Şimdi Ara

TÜRKİYE 1074.SÜ SORULARINIZI CEVAPLIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
4.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar YKS'de eşit ağırlıkta Türkiye 1074.sü oldum.
    Deneyimlerimi paylaşmak için bir instagram hesabı açtım. Faydalanmak isteyenler için ismim:mektebihukukiye
    Forumda beni önceden tanıyanlar vardır muhakkak. Dm'den de soruları cevaplarım. Hepinizi bekliyorum

• Bu nasıl bi ego aqü. bi sayısalcı olarak mabadımla edebiyat çözüp 2800. oldum. Ne olur boş yapıp ego kasmayın şu forumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 700. Oldum ben bile cesaret edemiyorum

• Başlığa TM diye ekle.
  • boş yapıp ego kasmıyorum. seni zorla davet eden yok isteyen gelir soru sorar cevaplarım. insanlara yardımcı olmak için o hesabı açtım. şimdi burdan naşnaş
  • ben mfyim 9 net sos1 1732yim
  • Evet klasik 0 mesaj bambi hesaplar,trollünde bi adabı var.Neyse kolay gelsin hocam umarım insanlara yararlı olursunuz, trolleride takmayın kafanıza.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 120.yim boyle tavsiye soru konusu acmadim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerdik2

120.yim boyle tavsiye soru konusu acmadim
    o senin bencilliğindir ozaman adam yardımcı olmak istiyor belkide nekadar taktınız bukadar ne fesat insanlarsınız a..
  • Ne alakasi var bencillikle ilk 100den dolu adam var 1. 20. 30. Onlar varken 100ile 2k arasi neden boyle konu acarki kaldi ki gecen sene olsaydi ne bu arkadas 1k olurdu ne de ben 120.olurdum

• Akşam Ceyhun Hoca ile canlı yayın yapacağız. Emek verip insanlara yardım etmeye çalışıyoruz gördüğümüz muameleye bak.
  • kaç puanla tm'de ilk bin olunuyor?
  • amonrazed A kullanıcısına yanıt
    Sen sunun farkinda misin bu sene de ayrı sinavlar olsaydi 1000.degil 2bindin bende 120lerde degil 1500lerdeydim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerdik2 -- 27 Ağustos 2018; 11:20:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerdik2

Ne alakasi var bencillikle ilk 100den dolu adam var 1. 20. 30. Onlar varken 100ile 2k arasi neden boyle konu acarki kaldi ki gecen sene olsaydi ne bu arkadas 1k olurdu ne de ben 120.olurdum
    ozaman o 20. 30. arkadaşlar açsaydı konuyu uzatmayın bukadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: amonrazed

Akşam Ceyhun Hoca ile canlı yayın yapacağız. Emek verip insanlara yardım etmeye çalışıyoruz gördüğümüz muameleye bak.
    bence güzel düşünmüşsünüz, siz devam edin
    ama başlığa tm yazarsanız daha iyi olabilir
  • Ben ego falan kasmiyorum bu adam gecen sene 1kda olsaydi ok ama bu sene sacma puanlara derece geldi saycilar edb yapmadigi icin

• Trol avcısı T kullanıcısına yanıt
    Adam nerede ego kasmış? Yaptığın sonuç da gerçekçi gelmedi. :/

• Hocam kaç tyt ve ayt mat netiyle 1074. oldunuz tm de ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 27 Ağustos 2018; 11:26:16 >
  • Sadece derece yapanların değil ösym çarkından geçen herkes tavsiye konusu açabilir. Sınavın en az yüzde 50sinde psikolojilerin yarıştığı bir rekabet bu. Yararlı konu hocam bildiğin ne varsa anlat. Up

• Hocam sinav sonuc belgesini atar misin? Inanmadigimdan degil netleri inceleyecegim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.