Şimdi Ara

Turkey Post ve Turkey Post Kullanan Satıcılar Listesi (Aliexpress) (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.345
Cevap
263
Favori
172.464
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    turkey post ile alınan gönderiler burada gümrüğe girmiyor mu hocam direk dağıtıma mi çıkarılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ocean92 O kullanıcısına yanıt
    Gümrüğe gircek bi şey değildi pek bilgim yok o konuda istanbuldan direkt benim şubeye gelmiş dağıtıma çıkmamıştı gittim aldım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Mi band 3 ucuz turkey postlu atabilir miisniz ?
    evet hocam ben de arıyorum bunu,
    Fazla satışı yorumu olup Turkey poastlu olan satıcı denk gelemedim.
  • az önce yeni bir satıcıyla görüştüm Turkey Post için. gayet olumlu karşıladı ve ekleyeceğini ancak 12-13 gün sonraki siparişler için aktif olacağını söyledi.

Bluetooth kulaklık, kablolu kulaklık ve mikrofon gibi ürünler var. kaliteli olduğunu düşündüğüm yerdir.

aliexpress.com
    Shenzhen Snode Store - Small Orders Online Store, Hot Selling and more on Aliexpress.com
    https://snode.tr.aliexpress.com/store/2794138?spm=a2g10.10010108.100005.1.683b185fxvh1t3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PastHabit -- 26 Aralık 2018; 14:20:49 >

• Nintendo/PS kırdırma ağırlıklı donanım satıyor satıcı ve Turkey post ile gönderiyor

aliexpress.com
    Gaming2 Store - Küçük Siparişler Online Mağazası, Çok Satan ve daha fazlası Aliexpress.com'da | Alibaba Grubu
    https://tr.aliexpress.com/store/2807006?spm=a2g0s.9042647.0.0.7c544c4dctUZdI
  • Mesajdaki siteleri güncelleyin lütfen, hemen her aldığım satıcıya gönderiyorum bende
  • Merhabalar,
    Turkey post ile gönderi yapan oto aksesuarcı bulamadım. Seramik boya koruma alacağım. Yardımcı olabilir misiniz?
  • aliexpress.com
    Oh! Susana'Gifts Store - Small Orders Online Store, Hot Selling and more on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/store/1360129?spm=a2g0s.9042311.0.0.50114c4dfCYZvk

Turkey Post kullanan bir satıcı.
  • arkadaşlar turkey post ile siparişlerim vardı birisi 8 gün önce Item departed from origin diye güncellendi ama hala tr ye giriş yapmış değil,normal mi? birçok yerde 2-3 günde tr ye giriş yaptıgını görünce biraz kafaya taktım nerede benim kargom :)
  • Turkey Post ve Turkey Post Kullanan Satıcılar Listesi (Aliexpress)
    arkadaşlar sizce normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

arkadaşlar sizce normal mi?
    Son durum nedir,eline ulaştımi? Kaç günde geldi?

• Turkey Post ve Turkey Post Kullanan Satıcılar Listesi (Aliexpress)

Ben de güncel bir örnek atayım.
  • abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    henüz turkiye ye giris yapmadi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: itsmynick

Ben de güncel bir örnek atayım.
    Ooo çok hızlı gelmiş.bende bugün turkey post ile bir sipariş verdim, bakalım kaç günde gelicek.

• Turkey post ile telefon ekran koruyucu cam gönderen var mı?

1-2 yer buldum ama 3 dolarlık ürünü 10 dolara koymuşlar.
  • Merhabalar.
    18.02 Pazartesi günü sipariş verdim 23.02 Cumartesi günü kargoya verildi bilgisi geldi. Hala takip edemiyorum. Normal midir? Yoksa satıcı sahte takip numarası mı girmiştir?

Turkey Post ve Turkey Post Kullanan Satıcılar Listesi (Aliexpress)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y_kose -- 1 Mart 2019; 12:13:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: y_kose

Merhabalar.
    18.02 Pazartesi günü sipariş verdim 23.02 Cumartesi günü kargoya verildi bilgisi geldi. Hala takip edemiyorum. Normal midir? Yoksa satıcı sahte takip numarası mı girmiştir?

salı gününe kadar bekleyin gözükmezse mesaj atın satıcıya bazı satıcılar kargo numarasını önceden alıp sisteme giriyolar ama daha kargoya teslim etmiyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn_yldz_ -- 1 Mart 2019; 22:51:44 >

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    sonunda türkiyeye giriş yapmış hocam şükür diyelim 17 gün gezdi :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn_yldz_

salı gününe kadar bekleyin gözükmezse mesaj atın satıcıya bazı satıcılar kargo numarasını önceden alıp sisteme giriyolar ama daha kargoya teslim etmiyolar

Alıntıları Göster
    Muhtemelen dediğiniz gibi ürün elinde yok 7 günlük süreyi aşmamak için ürünü kargolamadan takip nosunu girdi. Takip sorununu yazdım satıcıya ısrarla gönderdim kontrol ediyoruz diyor. Yalansa zaten sağlam bir kötü yorumu haketti. Inşallah garanti süresi sonuna doğru gelmez ürün.
    Turkey postla alırken satıcılara da dikkat etmek lazım yoksa yine teslim süresi uzuyor.

• arkadaşlar turkey post ile tv box alıp bu günlerde gümrüğe takılan oldumu?
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.