Şimdi Ara

Cihan Ali Ateş Kod Adlı Kişinin Mağdurları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
6.540
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Donanımhabein en önemli hatası, açılan başlıkları ve eleştirileri silmesi oldu bence.

Sizlerde eleştiride ölçüyü kaçırmayın bence, Nasrettin hocanın fıkrasına dönmesin, "tek suç bende mi ? Eşeği çalanda hiç suç yok mu...."
  • Utku akın'da parayı alıp ilettiğine göre bize göre zaten bu dolandırıcılığa karışmıştır.

Ayrıca her türlü vergimizi ödüyoruz gelip herkes bakabilir. Vergi kaçırmak gibi bir lüksümüz yok bu ülkede herkesten fazla dikkat ettiğimizi bizle alakası olanlar bilir. Reklam her zaman anlaşma yapıldıktan sonra yayınlanır iyi niyete istinaden ama kenside bizi oyalama ve vazgeçme durumu olunca bizde kendisine ulaşamadık olay budur.
  • Mesajların silinmesi dediğimiz gibi Cihan Ali diye geçinen kişinin firma zannedilip yöneticilerinde firmalar hakkında şikayetleri burdaki kurallar dahilinde silmesi idi. Bu bir hata ama yönetici arkadaşlarda araştırmayıp kendisini firma zannetmişler. Diğer yandan firmalarla alakalı şeyleri şimdiye kadar yayınlasaydık şimdiye kadar bize kesilen cezalar nedeniyle forumu kapatmak zorunda bile kalabilirdik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gun

Utku akın'da parayı alıp ilettiğine göre bize göre zaten bu dolandırıcılığa karışmıştır.

Ayrıca her türlü vergimizi ödüyoruz gelip herkes bakabilir. Vergi kaçırmak gibi bir lüksümüz yok bu ülkede herkesten fazla dikkat ettiğimizi bizle alakası olanlar bilir. Reklam her zaman anlaşma yapıldıktan sonra yayınlanır iyi niyete istinaden ama kenside bizi oyalama ve vazgeçme durumu olunca bizde kendisine ulaşamadık olay budur.

Peki siz bu arkadasın reklamını sevabına mı yaptınız yanii..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gun

Mesajların silinmesi dediğimiz gibi Cihan Ali diye geçinen kişinin firma zannedilip yöneticilerinde firmalar hakkında şikayetleri burdaki kurallar dahilinde silmesi idi. Bu bir hata ama yönetici arkadaşlarda araştırmayıp kendisini firma zannetmişler. Diğer yandan firmalarla alakalı şeyleri şimdiye kadar yayınlasaydık şimdiye kadar bize kesilen cezalar nedeniyle forumu kapatmak zorunda bile kalabilirdik.

gün abi iyi de bu adamların ssl sertifikalarını bırakın siteleri bile yoktu neredeyse,
    sıcak fırsatların üst konusunda dahi sadec faturalı ürünler yazar,
    neden bu adamlar fatura dahi kesmedikleri halde üst konuda kaldılar,
    neden şikayetler, diğer arkadaşların sıkıntı var mesajları silindi, konular kilitlendi hocam?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Orjinalden alıntı: LOLOM

Yöneticilere soruyorum ; siz fatura kesmeden mi reklam alıyorsunuz? Eğer öyleyse vergi kaçırıyorsunuz demektir bunun Türkçesi...Hep demişimdir ; bayrak asmakla , siyah kurdele yapıştırmakla vatan sevgisi olmaz ,aksine bunu yapanların hep bir şeyleri gizleyenler olduğunu hep söylemişimdir. Cevap bekliyoruz , sihay kurdele asıyorsunuz (ne halta yarıyorsa artık) ,peki bu vergi usulsüzlüğü vatan sevgisinden mi acaba? BU SORULARIM İÇİN BEN DE ATILACAK MIYIM , BUNU DA SÖYLERSENİZ SEVİNİİM.

