Şimdi Ara

Turkish Mj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.nba.com/video/channels/nba_tv/2010/03/17/20100317_ahmad_turkoglu.nba/?ls=iref:nbahpt1

arkadaşlar hedo ile yapılan bi söyleşi çok güzel izlemenizi tavsiye ederim :)
    ingilizce lazım tabi :D

• süpermiş gerçekten özellikle ingilizce öğrenme ve pizza sponsorluk olayı kopardı alttaki yorumlardan birinde de hedo türkiye'nin jordan'ı değil scottie pippen'ı yazmışlar

ekleme : hedo'nun bu sene sağlam röportajları var yalnız knicks maçından sonraki açıklamaları daha doğrusu açıklaması da çok iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joedumars -- 19 Mart 2010; 18:10:00 >

• MJ i görünce aklıma nedense direk Michael Jackson geldi. Dedim spor bolumunde MJ ne alaka.

Çok eglenceli bir ropartaj olmus ozellikle de pizza bolumu. Tabi su an biraz aç oldugumdan orası biraz daha fazla dikkatimi cekmiste olabilir.
  • sorular ilkokul anketi kıvamında. basketbola ne zaman başladın, futbol oynadın mı? en sevdiğin renk ve orta batı türk musiki sanatçısı kim eööh!!

yalnız ingilizce konusunda mütevazı davranmış, türkiye'deki röportajlarını ingilizce verse daha iyi olacak seviyede artık..

bu arada ahmad rashad başlatmış bu MJ hadisesini, ben de merak ediyordum. aslında geçen seneki finalden sonra ben de katılıyorum bu ifadeye. bu seneyi hafızalardan silmek lazım o kadar..

pizza muhabbeti gelince, ekranda " lahmacun is a popular variation of pizza in turkey yazıyor..

buradan bu yazıyı mesut'a ithaf etmekle beraber nba.com'u kınıyorum, pizza lahmacun'un bi varyasyonudur dude..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.