Şimdi Ara

Turkey Post ve Turkey Post Kullanan Satıcılar Listesi (Aliexpress) (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.345
Cevap
263
Favori
172.464
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

sonunda türkiyeye giriş yapmış hocam şükür diyelim 17 gün gezdi :))
    Hocam herhangi bir ücret çıktı mı Türkiye'ye giriş yapınca?
  • ben bisiklet icin on ve arka aydinlatma (2 paket) siparis etmistim ikisi de istanbul'dan vergisiz çıktı,genelde bisiklet aksesuari aldığım icin su ana kadar bir sorun yasamadim.Sanirim cok siparis edilen seyler gumrugr gidiyor.Bakalim 58-75-20 mm boyutunda gps destekli bisiklet km saati sipariş ettim.Kucuk bir ekrani ve 2 tusu var.kendisi 50 dolar bakalim vergisiz gelecek mi görücez.Satici kutuya 20 dolar alti tutar yazacakti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

ben bisiklet icin on ve arka aydinlatma (2 paket) siparis etmistim ikisi de istanbul'dan vergisiz çıktı,genelde bisiklet aksesuari aldığım icin su ana kadar bir sorun yasamadim.Sanirim cok siparis edilen seyler gumrugr gidiyor.Bakalim 58-75-20 mm boyutunda gps destekli bisiklet km saati sipariş ettim.Kucuk bir ekrani ve 2 tusu var.kendisi 50 dolar bakalim vergisiz gelecek mi görücez.Satici kutuya 20 dolar alti tutar yazacakti
    Bilgi için sağolun.
  • Son günlerde takipli kargoları gümrüğe sokup 5 TL gümrüğe sunum ücreti çekiyor PTT belki haberiniz vardır. Turkey Post ile aldığınız ürünlerde bu tür olayla karşılaşan oldu mu? Bir ürün almayı düşünüyorum ama 5 TL PTT'ye bayılır mıyım merak ettim şimdi.
  • Aliexpress kargo filtrelemek için bir uzantı yazdım arkadaşlar dileyen buradan ulaşabilir. Ayrıca başka kargo firması eklememi isterseniz belirtmeniz kafi.

Turkey Post ve Turkey Post Kullanan Satıcılar Listesi (Aliexpress)

Yardımı dokunursa yıldız vermeyi unutmayın*

• quote:

Orijinalden alıntı: zariclar

Aliexpress kargo filtrelemek için bir uzantı yazdım arkadaşlar dileyen buradan ulaşabilir. Ayrıca başka kargo firması eklememi isterseniz belirtmeniz kafi.

merhaba. opera sürümünü yapmayı düşünüyormusunuz ?

• DragonLive D kullanıcısına yanıt
    Opera üzerinden Google'ın Web Store'unu açarsanız(kısacası verdiğim linki) kurabilirsiniz. Opera, Google'ın uzantılarını desteklemektedir. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cobbler

Son günlerde takipli kargoları gümrüğe sokup 5 TL gümrüğe sunum ücreti çekiyor PTT belki haberiniz vardır. Turkey Post ile aldığınız ürünlerde bu tür olayla karşılaşan oldu mu? Bir ürün almayı düşünüyorum ama 5 TL PTT'ye bayılır mıyım merak ettim şimdi.
    Turkey posttan aldığım ürün bugün gümrüğe gönderilmiş, bakalım ne olacak.
  • quote:

Aliexpress kargo filtrelemek için bir uzantı yazdım arkadaşlar dileyen buradan ulaşabilir. Ayrıca başka kargo firması eklememi isterseniz belirtmeniz kafi.

Bu uzantiyi nasıl kullanabiliriz? Teknolojiden çok anlamıyorum da.

• Bende şubatın 13'ünde tv arkası led siparişi verimiştim, şanssızlığıma satıcı Çin yeni yılı tatili yeni bitti yoğunuz falan dedi neyse 22'inde kargo bilgisini girdi 2 hafta kadar hiç bir şey görünmüyordu 8 martta bilgi girilmeye başlandı. Aliexpress'in sitesinde köşeli parantez içinde Turkey, Istanbul yazıyor hatta mobil uygulamada Basaksehir yazıyor. Şimdi bu kargo Türkiye'ye giriş yaptı mı yapmadı mı anlamadım, bilen varsa aydınlatmasını bekliyorum.

++Ha bir de vergiden nasibimizi alacak mıyız bekliyorum. Geldiğinde haber veririm.
    Turkey Post ve Turkey Post Kullanan Satıcılar Listesi (Aliexpress)Turkey Post ve Turkey Post Kullanan Satıcılar Listesi (Aliexpress)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihangirozden2 -- 13 Mart 2019; 22:41:39 >

• quote:

Firefox içinde varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Firefox içinde varmı?

Alıntıları Göster
    Firefox için var sa cok iyi oLur
  • 5 martta siparişi geçtim. 11 martta kargo bilgileri sisteme girildi ve ürün 16 martta izmirdeki ilgili şubeye geldi. 18 inde de pazartesi günü tarafima teslim edildi. Herhangi bir ek ücret olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihangirozden2

Bende şubatın 13'ünde tv arkası led siparişi verimiştim, şanssızlığıma satıcı Çin yeni yılı tatili yeni bitti yoğunuz falan dedi neyse 22'inde kargo bilgisini girdi 2 hafta kadar hiç bir şey görünmüyordu 8 martta bilgi girilmeye başlandı. Aliexpress'in sitesinde köşeli parantez içinde Turkey, Istanbul yazıyor hatta mobil uygulamada Basaksehir yazıyor. Şimdi bu kargo Türkiye'ye giriş yaptı mı yapmadı mı anlamadım, bilen varsa aydınlatmasını bekliyorum.

++Ha bir de vergiden nasibimizi alacak mıyız bekliyorum. Geldiğinde haber veririm.
    Kargoyu 19 mart itibari ile aldım, ek ücret çıkmadı.

• quote:

Bir kişi de çıkıpta teşekkür etmemiş.

Kardeşim yıllardır aradığım şeydi bu yaptığın uzantı, Allah razı olsun.
    O kadar kolaylaştırdı ki işimizi.

• Balon veya PARti malzemeleri gibi olan satıcılardan TURKEY POST olan var mı?

ilk sayfada bulamadım.

yetişilmesi gerken bir doğum günü var da
  • alpercan A kullanıcısına yanıt
    çalışıyor mu?
    ben kargoyu seçip sonra sayfayı yeniliyorum çıkan sonuclarda yine turkey post yok.
  • Turkey postu hızlı diye alıyorsanız çok yanılırsınız. şu ana kadar Turkey post ile 10 siparişim oldu hepsi 3-4 hafta arasında ulaştı. kesinlikle post nl olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpercan

Bir kişi de çıkıpta teşekkür etmemiş.

Kardeşim yıllardır aradığım şeydi bu yaptığın uzantı, Allah razı olsun.
    O kadar kolaylaştırdı ki işimizi.

Alıntıları Göster
    :) EyvAllah kardeşim sağolasın. Allah senden de razı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

çalışıyor mu?
    ben kargoyu seçip sonra sayfayı yeniliyorum çıkan sonuclarda yine turkey post yok.

Diğer sayfaları da kontrol ediniz. Aradığınız ürünün turkey postu olmayabilir.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.