Şimdi Ara

Cihan Ali Ateş Kod Adlı Kişinin Mağdurları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
6.540
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

24.10.2008 18:44:40 cihan CroniC admin@donanimhaber.com
    24.10.2008 18:44:52 cihan CroniC Buraya bi mail at
    24.10.2008 18:45:13 cihan CroniC Omer ozkanin borcu var 150 ytl
    24.10.2008 18:45:33 cihan CroniC Findik urunleri yoladik
    24.10.2008 18:45:40 cihan CroniC Odesin
    24.10.2008 18:45:51 CroniC cihan sen at
    24.10.2008 18:45:56 cihan CroniC Yada konu acicam de

bu konuşmalardan ömerözkanın aldığı fındıklar için ödeme yapması bekleniyormuş gibi bir izlenim edindim ,yanlış anlıyorum yoksa..yani sanki hediye!! değil de para karşılığı alınmış gibi.

Bu konuşmanın geçtiği tarihle cihan beyin pisliklerinin ortaya çıktığı tarih arasındaki benzerlik sizce tesadüf mü Önceki başlıkta da dediğim gibi öküz öldü ortaklık bozuldu..

• Bu kadar fazla fındık tükettiğinizi bilseydim, ben size giresundan getittirirdim toptan alırdık...
  • Ömerözkan az önce bu konudaydı, okudu ve hiçbir yorum yapmadan çıktı. Ben de bir yorum yapmak istemiyorum, taraf olan kişinin açıklama yapması gerekir. Şimdi verilen takip numarasına kargo takip bölümünden baktığımda ki siz de aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.

http://www.mngkargo.com.tr/takip.asp?fatseri=PP&fatnumara=28517&fi=1

Kargoyu gönderenin değil alanın Cihan Ali Ateş olduğu yazıyor. Sonuçta Cihan Ali Ateş adında birisi mutlaka var demek ki. (Tabi sahte kimlik kullanılmışsa bilemem) Olay gittikçe ilginç bir hal alıyor. Bakalım sonu nereye varacak?

• quote:

Orjinalden alıntı: kendinibil

Ömerözkan az önce bu konudaydı, okudu ve hiçbir yorum yapmadan çıktı. Ben de bir yorum yapmak istemiyorum, taraf olan kişinin açıklama yapması gerekir. Şimdi verilen takip numarasına kargo takip bölümünden baktığımda ki siz de aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.

http://www.mngkargo.com.tr/takip.asp?fatseri=PP&fatnumara=28517&fi=1

Kargoyu gönderenin değil alanın Cihan Ali Ateş olduğu yazıyor. Sonuçta Cihan Ali Ateş adında birisi mutlaka var demek ki. (Tabi sahte kimlik kullanılmışsa bilemem) Olay gittikçe ilginç bir hal alıyor. Bakalım sonu nereye varacak?

Suat Bey 444 06 06 arayın ve sorun.O kargo cihan ali ateş'den ömer özkan'a yollanmıştır fakat ömer özkan şubeden teslim almamış ve cihan ali ateşe geri teslim edilmiş.Ayrıca bu kargodan öncede cihan ali ateş bana ömer özkana ve diğer bir kaç yöneticiye daha fındık ürünleri yolladığını msnde söylemişti..

• Merhaba ;

Utku akın nickli kişi bizim forumlarımızda bize karşı komplo kurup bizi maliyeye şikayet edeceğini söylediğinden dolayı, siteye zarar verme çabasından dolayı uzaklaştırılmıştır. Kendisininde tüm paraları üzerinde toplaması nedeniyle onunda bilgilerini adli yollarla ip ve girdiği tarihleri verebiliriz. Onun dışında kısa bir süreliğine reklam yayınlanmış ve sonrasında anlaşma sağlanamayınca iptal edilmiştir.

yönetim
  • utkuakın atılmış nasıl olur ,NELER OLUYOR BU FORUMDA? O zaman beni de atmayacaksanız sorayım , faturasız olarak reklam yayınladınız ve bunun şikayet edilmemesi için mi bu kişiyi attınız? ve sadece bu sebeple mi? umarım beni de atmazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOLOM -- 28 Ekim 2008; 15:53:30 >
  • Bu iş DH yönetim kademesi açısından da enteresan bir hal almaya başladı. Başka başlıklarda da konuyu dile getirdiği için CoMiSeR'i yazıya dökerek eleştirmiştim ama gidişat pek hayırlı değil gibi.

