Şimdi Ara

Cihan Ali Ateş Kod Adlı Kişinin Mağdurları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
6.540
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yahu siz üst konu yaptığınızda çoktan voleyi vurup gitmişti adam ömerim lütfen bu kadar vurdumduymaz davranmayın,
    ayan beyan bir ihmaliniz var,
    burada ben şahidim, herkes şahit, defalarca sıkıntı yaşayan insanların topicleri silindi bu fındıkçılar ile alakalı,
    hatta adamlar kendileri açtılşar yine sildiniz,
    ben bu haftadan değil bir kaç hafta öncesinden taaa bayram döneminden bahsediyorum,
    şu son haftayı baz alıp da biz üzerimize düşeni yaptık demeyin lütfen,
    bayram öncesi ve de sonrası kolladınız,

sertifikaları yok dendi silindi, güvenli değil denildi silindi, hatta ve hatta ne kargo ücretsiz sözleri tutuldu ne de verieln vaatler bunları bile sildiniz,
    ayrıca hatta ve hatta adam hakaretler etti, aşağıladı alıcılarını, bunları bile umursamadınız,

şimdi çıkıp da, reklam vermeyen firmaları ilgilendiren kuralları kopyala-yapıştır yapmayın,
    ben dh forumunda, yoruma kapalı şekilde bir reklam üst konusu görüyorsam,
    bu firma güvenilir derim ki yoruma bile kapalı direk tıklar tıklamaz adamların sitesi açılıyor derim,
    herkes de öyle dedi ve de aldı,

lütfen ama lütfen birazcık vicdanlı olun,
    forum beni tanıyor diyorsun, ben de tanıyorum ama ömer bu sen değilsin,
    hediye alınan fındıkları, silinen şikayuetler, göz göre göre kollanan adamlar,
    para dahi almadan neyidüğü belirsiz adamların reklamlkarının alınmsı vs vs vs bir yana,
    bu son tavırlar hiç ama hiç hoş değil,
    kimse bunları unutmaz, bu tavılrlar unutulacak gibi değil..

ekleme:

@kyorhan,

yahu ömerin son dediklerini okuyor musun acaba,
    bir anda hiç bir şey bizi ilgilendirmez modunda kurallar çıkarıp getirilmesi vs vs normal mi?
    yahu benim tanıdığım ömer de bunları yapmaz, reklam almışsınız bu adamlardan,
    ne demek alıcı ile satıcı arasında bizi ilgilendirmez tarzı kurallar ekleme, bu mudur yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMiSeR -- 28 Ekim 2008; 18:45:25 >

• PEKİ BİZLER BİR VATANDAŞLIK GÖREVİ OLAN VERGİ HUKUĞUNA UYMAK ZORUNDAYIZ VE GENE UYMAYANLARI MALİ ŞUBELERE HABER VERMELİ MİYİZ? EĞER BU İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ FORUM VERGİ USULSÜZLÜĞÜ YAPMIŞSA BUNU DA VERMEMİZ GEREKMEZ Mİ? YETKİLİLERDEN CEVAP İSTİYORUM. BİZ DE VATANDAŞLIK GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRMEK ADINA ALTTA LİNKİNİ VERMİŞ OLDUĞUM YERLERE ŞİKAYETİMİZİ YAPMAMIZ , HER ŞEHİT VERİLDİĞİNDE KARA KURDELERİ SAYFASINA YAPIŞTIRAN BU VATAN , MİLLET ,DEVLET SEVGİSİ DOLU SİTEYİ AŞŞAĞILAMIŞ OLDUĞUMUZ ANLAMINA MI GELİR ? BİZ DE VATAN ,MİLLET SEVGİSİ SAHİBİ İNSANLAR OLARAK VATANDAŞLIK GÖREVİMİZİ YÜKSEK MÜSADENİZLE YAPABİLİR MİYİZ?

http://www.ant-vdb.gov.tr/alomaliye/189.htm

alomaliye@ant-vdb.gov.tr

EVET ARKADAŞLAR YUKARDAKİ LİNKLERDE MALİYE İLGİLİ İSTEDİĞİNİZ ŞİKAYETİ YAPABİLİRSİNİZ ; "BENİM GİBİ" ...ZATEN VERGİ KAÇIRMADILARSA ELBETTEKİ MALİYE MEMURLARI İNCELER VE BİR SORUN OLMADIĞINI DİLE GETİRİR VE TEŞEKKÜRÜNÜ EDİP ÇIKAR GİDER....BU TEŞEKKÜR DE BENİM GİBİ HATA YAPANLARIN SURATINA TOKAT GİBİ ÇARPAR...AMA AKSİ DURUMDA DEVLET BABA DA SUÇLULARIN SURATINA ÇARPAR AYNI TOKATI...HERKES VATANDAŞLIK GÖREVİNİ YAPSIN.