bu konunun ve diğer fındık konularının ss lerini kaydettim,
    yarın ankara bilgi işlem şube müdürlüğü bilişim suçları bürosuna şikayet duyurusunda bulunacağım,
    öyle onu bunu atmakla bu iş bitmez, bitemez,
    ne rüşvet almadık diyebiliyorlar, ne de reklamı usulune uygun alabildik diyorlar,
    ne de bu soyguncular için açılan topicleri defalarca haksız yere silmelerine bir kılıf uyduruyorlar,
    bu adamların bu forumu böyle sömürüp gideceği en baştan açık ve netti,
    ama sevgili dh yönetimi açılan her konuyu sildi, her mağduru cezalandırdı,
    gelinen noktanın tek müsebbibi dh yönetimidir ki bu da suça iştiraktir,
    gerisine bilişim suçları karar versin,
    açık bir şekilde bir forum sitesince üyeleri dolandırılmış, zarara uğratılmıştır,
    aksi iddia ediliyorsa ispat edilsin, kimseyi cezalandırmadan bir açıklık getirin,
    biz yanlış anlamışsak özür diler...

ekleme:
    benden önce baya bir yazanlar olmuş ben post ekranındayken, tekrar ss aldım,
    gün hocam ömerözkan görevinden alındı diyorsun hala yeşil yeşi parlıyor,
    ayrıca iyi niyetle dahi olsa karşılıksız fındıklar, ezmeler havada uçmuş, böyle rezalet olmaz,
    şimdi daha iyi anlıyoruz, açılan topicler neden silindi, neden kilitlendi, üyeler neden ceza aldı,
    reklam konusu ayrı, bu ücretsiz, karşılıksız fındıdlar ezmeler gönderilmesi ayrı bir sorun,
    lütfen gerekli açıklamalar yapılsın,

gün hocam ciddi ciddi, hiç bir bilgi, ücret vs almadan mı bu adamların satış sitesinin(ki hiç bir güvenlik sertrifikaları olmadığını burada defalarca dile getirdik hep konuları sildinjiz) reklamını yayınladınız,
    yahu bu akla mantıpa uygun değil, fatura kesmemeniz işi resmiyete dökmemeniz ayrı bir hata, para almamanız ki sizin açıklamanıza göre ayrı bir hata,
    ben ciddi ciddi inanamıyorum bu olanlara, umarım mağdur olan arkadaşların zararlarını tedarik edebilirz bu adamlardan,
    ama şu süreçte yaşananlar emin olun hiç bir zaman unutulmayacaktır, kaldı ki hukuki süreçte cidden faturalama yapmdayısanız,
    buradaki arkadaşların ve de mağduların şahitliği ile zor durumda kalacaksınız...

Yeri zamanı değil ama yönetimle ilgili birşeyi söylemeden geçemeyeceğim.

Sevgili comiser, zamanında yönetici iken alışverişleriniz hakkında yöneticiliğinizi kullanarak istediğinizi elde etme çabanız eleştirildiğinde çok büyük tepkiler vermiş hatta bana msnde küfür etmiştiniz. Ben tüm msndi, forumdu, bütün kayıtları Sn. Gun'a pm ile ilettim, ve Murat, Wenigma, powerstorm vs.. daha aklıma gelmeyen birçok yönetici ile görüştüm ettim sizin yöneticiliğinize birşey yapılamadı. Gun'ın arkadaşı dedi kimi, kimi yöneticidir birşey olmaz dedi.. Aylar sonra ilgilenemiyorum diye forumda yöneticiliği bıraktığınızı açıkladınız ama maşallah, ben her gün çok sayıda yorumunuzu okuyorum burada sıcak fırsatlarda. Hatta hergunucuz.com sitesinin de sıcak fırsat konusunu açıp takibini yapacak kadar da bol vaktiniz var.
    Zamanında yönetici iken siz, forum gayet güzel hoştu, elinizden mi alındı ya da kendiniz mi bıraktınız bilmiyorum şimdi baş düşmanı gibi davranmakta üstünüze yok.