Bu bölümden sorumlu olduğu için Ömer Özkan forumdaşın konunun her satırını bilmemesi mümkün değil. Bu suskunluk neden ola ki? Yapma değerli kardeşim, hem kendini töhmet altında bırakma, hem de bizlerin olumsuz şeyler düşünmemize fırsat verme. Ses ver lütfen!
  • Ömerözkan adlı kullanıcıda cevap verinceye kadar görevden alınmıştır.
  • utkuakın atılmış nasıl olur ,NELER OLUYOR BU FORUMDA? O zaman beni de atmayacaksanız sorayım , faturasız olarak reklam yayınladınız ve bunun şikayet edilmemesi için mi bu kişiyi attınız? ve sadece bu sebeple mi? umarım beni de atmazsınız
  • Tüm alacaklı olan arkadaşlar hangi şehirlerde olduğunuzu belirtin toplu hareket edelim. Suç duyurusunu ortak yapalım.
    Ben Ankara' da ikamet ediyorum.
  • yorum yok, dh üyeleri, şu topicde dönenlerden sonra bile anlamaları gerekeni anlamışlardır zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMiSeR -- 28 Ekim 2008; 15:57:13 >
  • neler dönüyoo adam akıllı acıklama yapın beyler madur adamı atıyosunuz forumdan
  • Bu Fındık işinden çok fazla mağdur kişi varmış ya bu kadar kişinin olacağını sanmıyodum iyi ben alışverişim olmadı düşünmüştüm ama son anda vazgeçtim.
    Bu olayın en kısa zamanda çözülmesi lazım mağdur arkadaşlar paralarını geri alması gerekyor..Cihan Ali ATEŞ şimdi kim bu kişdemi bütün sırlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gun

Merhaba ;

Utku akın nickli kişi bizim forumlarımızda bize karşı komplo kurup bizi maliyeye şikayet edeceğini söylediğinden dolayı, siteye zarar verme çabasından dolayı uzaklaştırılmıştır. Kendisininde tüm paraları üzerinde toplaması nedeniyle onunda bilgilerini adli yollarla ip ve girdiği tarihleri verebiliriz. Onun dışında kısa bir süreliğine reklam yayınlanmış ve sonrasında anlaşma sağlanamayınca iptal edilmiştir.

yönetim

Utku Akın mağdur, 430yTl alacağı var, işlemler sonuçlanmadan forumdan uzaklaştırılması anlamsız ki zaten kendisi başka ip'den başka bir nick ile giriş yapacaktır, zor birşey değil. Bu olaylar geçseydi sonra atılsaydı atılacaklar.

Bunun dışında yine bir mağdur "cemtuna" da 4 gün ceza almış, bu olayların ortasında böyle gözü kapalı ona ceza verip bunu atmak ortalığı yatıştıracak birşey değil, aksine tepkiyi büyütecektir.

Velhasılı hâla bu reklam aldığınız kişi hakkında bilgileri yayınlamamışsınız burada. Utku AKın'ın bilgilerinden önce bu Cihan Ateş midir her kimse onun bilgilerini bir yayınlasanız artık. Okuya okuya ruhum daraldı, bir an önce çözülse bu iş.

• Yöneticilere soruyorum ; siz fatura kesmeden mi reklam alıyorsunuz? Eğer öyleyse vergi kaçırıyorsunuz demektir bunun Türkçesi...Hep demişimdir ; bayrak asmakla , siyah kurdele yapıştırmakla vatan sevgisi olmaz ,aksine bunu yapanların hep bir şeyleri gizleyenler olduğunu hep söylemişimdir. Cevap bekliyoruz , sihay kurdele asıyorsunuz (ne halta yarıyorsa artık) ,peki bu vergi usulsüzlüğü vatan sevgisinden mi acaba? BU SORULARIM İÇİN BEN DE ATILACAK MIYIM , BUNU DA SÖYLERSENİZ SEVİNİİM.
  • Bu konuda görüleceği üzere: Doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlar

DH Yönetimi bence bu fındık olayında çuvalladı. En azından bu işin çözümünde yer almalıydı, yasaklama ve silme olayı ile dahada kilit bir hale soktu.
  • Daha önce Chell nikli üye bana İkinci el forumunda fındık satışı yapmak istediğini özel mesaj yolu ile iletmiştir.Neden olarak tüccarların çok düşük fiyatla ellerinde bulunan 2 ton fındığı çok ucuz fiyata almak istediklerinden dolayı forumda satış yapmak istediğini ve bunun kurallar dahilinde olduğunu sormuştur.

Bende cevap olarak kendisine donanımhaber forumunun çok fazla üyesinin olduğunu ve herhangi bir hata veya karşılıksız bir şey yaptığında sorun yaşayabileceğini söyledim.