• Orjinalden alıntı: ömerözkan

Orjinalden alıntı: aerotwin

Orjinalden alıntı: ömerözkan

Yukarda yazdım geçen gün Chell hakkında üst konu mevcut.
    Orayada yazdım arkadaşlar.
    Yönetici arkadaşım Mevlüt konuştuktan sonra bende msn'den yazdım.
    Herkes ödeme yapmanı bekliyor diye.
    Ama istediğimiz cevapları bu şekilde aramaktansa.
    Elinizde bulunan bilgileri paylaşarak sorun çözümüne gidebilirsiniz.
    Daha önce bu sıkıntıları yaşayan üyelerde fikirleri ile yardımcı olabilir
    .

Peki biz bunu nasıl yapacağız siz pm leri cevaplamayıp konu açtırmayıp mesajları silip buda yetmez gibi milleti uzaklaştırarak mı?

o zaman başta utkuakın ve sonra cemtuna nın uzaklaştırılma nedenini ayrıntılı açıklar mısınız?
    Yoksa sadece susturalım mı dediniz

• quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

yahu siz üst konu yaptığınızda çoktan voleyi vurup gitmişti adam ömerim lütfen bu kadar vurdumduymaz davranmayın,
    ayan beyan bir ihmaliniz var,
    burada ben şahidim, herkes şahit, defalarca sıkıntı yaşayan insanların topicleri silindi bu fındıkçılar ile alakalı,
    hatta adamlar kendileri açtılşar yine sildiniz,
    ben bu haftadan değil bir kaç hafta öncesinden taaa bayram döneminden bahsediyorum,
    şu son haftayı baz alıp da biz üzerimize düşeni yaptık demeyin lütfen,
    bayram öncesi ve de sonrası kolladınız,

sertifikaları yok dendi silindi, güvenli değil denildi silindi, hatta ve hatta ne kargo ücretsiz sözleri tutuldu ne de verieln vaatler bunları bile sildiniz,
    ayrıca hatta ve hatta adam hakaretler etti, aşağıladı alıcılarını, bunları bile umursamadınız,

şimdi çıkıp da, reklam vermeyen firmaları ilgilendiren kuralları kopyala-yapıştır yapmayın,
    ben dh forumunda, yoruma kapalı şekilde bir reklam üst konusu görüyorsam,
    bu firma güvenilir derim ki yoruma bile kapalı direk tıklar tıklamaz adamların sitesi açılıyor derim,
    herkes de öyle dedi ve de aldı,

lütfen ama lütfen birazcık vicdanlı olun,
    forum beni tanıyor diyorsun, ben de tanıyorum ama ömer bu sen değilsin,
    hediye alınan fındıkları, silinen şikayuetler, göz göre göre kollanan adamlar,
    para dahi almadan neyidüğü belirsiz adamların reklamlkarının alınmsı vs vs vs bir yana,
    bu son tavırlar hiç ama hiç hoş değil,
    kimse bunları unutmaz, bu tavılrlar unutulacak gibi değil..

ekleme:

@kyorhan,

yahu ömerin son dediklerini okuyor musun acaba,
    bir anda hiç bir şey bizi ilgilendirmez modunda kurallar çıkarıp getirilmesi vs vs normal mi?
    yahu benim tanıdığım ömer de bunları yapmaz, reklam almışsınız bu adamlardan,
    ne demek alıcı ile satıcı arasında bizi ilgilendirmez tarzı kurallar ekleme, bu mudur yani?

