkadasta kalan paralar nasıl alınır nelr yaılmalı bunun için ugrasılmalı 4 kılo fındık yapsın 20 ytl kımse bu para için serefınden ödün vermez ki koskoca donanımhabere yönetici olmuş insan bosverın abii..

Parayı kurtarmanın yolunu arayalım bu arkadas nerde semt il , ilçesı neresıdır bunun peşinde kosulmalı nasıl ulasabılrıs tanıyanı varmı bunlar konusulmalı bnce artıkk..

Arkadaşlar bütün fındıkları Ordu'dan Mng kargo ile sözleşme yapmışlar.
    Mng Kargo yöneticileri ile görüşerek kendisi hakkında bilgi alabiliriz.
    Maalesef benim elimde olan iletişim bilgileri sizlerle aynı farklı değil.

• Kaç gündür bu konu ile tartışmalar yaşanıyor ama hiçbir mağdur adli mercilerde yasal işlemleri başlatmıyor.Bana da bu enterasan geliyor.Burada yönetimden bu konu ile akalalı cevap beklemeyin.Adli mercilerde işlemlere başlanılsa gerisi çorap söküğü gibi gelecek.
    Hakkınızı aramaktan korkmayın.Parayı sokaktan mı topluyorsunuz.Ne gerekiyorsa yapın!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

Yasin yukarıda yazdım.
    Forumdaki yorumları okudum. Kendime para ile almak istedim.
    Bu konuda vicdanen rahatım.Az çok benim kişiliğimi biliyorsun.
    Bırak 20 ytl yi ben 5 lira için adımı kirletmem.Hiç bir forum sitesinde nick kullanmam adımı soyadımı kullanırım.Araştırabilirsin ben yönetilicik vasıflarımı yerine getirerek baştan uyardım.
    Bana yeni ilan verecek herkes bilgi almak için özel mesaj atıyor.
    Kurallara uyduğu taktirde sorun yaşamayacağını söyledim.

yahu ömer bir ay boyunca bu adamlar aleyhinde konular açıldı ben uyardım bir çok kişi uyardı bi siz mi ayıkamadınız bu ne razalet yahu bunu açıklayın,
    benim anlayamadığım nokta 1 aydır neden göz yumuldu neden kjimseyi dinlemediniz ve de sadece silmekle yetindiniz,
    hala bu topic de mesajlar siliniyor, yapmayın etmeyin allah aşkına ya neresi şeffaf bunun

• suan gorunen o ki asil suclu donanimhaber
    cunku insanlarin chell e guvenmesinin tek sebebi yukarida reklaminin olmasi ( hatirladigim kadariyla kisa bir sure de degildi )
    donanimhaber oncelikle bi ozur yazisi yayinlamali hatasini kabul etmelidir
    ve magdurlarin zararini bile karsilamali bence

bir de yukaridaki aciklama biraz tuhaf
    yonetici arkadas hem boyle olacagini biliyordum, hissetmistim diyor
    hem de chell ile elestiri oldugunda topigi siliyor, silinmesine goz yumuyor ??
    donanimhaber gercekten birseyler sakliyor
    yapmasi gereken aciklamalar var ama kac gun oldu ses seda yok
  • BENİM MESAJIMI SİLEN YÖNETİCİ AÇIKLAMA YAPMAMAKTA NEDEN DİRENİYOR? BENİM MESAJIMI GUN MI YOKSA ÖMER Mİ SİLDİ? İKİNİZDEN BİRİ AÇIKLAMA YAPACAK MI? SİLMKTEKİ SEBEBİNİZ VE AMACINIZ NEDİR BEN ANLAMADIM....SİLİNEN MESAJI TEKRAR YAZMAK İNANIN BENİM İÇİN ZOR DEĞİL ...AMA NEDENİNİ YAZMAK SİZİN ZOR GALİBA.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: voodoo child

suan gorunen o ki asil suclu donanimhaber
    cunku insanlarin chell e guvenmesinin tek sebebi yukarida reklaminin olmasi ( hatirladigim kadariyla kisa bir sure de degildi )
    donanimhaber oncelikle bi ozur yazisi yayinlamali hatasini kabul etmelidir
    ve magdurlarin zararini bile karsilamali bence

bir de yukaridaki aciklama biraz tuhaf
    yonetici arkadas hem boyle olacagini biliyordum, hissetmistim diyor
    hem de chell ile elestiri oldugunda topigi siliyor, silinmesine goz yumuyor ??
    donanimhaber gercekten birseyler sakliyor
    yapmasi gereken aciklamalar var ama kac gun oldu ses seda yok

Böyle olacağını hissetmiştim derken yazdığım yazdıları anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz.
    Zaten daha önce para ile almak istediği ürünü bedelsiz gönderdi Cihan,
    Daha sonra genel müdürüm istediği için sarelle ve fındık istemişti.
    Yine ücret istemedi bende ilerde bunları kullanır düşüncesi ile Şubeden almadım kargoyu.
    Mng kargoyu arayıp sorabilirsini.İstanbul Taksim şubesine sorabilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: LOLOM

BENİM MESAJIMI SİLEN YÖNETİCİ AÇIKLAMA YAPMAMAKTA NEDEN DİRENİYOR? BENİM MESAJIMI GUN MI YOKSA ÖMER Mİ SİLDİ? İKİNİZDEN BİRİ AÇIKLAMA YAPACAK MI? SİLMKTEKİ SEBEBİNİZ VE AMACINIZ NEDİR BEN ANLAMADIM....SİLİNEN MESAJI TEKRAR YAZMAK İNANIN BENİM İÇİN ZOR DEĞİL ...AMA NEDENİNİ YAZMAK SİZİN ZOR GALİBA.....