Velhasılı DH yönetimi bir kere ama tam doğru düzgün bir açıklama yapsa, evet hata yaptık dese yaptılarsa da.. Cihan Ali Ateş kimdir var mıdır ya da açıklasa bence konular böyle uzayıp gitmeyecek, herkes başka bir senaryo yazıp çiziyor.

• inşallah fındık gönderilen insanlara da başkalarının fındıkları gelmemiştir. baksanıza mng kargodan bir bayanmış havalelerin iletildiği kişi...
    sharlock holmes gelse biraz zor çözer bu işi gibime geliyor.... inşallah kimseciklerin mağduriyeti uzamaz...
  • Tarafıma gönderilen 4 kilo fındığı kendi çalıştığım şirkette arkadaşlara dağıttım.
    Yukarıda yazdığım gibi yalan korkarım kaldıki 4 kilo fındığın parası için.
    Hayatta adımı ve soyadımı kirletmem.
    Beni tanıyanlar gerçekten tanır.
    Her üyeye tarafsız yaklaşırım.İlk önce forum kuralları gelir.Bunu ilan açan herkese eşit bir şekilde uygularım.
    Bu konuda kim ne sormak istersede istediği soruyu sorabilir.
    Yanlız Donanımhaber sitesi için karalayacı yorumlar yapmayalım.
    Ben gönüllü olarak yönetilicik yapıyorum.Normal üyelerden tek farkım nikimin altında bulunan yıldızların farklı olması ve mesajlarda değiştir ve silme yetkisi bulunmaktadır.
    Bende forum kurallarına uymak zorundayım.
  • İNANAMIYORUM YA MESAJIM NİYE SİLİNİYOR? SİLEN YÖNETİCİ NEDEN SİLDİĞİNİ YAZABİLİR Mİ ACABA? MALİYENİN MAİL ADREESİNİ VERDİM DİYE Mİ ?

ARKADAŞLAR HERAN ATILABİLİRM , HAKKINIZI ARAMAKTAN VAZGEÇMEYİN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

Yeri zamanı değil ama yönetimle ilgili birşeyi söylemeden geçemeyeceğim.

Sevgili comiser, zamanında yönetici iken alışverişleriniz hakkında yöneticiliğinizi kullanarak istediğinizi elde etme çabanız eleştirildiğinde çok büyük tepkiler vermiş hatta bana msnde küfür etmiştiniz. Ben tüm msndi, forumdu, bütün kayıtları Sn. Gun'a pm ile ilettim, ve Murat, Wenigma, powerstorm vs.. daha aklıma gelmeyen birçok yönetici ile görüştüm ettim sizin yöneticiliğinize birşey yapılamadı. Gun'ın arkadaşı dedi kimi, kimi yöneticidir birşey olmaz dedi.. Aylar sonra ilgilenemiyorum diye forumda yöneticiliği bıraktığınızı açıkladınız ama maşallah, ben her gün çok sayıda yorumunuzu okuyorum burada sıcak fırsatlarda. Hatta hergunucuz.com sitesinin de sıcak fırsat konusunu açıp takibini yapacak kadar da bol vaktiniz var.
    Zamanında yönetici iken siz, forum gayet güzel hoştu, elinizden mi alındı ya da kendiniz mi bıraktınız bilmiyorum şimdi baş düşmanı gibi davranmakta üstünüze yok.

Velhasılı DH yönetimi bir kere ama tam doğru düzgün bir açıklama yapsa, evet hata yaptık dese yaptılarsa da.. Cihan Ali Ateş kimdir var mıdır ya da açıklasa bence konular böyle uzayıp gitmeyecek, herkes başka bir senaryo yazıp çiziyor.

yer zamanı deil ama açıklayayım,
    şahsınızla hiç bir husumetim yokken bir alışverişte anlaşamadık die msn den örgütlediğiniz kişilerle beni yönetimden aldırmya kalktınız,
    msn deki arkadaşlarınız koşa koşa bana geldi ya o ya ben diyor hocam ne yapalım diye, hoş muydu ki o yaptıkların?