Yasin bütün mesajlarda sürekli site için yükleniyor.Kaldıki sen ikinci eldede yönetilicilik yaptın ayrıldın.
    Yöneticiler olarak yaşanılan sorunlarda zaten kendi adıma konuşuyorum.
    Ben elimden geleni yapıyorum.
    Bütün konuşmalarım msn'de olduğu için ve kayıt altına almadığım için burada yayınlayamıyorum.
    Benim gerçekten vicdanım rahat.Allaha şükür hayatımda kimsenin 5 lirasına yan gözle bakmamış biri olarak her yaşanılan sorunlu alışverişte bende üzülüyorum.
    Ama maalesef bu kadar kişi alışveriş ypamış ama kimsede net bir bilgi kaynağı yok.
    Ne olursa olsun sende dahil siteye doğal olarak biz yöneticilere yükleniyorsunuz.
    Kaldıki bu devirde bir ürün alırken veya satarken kişinin iletişim bilgileri hariç.
    Benim ev adresimi bilr isteyen oluyor. Bu alıcı olan kişinin dikkat etmesi gerekir.
    Elimizde veri olmadan boşuna konuşuyoruz. Elimizde kullanabileceğimiz bilgiler sınırlı bu konuda herkesin üzerine suç düşüyor.
    İlk önce bir aynaya bakalım. Vicdan diyip durmuşssun ama herkesin hatalı olduğu mutlaka bir bölüm bir yer var. Böyle devam ederse hiç kimse parasını alamaz.Herkes mağdur olur. Yapılan hiç bir alışverişte site ve yöneticiler sorumlu değildir. Bunu sen biliyorsun.Bilmeyenler için söylüyorum tek yapabileceğiniz şey karşı taraf hakkında suç duyurusunda bulunmalısınız.

• quote:

Orjinalden alıntı: LOLOM

PEKİ BİZLER BİR VATANDAŞLIK GÖREVİ OLAN VERGİ HUKUĞUNA UYMAK ZORUNDAYIZ VE GENE UYMAYANLARI MALİ ŞUBELERE HABER VERMELİ MİYİZ? EĞER BU İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ FORUM VERGİ USULSÜZLÜĞÜ YAPMIŞSA BUNU DA VERMEMİZ GEREKMEZ Mİ? YETKİLİLERDEN CEVAP İSTİYORUM. BİZ DE VATANDAŞLIK GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRMEK ADINA ALTTA LİNKİNİ VERMİŞ OLDUĞUM YERLERE ŞİKAYETİMİZİ YAPMAMIZ , HER ŞEHİT VERİLDİĞİNDE KARA KURDELERİ SAYFASINA YAPIŞTIRAN BU VATAN , MİLLET ,DEVLET SEVGİSİ DOLU SİTEYİ AŞŞAĞILAMIŞ OLDUĞUMUZ ANLAMINA MI GELİR ? BİZ DE VATAN ,MİLLET SEVGİSİ SAHİBİ İNSANLAR OLARAK VATANDAŞLIK GÖREVİMİZİ YÜKSEK MÜSADENİZLE YAPABİLİR MİYİZ?

alomaliye@ant-vdb.gov.tr

EVET ARKADAŞLAR YUKARDAKİ LİNKLERDE MALİYE İLGİLİ İSTEDİĞİNİZ ŞİKAYETİ YAPABİLİRSİNİZ ; "BENİM GİBİ" ...ZATEN VERGİ KAÇIRMADILARSA ELBETTEKİ MALİYE MEMURLARI İNCELER VE BİR SORUN OLMADIĞINI DİLE GETİRİR VE TEŞEKKÜRÜNÜ EDİP ÇIKAR GİDER....BU TEŞEKKÜR DE BENİM GİBİ HATA YAPANLARIN SURATINA TOKAT GİBİ ÇARPAR...AMA AKSİ DURUMDA DEVLET BABA DA SUÇLULARIN SURATINA ÇARPAR AYNI TOKATI...HERKES VATANDAŞLIK GÖREVİNİ YAPSIN.

Sitemiz için bilgi almak isterseniz.Genel kurallarda site avukatımızın mail adresi mevcuttur.
    Sormak istediğiniz bütün soruları sorabilirsiniz.
    Saygılar

• ömerözkana aşırı yükleniyorsunuz, bunun yerine bu dolandırıcı chelli bulmanın yolları konuşulup, mağdur arkadaşların mağduriyeti giderilsin. Evet o 4 kilo fındığı alması yanlıştı ama lütfen bunu abartmayın.