Almak istediğiniz mesajı bu şekilde alamazsınız.
    Kural dışı mesajlar silinir.
    Kurallarda bu belirtilmiştir.
    Yöneticilerinde yazmış olduğu mesajlar kural dışı ise silinir.
    Biraz önce benimde mesajım silindi.
    Şimdi bendemi herkesi sorgulayacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

quote:

Orjinalden alıntı: @mc@bey

Gerek omerozkan, gerekse gun forumdaş/yöneticilerin açıklamaları hiç tatminkar değil, hiç. Yanılıyor olabilirim ama, şahsen bana "kendini kurtarma çabaları" gibi gözüküyor.

Yıllardır pek çok bölümünden yararlandığım, elimden geldiğince yararlı olmaya çalıştığım DH adına inanın çok üzgünüm. "En süper" dediğimiz site böyle mi yönetiliyormuş?

Yönetim beni şutlamadan kendim mi çekip gitsem ne?..

Bana sormak istediğin soruları çekinmeden sorabilirsin.
    Açıklayamacağım hiç bir soru yoktur.
    Profilimde bütün bilgilerim mevcut.
    Saygılar

İnsanlar deneyim, eğitim, görgü, bilgi, donanım olarak belli düzeyde ise, hiç kimseden çekinmelerine gerek kalmaz! Yalnızca -umarım- acemilikle yaptığınız yönetsel hataların beni DH'den soğuttuğunu belirtmek istemiştim.

• donanimhaber bu işten kaç lira aldı. konuyu açan arkadaş niye banlandı. beni de banlayın madem. kardesim bu rezalete donanimhaber ortaktır. burda reklamı yayınlandığı için arkadaslar almıştır.

beni isterseniz banlayabilirsiniz. ama yarın telekomunikasyon iletişim başkanlığından sitenin bilgilerini alarak, maliyeye suç duyurusunda bulunabilirim.

ya bu rezaleti temizleyin ya da mağdur olan herkesi banlayın gitsin
  • İSKİ nin mesajlarının neresi kural dışı idi de sildiniz yahu, ömer lütfen sen böyle deme,
    sildiğiniz mesajları ben de gördüm kuraldışı olacak bir şey yok, anlamak isteyen anlıyor anlayacağını, yapmayın lütfen böyle
  • Abi benım tek merak ettıgım sey bu adamların Sıtesı veya konuları nasıl oluyoda ust konu oldu hiç para mara bişi alınmadan sevabınamı yapıldı bu iş..Eğer para alındıysa kesınlen faturadan admlar bulunsun yanii...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drifter_Soldier -- 28 Ekim 2008; 18:21:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drifter_Soldier

Abi benım tek merak ettıgım sey bu adamların ıtesı veya konuları nasıl oluyoda ust konu oldu hiç para mara bişi alınmadan sevabınamı yapıldı bu iş..Eğer para alındıysa kesınlen faturadan admlar bulunsun yanii...

reklamdı açık açık işte. karsılığında ne alındı söylesinler.
  • konuyu açan arkadaşın eski msajları baya bi enteresan :)

donanımhaber e de küpe olur bu, msn üzerinden konuşmalarla reklam almazlar 1 daha

birçok kişi tepedeki bannerlara o firmalar için değil, DonanımHaber sayesinde güveniyor, bu olaydaki hata ne derece büyük bilmem de, foruma reklam veren bir şahsın bu kadar rahar dolandırması aşırı derecede güvenszizlik yaratır. olası bir yargı aşamasında DH nin baya başı ağrır gibime geliyor ve bunun akabinde reklam veren firmalar 1 kere değil baya bi düşünecektir.
  • para gönderilen Hesap numaraları takip edilirse anında ulaşılır bu arkadaşa kredi kartı ile yapılan ödemeler bankadan çekilen paraların hangi hesaptan çekildiği incelenirse gerçek kimliğine anında ulaşılır bu cihan ali ateş denen şahsın.
  • cevap verilmediğine ve es geçildiğine göre ben önceki mesajımı tekrar yazıyorum;