bu arada hala alışveriş yaparken eski dh yöneticisiyim, bu referans yetmiyorsa ankara çevik kuvvet şub. müd. de komserim buyrun iş yeri numaram arayın referansım budur derim hala,
    kötü bir şey olduğuna inanmıyorum zira bu kadar dolandırıclık olayları olurken 2.elde kimse kimseye güvenmiyoır artık, benim de referansım kendim, bundan önceki alışverişlerimi de emin ol kyda almıyorum bu yüzden ve almayacağım da..

yeri değil cidden daha detaylı bilgi istersen gelir pm den sorarsın arada ne yaşandıysa yaşansın cevaplarım arkadaşım,
    sadece şu an ki konjonktur hiç hoş değil ve de eski üye olarak burada rahatsızlığımı dile getiriyorum,
    ayrıca bir sıkıntı olsa şu an hala gün ile msn de görüşüyor olmazdık

@omerözkan,

ömercim kimsenin iyi niyetinden şüphesi yok ama ofise de dağıtmış olsan,
    hayır kurumuna da vermiş olsan bu adamlardan karşılıksız bir şey almışsın,
    keşke daha sonra gelen fındıkları almadığın gibi onları da almasaydın, keşke..
    almış olman bile yöneticiliğine ters birşey, kusura bakma ama kendin bırak bu işi,
    iyi niyetle de olsa yapılan bir yanlışın var ve burada fındıkçarın topiclerinin silinmesi vs vs vs de iyi niyetin ötesindeymiş anlaşılan..

• Gerek omerozkan, gerekse gun forumdaş/yöneticilerin açıklamaları hiç tatminkar değil, hiç. Yanılıyor olabilirim ama, şahsen bana "kendini kurtarma çabaları" gibi gözüküyor.

Yıllardır pek çok bölümünden yararlandığım, elimden geldiğince yararlı olmaya çalıştığım DH adına inanın çok üzgünüm. "En süper" dediğimiz site böyle mi yönetiliyormuş?

Yönetim beni şutlamadan kendim mi çekip gitsem ne?..
  • İŞİNE GELİNMEYEN MESAJLARI SİL , İŞİNE GELİNMEYEN ÜYELERİ SİTEDEN AT...BU MU YÖNETİM? BENİM MESAJIM NEDEN SİLİNDİ ,YOK MU AÇIKLAYABİLECEK BİRİ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: @mc@bey

Gerek omerozkan, gerekse gun forumdaş/yöneticilerin açıklamaları hiç tatminkar değil, hiç. Yanılıyor olabilirim ama, şahsen bana "kendini kurtarma çabaları" gibi gözüküyor.

Yıllardır pek çok bölümünden yararlandığım, elimden geldiğince yararlı olmaya çalıştığım DH adına inanın çok üzgünüm. "En süper" dediğimiz site böyle mi yönetiliyormuş?

Bana sormak istediğin soruları çekinmeden sorabilirsin.
    Açıklayamacağım hiç bir soru yoktur.
    Profilimde bütün bilgilerim mevcut.
    Saygılar

• 1000 ytl lik maddi kayba uğrayan bile var.Kendimi o arkadaşın yerine koyduğumda şunları düşünüyorum.Bu kardeşimiz bu duruma düştüyse bence donanımhabere güvendiği için düşmüştür.Çünkü kimse tanımadığı birinin hesabına bir anda 1000 ytl yatırmaz.Donanımhaber reklamını yaptığı için güvenir,sorun yaşadığında çözümünün zor olmayacağına inanır.Fakat yanlış anlamadıysam eğer,bu satıcının reklamı faturalandırılmadan yayınlanmış.Üstelik sorunları erkenden farkedenlerin uyarı mesajlarını anında silmiş.Yani faturalandırmadığı satıcıyı doğru-yanlış ayrımı yapmadan koruyup kollamış.

Bence şu aşamada önemli olan öncelikle mağdurların mağduriyetlerinin giderilmesi.Sonrasında ise böyle olayların tekrar yaşanmaması için ihmali olan herkesin gerekli cezayı görmesidir.

