Bildirim
TÜRKİYE 1074.SÜ SORULARINIZI CEVAPLIYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu nasıl bi ego aqü. bi sayısalcı olarak mabadımla edebiyat çözüp 2800. oldum. Ne olur boş yapıp ego kasmayın şu forumda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 700. Oldum ben bile cesaret edemiyorum
Başlığa TM diye ekle. -
boş yapıp ego kasmıyorum. seni zorla davet eden yok isteyen gelir soru sorar cevaplarım. insanlara yardımcı olmak için o hesabı açtım. şimdi burdan naşnaş -
ben mfyim 9 net sos1 1732yim -
Evet klasik 0 mesaj bambi hesaplar,trollünde bi adabı var.Neyse kolay gelsin hocam umarım insanlara yararlı olursunuz, trolleride takmayın kafanıza. -
120.yim boyle tavsiye soru konusu acmadim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
o senin bencilliğindir ozaman adam yardımcı olmak istiyor belkide nekadar taktınız bukadar ne fesat insanlarsınız a..quote:
Orijinalden alıntı: Gerdik2
120.yim boyle tavsiye soru konusu acmadim -
Ne alakasi var bencillikle ilk 100den dolu adam var 1. 20. 30. Onlar varken 100ile 2k arasi neden boyle konu acarki kaldi ki gecen sene olsaydi ne bu arkadas 1k olurdu ne de ben 120.olurdum
Akşam Ceyhun Hoca ile canlı yayın yapacağız. Emek verip insanlara yardım etmeye çalışıyoruz gördüğümüz muameleye bak. -
kaç puanla tm'de ilk bin olunuyor? -
Sen sunun farkinda misin bu sene de ayrı sinavlar olsaydi 1000.degil 2bindin bende 120lerde degil 1500lerdeydim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerdik2 -- 27 Ağustos 2018; 11:20:16 >
ozaman o 20. 30. arkadaşlar açsaydı konuyu uzatmayın bukadarquote:
Orijinalden alıntı: Gerdik2
Ne alakasi var bencillikle ilk 100den dolu adam var 1. 20. 30. Onlar varken 100ile 2k arasi neden boyle konu acarki kaldi ki gecen sene olsaydi ne bu arkadas 1k olurdu ne de ben 120.olurdum -
bence güzel düşünmüşsünüz, siz devam edinquote:
Orijinalden alıntı: amonrazed
Akşam Ceyhun Hoca ile canlı yayın yapacağız. Emek verip insanlara yardım etmeye çalışıyoruz gördüğümüz muameleye bak.
ama başlığa tm yazarsanız daha iyi olabilir -
Ben ego falan kasmiyorum bu adam gecen sene 1kda olsaydi ok ama bu sene sacma puanlara derece geldi saycilar edb yapmadigi icin
Adam nerede ego kasmış? Yaptığın sonuç da gerçekçi gelmedi. :/
Hocam kaç tyt ve ayt mat netiyle 1074. oldunuz tm de ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 27 Ağustos 2018; 11:26:16 >
Sadece derece yapanların değil ösym çarkından geçen herkes tavsiye konusu açabilir. Sınavın en az yüzde 50sinde psikolojilerin yarıştığı bir rekabet bu. Yararlı konu hocam bildiğin ne varsa anlat. Up
Hocam sinav sonuc belgesini atar misin? Inanmadigimdan degil netleri inceleyecegim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Başlığa TM diye ekle.
|
boş yapıp ego kasmıyorum. seni zorla davet eden yok isteyen gelir soru sorar cevaplarım. insanlara yardımcı olmak için o hesabı açtım. şimdi burdan naşnaş
|
Benzer içerikler
- sayısalda 200 bine girmek için kaç net
- meslek seçemiyorum
- mert yiğit yıldız
- 3d tyt türkçe deneme cevap anahtarı 2024
- en iyi vakıf üniversiteleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X