HİÇ BİR FİRMA ,ÜCRETİNİ ALMADAN , SÖZLEŞMESİNİ YAPMADAN REKLAM ALMAZ, YAYINLAMAZ...HELE Kİ 1 AYA YAKIN ASLA YAPMAZ...YAPILDIĞI SÖYLENEN İYİLİK ACABA İYİLİK MİDİR YOKSA FATURASIZ MAL SATMAK YANİ VERGİ KAÇIRMAK MIDIR? EĞER SİTENİN SORUMLUSU VERGİ KAÇIRMADIĞINI İDDİA EDİYORSA BUNU BURAYA YAZAN KİŞİ BU İDDİASI YÜZÜNDEN NEDEN SİTEDEN ATILDI , Kİ SIRF BU İDDİASI YÜZÜNDEN ATILDIĞI SORUMLU KİŞİ TARAFINDAN BELİRTİLMİŞ VE ADI DA SİTEYE ZARAR VERMEK OLARAK ADLANDIRILMIŞTIR..YANİ SİTE SANKİ KAMU MALI VE BİRİ ONA ZARAR VERİYORMUŞ GİBİ..OYSAKİ BU SİTE BİR ŞAHSA AİT VE TİCARET SİTESİ OLUP , EĞER HAKKINDA VERGİ KAÇIRMAK SUÇLAMASI YAPILIYORSA YA BUNU DÜRÜSTÇE CEVAPLAR SİTE SORUMLUSU YA DA İDDİANIN SONUCU OLARAK İLGİLİ (AŞŞAĞIDA VERDİĞİM SİTEYE VE MAİL ADRESİNE) ŞİKAYET EDİLMESİNDE BİR SAKINCA BULUNMADIĞI BELİRİTLİR...AKSİNEDİR Kİ BUNU YAZAN KİŞİLER SUSTURULMAK İSTENİYOR ,SİTEDEN ATILIYOR VE MESAJLARI SİLİNİYOR...

VE TEKRAR EDİYORUM , SİTENİN ORASINA BURASINA BAYRAK KONDURMAKLA ,KURDELA MONTE ETMEKLE VATAN SEVİLMEZ ; ÖNCE VERGİ ÖDEMEK GEREKİR...HAKSIZ OLDUĞUMU DÜŞÜNEN BİR YÖNETİCİ VARSA MESAJIMI SİLMEK YERİNE CEVAP YAZSIN...

BU SİTENİN VERGİ İLE İLGİLİ USULSÜZLÜK YAPTIĞINA İNANIYORSANIZ AŞŞAĞIDAKİ LİNKLERE KISA BİR MESAJ YAZMANIZ YETERLİ OLACAKTIR...KİMSE "SEN BİZİ ŞİKAYET EDERSEN BİZ DE SENİ ŞİKAYET EDERİZ" DİYEREK GÖZÜNÜZÜ KORKUTMASIN UTKU ADLI ÜYEYE YAPILDIĞI GİBİ...

http://www.ant-vdb.gov.tr/alomaliye/189.htm

alomaliye@ant-vdb.gov.tr

• Bu olay yüzünden donanımhaber sıtesı üzerinden baska sıtelerden alısverıs yapan müşterılerıde artık bı korku sarmıs olucak kı bu yusden reklam veren sıtelerın geri çekılmesi olası bı durum bence..

Bu olay bir an önce çözüme kavusmassa bnce en büyük madur donanımhaber olucaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drifter_Soldier -- 28 Ekim 2008; 18:29:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

İSKİ nin mesajlarının neresi kural dışı idi de sildiniz yahu, ömer lütfen sen böyle deme,
    sildiğiniz mesajları ben de gördüm kuraldışı olacak bir şey yok, anlamak isteyen anlıyor anlayacağını, yapmayın lütfen böyle

Yahu ömer diyorsun hâla. Biraz önce adamın yöneticiliğini bile elinden aldılar, adam ne yapsın ne desin şimdi. Kural da kural, sanki resmi bişey bu kurallar, bin küsür ytl gitmiş, kimi agresif kimi çaresiz hissedip birşeyler yazıyor sonra kural diye siliniyor ama yönetici ne yapsın, aa siz haklısınız deyip o da mı yönetime kendine filan laf söyletsin.

Benim anlamadığım ve kimsenin de anlamadığı en büyük olay. 1 ay boyunca ücret almadan mı reklam yapıldı, nerde bu adama ilişkin bilgiler. İyi madem ben de DH de reklam yapmak istiyorum bir ay ücretsiz, sonra da anlaşamayız ve ben giderim var mı böyle birşey ya.

+ LOLOM'un yazdıkları da mantıklı geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiickimse -- 28 Ekim 2008; 17:33:56 >

• Sırf donanımhabere güvenerek fındık almak istediği için 1000 ytlsini kaybeden madur kardeşlerimiz bir tarafta,bu madur arkadaşları uyarmak isteyen mesajları para kazanmak için silen ve hala da mesaj silmekten başka bir uğraşa girmeyen arkadaşlar bir tarafta.İnşallah mazlumun hakkı yerini bulur.Allah yardımcınız olsun.
  • ben de dh ya ilan vereceğim bi alışveriş sitem var. 1 ay beleş yayınlayın sonra konusuruz parayı okey mi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.