Mağdur duruma düşen kardeşlerimin bir an önce haklarını kazanmalarını gönülden diliyorum.Bu amaçla yasal yollardan haklarını aramalarını önemle tavsiye ediyorum.saygılarımla.

• herkes mesaj yazmış hatta site sahibi bile ama, hiç kimse bu adamın kim olduğunu bilmiyor, düzgün bi açıklama yapmıyor :)

enteresan bi iş :)
  • findiksatis.com
    husniye yildiz ()
    www.findiksiparis.com
    giresun
    bulancak,28300
    US
    Tel. +90.5382987924
    gizgs1905@hotmail.com
  • Ömer abi bnce artık akı karayı bırakıp bu iş nasıl temzlenır bunun için ugrasılmalı arkadas sana yollamıstr 4 kılo 5 kılo artık neyse bu uzatılmamalı..Arkadasta kalan paralar nasıl alınır nelr yaılmalı bunun için ugrasılmalı 4 kılo fındık yapsın 20 ytl kımse bu para için serefınden ödün vermez ki koskoca donanımhabere yönetici olmuş insan bosverın abii..

Parayı kurtarmanın yolunu arayalım bu arkadas nerde semt il , ilçesı neresıdır bunun peşinde kosulmalı nasıl ulasabılrıs tanıyanı varmı bunlar konusulmalı bnce artıkk..
  • quote:

Orjinalden alıntı: @mc@bey

Gerek omerozkan, gerekse gun forumdaş/yöneticilerin açıklamaları hiç tatminkar değil, hiç. Yanılıyor olabilirim ama, şahsen bana "kendini kurtarma çabaları" gibi gözüküyor.

semih amca endişe etmeyin şu dk.dan sonra haksız yere kimsenin atılacağına inanmıyorum,
    gün ün birebir işin içinde olmadığı ortada, o en üstteki kişi ama altındaki insanların kendi değimi ile bu kadar beceriksiz olduğunu tahmin edememiş,
    yani şahsen bu noktada açıklamasını tatmin edici buluyorum ama inanılmaz bir yönetim zaafiyeti var,
    bu konuda yaklaşık bir ay önce sıcak fırsatlarda hoş şeyler olmuyor bazı dümenler dönüyor dedim, gün abi de ilgileneceğim dedi ama sanırım yoğunluktan bakamadı
    şu noktada gelinen nokta çok üzücü, gün abi msn den görüşelim yazışalım dedin ve de gittin mecbur buradan yazıyorum, hatrın var ama kusura bakma ama mesele küçük değil

@omerözkan,
    kardeş istifa ediyorum de ve ondan sonra da kendini akla,
    tüm iyi niyetine içten inanıyorum ama 4kg fındık ve bir kaç kilo ezme olayın boyutunu değiştiriyor,
    bu sebeple de kendini geri çek, keşke almasaydın diyeceğim ama olan olmuş

• quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

@omerözkan,

ömercim kimsenin iyi niyetinden şüphesi yok ama ofise de dağıtmış olsan,
    hayır kurumuna da vermiş olsan bu adamlardan karşılıksız bir şey almışsın,
    keşke daha sonra gelen fındıkları almadığın gibi onları da almasaydın, keşke..
    almış olman bile yöneticiliğine ters birşey, kusura bakma ama kendin bırak bu işi,
    iyi niyetle de olsa yapılan bir yanlışın var ve burada fındıkçarın topiclerinin silinmesi vs vs vs de iyi niyetin ötesindeymiş anlaşılan..

Yasin yukarıda yazdım.
    Forumdaki yorumları okudum. Kendime para ile almak istedim.
    Bu konuda vicdanen rahatım.Az çok benim kişiliğimi biliyorsun.
    Bırak 20 ytl yi ben 5 lira için adımı kirletmem.Hiç bir forum sitesinde nick kullanmam adımı soyadımı kullanırım.Araştırabilirsin ben yönetilicik vasıflarımı yerine getirerek baştan uyardım.
    Bana yeni ilan verecek herkes bilgi almak için özel mesaj atıyor.
    Kurallara uyduğu taktirde sorun yaşamayacağını söyledim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.