Şimdi Ara

Turkey Post ve Turkey Post Kullanan Satıcılar Listesi (Aliexpress) (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.345
Cevap
263
Favori
172.464
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tiny Boutique World - Small Orders Online Store, Hot Selling and more on Aliexpress.com
    https://timepieces.tr.aliexpress.com/store/610359

Saatler, kordonlar vb.

Kaç günde geldiğini editleyip yazacağım
    12 Kasımda sipariş verdim.
  • Bir satıcıda Turkey Post seçeneği vardı ücretli olarak, 12 dolarlık batarya için 3 dolar da kargo ücreti verdim ki hızlı gelsin.

Adam mesaj atmış Turkey post bu aralar yavaş, Belçika daha hızlı onla göndereyim diye. Dedim ben Turkey post için para ödedim onunla gönder lütfen.

yousimin Store diye bir satıcı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpress üzerinden bir ürün sipariş verdim. Secenekler arasında turkey post olmamasına rağmen satıcı turkey postla gönderdi. Neredeyse 10 gün oldu takip koduyla kargoya baktığımda bomboş ekran çıkıyor. Kargom şuan yoldamıdır? Neden böyle gözüküyor. Takip kodu: RH089207370TR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Item is at agent warehouse ne demektir ? ürünü kargoya vermiş mi çinli eleman bilen varsa yeşillendirsin

Turkey Post ve Turkey Post Kullanan Satıcılar Listesi (Aliexpress)
  • Turkey Post ve Turkey Post Kullanan Satıcılar Listesi (Aliexpress)

Kargom Türkiye'ye giriş yapmış fakat adres sorunum var.

Adresimde kapı numarasına kadar doğru her zaman kullandığım kayıtlı adresi yanlış seçmişim ondada ilçe yazılı değil.

Belki ulaşır diye 1-2 gün bekleyeceğim. Ulaşmaz ise bunu şubeden yönlendirme yapabilirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torontoidmanyurdu -- 27 Kasım 2018; 17:21:2 >
  • Turkey Post çok hızlı dedilrr 5. Gün sistemde anca yansıdı

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Bir satıcıda Turkey Post seçeneği vardı ücretli olarak, 12 dolarlık batarya için 3 dolar da kargo ücreti verdim ki hızlı gelsin.

Adam mesaj atmış Turkey post bu aralar yavaş, Belçika daha hızlı onla göndereyim diye. Dedim ben Turkey post için para ödedim onunla gönder lütfen.

Doğru demiş adam 11.11de sipariş verdim hala yolda görünüyor 16 gün oldu Turkey lanet post. Ama china post registered şuan istanbula ulaşmış aynı tarihli bir diğer siparişim. Bunu da kuruttuk çok şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 27 Kasım 2018; 19:17:20 >
  • konu sahibinin değişmesi lazım adam forumu bırakmıs son mesajı 2 yıl önce
  • UN555569268CN

Aliexpress üzerinden verilmiş şu siparişten bayadır bir haber yok Takipsiz mi oluyor bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: MrMCS

Turkey Post çok hızlı dedilrr 5. Gün sistemde anca yansıdı
    Adam geç kargolamış.

• Aynen satıcıya ayar oldum zaten
    Soru soruyorum adam günde bir kere giriyor cevap yazıp çıkıyor 😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    Takipli görünüyor.

m.17track.net
    HEPSİ BİR ARADA POSTA TAKİBİ | 17TRACK
    https://m.17track.net/tr/track#nums=UN555569268CN

• quote:

Orijinalden alıntı: -Nautilus-

Takipli görünüyor.

https://m.17track.net/tr/track#nums=UN555569268CN
    Ptt sitesi üzerinden takibi yok sanırım Kaç gündür havada gibi görünüyor Bir gelişme yok Bundan sonra kargolanan ürün yarın ilçeme geliyor bunda hareket yok 1 haftadır

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    Sadece çinden çıkana kadar takip edebiliyorsun yani takipsiz kargo bu
  • Güncellesen de alışveriş yapsak 😅 bilgisyar ve oto ürünleri için de mağaza lazım 😁

• Benim de turkey postla aldığım ürünüm var. İşlemci için kule tipi soğutucu fan teslimat tarihi bugün doldu. 30 kasım-12 aralık yazıyordu. Fakat takip kodunu girdiğimde hala item departed from origin yazıyor. En son ayın 7 sinde bilgi girilmiş. Hızlı olur diye ummuştum ama yanılttı. Aynı durumda olan arkadaşlar varsa yorum yapabilirler mi yoksa tek sıkıntı bende mi merak ettim
    Turkey Post ve Turkey Post Kullanan Satıcılar Listesi (Aliexpress)

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Bir satıcıda Turkey Post seçeneği vardı ücretli olarak, 12 dolarlık batarya için 3 dolar da kargo ücreti verdim ki hızlı gelsin.

Adam dogru soylemis bende iki siparis vermistim ikisini de turkey post sectim birinde adam singapur ile gonderdi dedim neden boyle yaptin hizli ve gumrukte sikinti cikmaz dedi. Dedigi gibi oldu singapur once geldi turkey postu bekliyorum hala istanbulda

• John WICK kullanıcısına yanıt
    Belgium Post ile gönderdi ama 20 gündür hareket yok, teslim alındı diyor sadece. O da hızlı olmadı yani maalesef.

• Mi band 3 ucuz turkey postlu atabilir miisniz ?

• 17 sinde kargoya verdi adam 13 ünde verdim sipariş 24 ünde baktım gelmiş gidip aldım hemen adam erken verse 7 güne gelmiş olacak çok iyi 3 güne istanbuldan geliyo normal kargo zaten bana

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.