Sorunun çözümü için yoğunlaşalım (bu arada benim alışverşim olmadı)

1- Cihan Ali ateş ismi doğru mu ?
    2- Paralar kimlere yatırıldı, hepsi konuyu açan kişiye mi ?
    3- Gelen kargolar hangi illerden geldi ?
    4- Mng kargoda hesabına para yatırılan kişi kim ? Arandı mı ? Açıklama istendi mi ?
    5- Geçmişte 2. el bölümünde bulunan bu kişiden, kimler alışveriş yaptı, bu kişilerde telefon, msn, adres bilgileri mevcut mu ?

önce bu sorularla başlayalım ve bu dolandırıcının yakalanması için her ildeki arkadaşlar birbirimize yardımcı olalım, mağdur arkadaşlarımız için ve bu dolandırıcının hakettiği cezayı alması için uğraşalım...

Tekrarlıyorum, gereksiz yere ömerözkana yüklenmeyi bırakın, bu sorunun çözümüne katkı sağlamıyor, konu sadece gereksiz biçimde uzuyor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: LOLOM

PEKİ BİZLER BİR VATANDAŞLIK GÖREVİ OLAN VERGİ HUKUĞUNA UYMAK ZORUNDAYIZ VE GENE UYMAYANLARI MALİ ŞUBELERE HABER VERMELİ MİYİZ? EĞER BU İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ FORUM VERGİ USULSÜZLÜĞÜ YAPMIŞSA BUNU DA VERMEMİZ GEREKMEZ Mİ? YETKİLİLERDEN CEVAP İSTİYORUM. BİZ DE VATANDAŞLIK GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRMEK ADINA ALTTA LİNKİNİ VERMİŞ OLDUĞUM YERLERE ŞİKAYETİMİZİ YAPMAMIZ , HER ŞEHİT VERİLDİĞİNDE KARA KURDELERİ SAYFASINA YAPIŞTIRAN BU VATAN , MİLLET ,DEVLET SEVGİSİ DOLU SİTEYİ AŞŞAĞILAMIŞ OLDUĞUMUZ ANLAMINA MI GELİR ? BİZ DE VATAN ,MİLLET SEVGİSİ SAHİBİ İNSANLAR OLARAK VATANDAŞLIK GÖREVİMİZİ YÜKSEK MÜSADENİZLE YAPABİLİR MİYİZ?

alomaliye@ant-vdb.gov.tr

Sitemiz için bilgi almak isterseniz.Genel kurallarda site avukatımızın mail adresi mevcuttur.
    Sormak istediğiniz bütün soruları sorabilirsiniz.
    Saygılar

AVUKAT DEĞİL DE MALİ İŞLERİNİZE BAKAN KİŞİYİ BİLMEK İSTERİZ..AVUKAT SANIRIM SİZİN PARA İŞLERİNİZİ BİLEMEZ...NEYSE ZATEN ONLA DA BİZ FORUM ÜYELERİ İLGİLNMİYECEZ ,İLGİLENECEK KİŞİLER BAKARLAR...PEKİ VERGİ İLE İLGİLİ SORUYA CEVAP VERİLEMEDİĞİNE GÖRE 2. SORUYU SORALIM;

"SUÇU AÇIKÇA ORTAYA ÇIKMIŞ ŞAHISLARIN İSİM , TC NUMARASI , ADRES GİBİ BİLGİLERİNİ NEDEN VER MİYORSUNUZ?"

BUNDAN SONRA DAHA SIRADA ÇOK SORU VAR.

• quote:

Orjinalden alıntı: Drifter_Soldier

Bu konu sıcak Fırsatlar kısmındaydı onun için 2.el kurallarını koymayın sayın yöneticiler asıl kurallar asagıdadır...

2) Sıcak Fırsatlar bölümüne konusu açılan ürün kesinlikle sıfır, garantili, faturalı olmalıdır.

4) Sıcak Fırsatlar bölümüne konu açacak kişiler kesinlikle bahsettikleri indirimli ürüne faturası ve garantisinin olduğu durumlarına dikkat etmelidir. Kimsenin mağdur olmasını istememekteyiz. Şirketler şirket bilgilerini ve irtibat bilgilerini (telefon,e-mail,faks v.b) konuda verirse onlar için daha yararlı olur.

6) Sıcak Fırsatlar bölümünde firmalar sadece site adı yazarak reklam yapamazlar,sadece kampanyalı ürünler hakkında bilgi verebilirler.