Chell nikli üye fındık satışları yapmaya başladı.Ve elinde olan ürünleri sorunsuzca satışının devam ettiğini söyledi.Bende forumdaki yorumları okuduktan sonra 4 kilo kadar fındık, 400 gram sarelle ve 400 gram fındık ezmesi istedim.( parası ile )

Cihan kensinin site açacağını ve satışların çok iyi gittiğini belirterek ücret taleb etmedi. Allah yukarda 27 yaşındayım yalan söylemem. Kaldıki bana gelen fındığı ofiste bulunan arkadaşların hepsine dağıtmışımdır.
    Daha sonra fındık satışı tabi ilerledi.Forumda isim ve ün yapmaya devam etti.Hatta ilerde sorun olacağını düşündüğüm için en son bana Taksim Şubesine gönderdiği kargoyu bile almadım.
    Hissetmiştim aslında böyle bir olayın ilerde karşıma çıkacağını çünkü kargolar geç gitmeye, üyelerin istedikleri siparişler yerine getirilmemeye başladı.
    Kaldıki defalarca kendisine forumda bulunan üyeleri mağdur etmemesini ve sorun çıkarmaması hakkında uyarmıştım.
    Ben vicdanen rahatım.Yukarıdada yazdığım gibi Mart 2005 tarihinde beri forumda üye, 14 aydır ikinci el olmak üzere moderatörlük yapıyorum.
    Beni bilen forumda profilimi tıklayarak bilgi alabilir. Yapmış olduğum tarafsız yönecilikten bilgi sahibi olabilirler.

Saygılar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orjinalden alıntı: Pıncır

Bu konuda görüleceği üzere: Doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlar

DH Yönetimi bence bu fındık olayında çuvalladı. En azından bu işin çözümünde yer almalıydı, yasaklama ve silme olayı ile dahada kilit bir hale soktu.

Yönetici olarak gerçekten ben elimden geleni yaptım.
    Defalarca kendisini uyardım forumdaki arkadaşları mağdur etmemesi için.
    Yapılan bütün satışları Mng kargo'dan öğrenebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LOLOM

Yöneticilere soruyorum ; siz fatura kesmeden mi reklam alıyorsunuz? Eğer öyleyse vergi kaçırıyorsunuz demektir bunun Türkçesi...Hep demişimdir ; bayrak asmakla , siyah kurdele yapıştırmakla vatan sevgisi olmaz ,aksine bunu yapanların hep bir şeyleri gizleyenler olduğunu hep söylemişimdir. Cevap bekliyoruz , sihay kurdele asıyorsunuz (ne halta yarıyorsa artık) ,peki bu vergi usulsüzlüğü vatan sevgisinden mi acaba? BU SORULARIM İÇİN BEN DE ATILACAK MIYIM , BUNU DA SÖYLERSENİZ SEVİNİİM.

bu konunun ve diğer fındık konularının ss lerini kaydettim,
    yarın ankara bilgi işlem şube müdürlüğü bilişim suçları bürosuna şikayet duyurusunda bulunacağım,
    öyle onu bunu atmakla bu iş bitmez, bitemez,
    ne rüşvet almadık diyebiliyorlar, ne de reklamı usulune uygun alabildik diyorlar,
    ne de bu soyguncular için açılan topicleri defalarca haksız yere silmelerine bir kılıf uyduruyorlar,
    bu adamların bu forumu böyle sömürüp gideceği en baştan açık ve netti,
    ama sevgili dh yönetimi açılan her konuyu sildi, her mağduru cezalandırdı,
    gelinen noktanın tek müsebbibi dh yönetimidir ki bu da suça iştiraktir,
    gerisine bilişim suçları karar versin,
    açık bir şekilde bir forum sitesince üyeleri dolandırılmış, zarara uğratılmıştır,
    aksi iddia ediliyorsa ispat edilsin, kimseyi cezalandırmadan bir açıklık getirin,
    biz yanlış anlamışsak özür diler...

ekleme:
    benden önce baya bir yazanlar olmuş ben post ekranındayken, tekrar ss aldım,
    gün hocam ömerözkan görevinden alındı diyorsun hala yeşil yeşi parlıyor,
    ayrıca iyi niyetle dahi olsa karşılıksız fındıklar, ezmeler havada uçmuş, böyle rezalet olmaz,
    şimdi daha iyi anlıyoruz, açılan topicler neden silindi, neden kilitlendi, üyeler neden ceza aldı,
    reklam konusu ayrı, bu ücretsiz, karşılıksız fındıdlar ezmeler gönderilmesi ayrı bir sorun,
    lütfen gerekli açıklamalar yapılsın,

gün hocam ciddi ciddi, hiç bir bilgi, ücret vs almadan mı bu adamların satış sitesinin(ki hiç bir güvenlik sertrifikaları olmadığını burada defalarca dile getirdik hep konuları sildinjiz) reklamını yayınladınız,
    yahu bu akla mantıpa uygun değil, fatura kesmemeniz işi resmiyete dökmemeniz ayrı bir hata, para almamanız ki sizin açıklamanıza göre ayrı bir hata,
    ben ciddi ciddi inanamıyorum bu olanlara, umarım mağdur olan arkadaşların zararlarını tedarik edebilirz bu adamlardan,
    ama şu süreçte yaşananlar emin olun hiç bir zaman unutulmayacaktır, kaldı ki hukuki süreçte cidden faturalama yapmdayısanız,
    buradaki arkadaşların ve de mağduların şahitliği ile zor durumda kalacaksınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMiSeR -- 28 Ekim 2008; 16:27:34 >

• Donanımhaber değil resmen Dolandırmahaber oldu site yav :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.