Bunlar uyulması gerekn kurallar fakat bu arkadaslar ıle alı9sveriş yapılırken hiç bir fatura adres hatta sahıplerının kımlık bılgılerı bıel bellı degılken sız kural koyan yonetıcıler bu ınsanları ust konu yaptınız yanı kendı soyledııgnız kuralları kendınız çiğnediniz..Bence çözüm arayın kacmak yerine..

Güzel tespit, hakikaten bravo.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: voodoo child

suan gorunen o ki asil suclu donanimhaber
    cunku insanlarin chell e guvenmesinin tek sebebi yukarida reklaminin olmasi ( hatirladigim kadariyla kisa bir sure de degildi )
    donanimhaber oncelikle bi ozur yazisi yayinlamali hatasini kabul etmelidir
    ve magdurlarin zararini bile karsilamali bence

bir de yukaridaki aciklama biraz tuhaf
    yonetici arkadas hem boyle olacagini biliyordum, hissetmistim diyor
    hem de chell ile elestiri oldugunda topigi siliyor, silinmesine goz yumuyor ??
    donanimhaber gercekten birseyler sakliyor
    yapmasi gereken aciklamalar var ama kac gun oldu ses seda yok

Böyle olacağını hissetmiştim derken yazdığım yazdıları anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz.
    Zaten daha önce para ile almak istediği ürünü bedelsiz gönderdi Cihan,
    Daha sonra genel müdürüm istediği için sarelle ve fındık istemişti.
    Yine ücret istemedi bende ilerde bunları kullanır düşüncesi ile Şubeden almadım kargoyu.
    Mng kargoyu arayıp sorabilirsini.İstanbul Taksim şubesine sorabilirsiniz.

Hocam arkadaşın bahsettiği senin veya başkasının şahsı değil.Donanımhaberde o reklamı alan herkes.O reklam sayesind eyaptığı satışın haddi hesabı yok..Forumda alınan saçma reklamları saymakla bitirmek mümkün değildi zaten.Herkes o AKP reklamını hatırlar sanırım.Herneyse siyasi tercihlerine karışmam kimsenin(asla AKP ile ufacık bir sempatim olduğu düşünülmesin bunu söylediğim için,zira kendilerini günahım kadar sevmem) ama bu forumda reklam olarak alınması kaliteli forum reklam yönetiminin bozulmaya yüz tuttuğunun işaretiydi o günden,zira şu anda geldiğimiz nokta hiç de masum bir nokta değil.

• Konuyu bize çevirmek yerine yasal yollardan bağlantıya geçseniz daha hayırlı iş yapmış olursunuz. Biz pazarlama departmanı ve forum yönetimi olarak hata yaptık bunun için özür dileriz ama şu andan sonra kimsenin borcunu karşılamak istesek bile imkanımız olmaz çünkü kimin ne aldığını kimin neyi teslim aldığını bilemeyiz. Yani iş bizim kontrolümüzden çıktı.

Bundan sonra önceden olduğu gibi tekrar çok dikkatli olacağız ve hata yapmayacağız bunun garantisini verebilirim ama geçmişe elimden bir şey gelmesini istesem bile yapamam. Bizdeki bilgiler arasında sizinkilerden farklısı yok, sadece elimizde ip ve kullanıldığı saatler var. Bu sayede bir ihtimal kişiyi bulabilirsiniz, fakat bunlarıda sizinle paylaşamayız çünkü kişisel bilgidir ve anca adli makamlardan yazılı istek gelmesi durumunda paylaşabiliriz, kanunlar bunu emrediyor ve uyuyoruz.

Bize zaten bir şekilde mali soruşturma sonucunda hatamız varsa hallederiz. Ama bu kadar ufak bir şirket ile bu kadar çok vergi ödemek isteyen birisini bulamazsınız, istediğinize sorun isteyende gelsin baksın. bundan sonra Cihan Sarı'yı değilde bizi suçlu ve ortak göstermeye çalışanları uzaklaştıracağız çünkü bu iftiradır, hatamız var ama ne ortak nede onun kadar suçluyuz, gidip adli makamlarla işinizi haletseniz daha iyi çünkü bizim elimizden artık birşey gelmez. Utkuakın belli ki kişi ile çok yakın ilişkisi var ve suçu bize yöneltmeye çalıştığından uzaklaştırıldı.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.