Saçmalık. |
Türkiye'de 5G için ilk tarih verildi: Bekleyiş uzun sürecek (9. sayfa)
-
-
5G kurmak çok kolay çinliye izin ver yarın kurmaya başlar. işte o yüzden TTkom çinlilere satılmalıdır.hiç bir batılı sermaye bu içi geçmiş şirketi almaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hareketliperde3GB internet paketi olan tarife kullanıyoruz. 7g gelse benane
.
-
4,5G de 5 mbps dow 4 mbps up. Veriyodu. 5G de 3 dow 2 up. verir artık.Ya böle şeylere inanaların anlından öpüp şamarlamak lazım.Daha Bir çok yerde 8 mbps var 1600 taş devrinden kalma bakır kablolarla 1 milyon kere ek yapılmış kablolarla hizmet vereiliyor 😪😪😪
-
2019'da geliyodu hani? ? 2023 mu oldu bu da?
Ne o lozanda madde mi varmış?
-
ne performansı mübarek? 110 lira veriyorum 200gb kotalı internet. Kota ay sonuna yetişsin diye videoları 480p/720p'de izliyorum. Yoksa kapanıyor
-
Ben frankfurta 2020 eylül ayında ilk yerleştiğimde, sokakta 5g karşıtı eylem yapıp imza topluyorlardı.
Polis falan coplayıp dövmüyordu, gayet medeni idi.
Almanya'da 5g'nin çok zararlı olduğuyla ilgili bazı kesimlerin tepkileri var.
Ne derece doğru bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: power-pc5G kurmak çok kolay çinliye izin ver yarın kurmaya başlar. işte o yüzden TTkom çinlilere satılmalıdır.hiç bir batılı sermaye bu içi geçmiş şirketi almaz.
dogru diyorsun da çin yatırımlarında kalite düşüklüğü var biraz.
-
5G'ye dayanacak pil olduğunu düşünmüyorum. 4G'nin topraklarımızın büyük çoğunluğunda yaygınlaşacağı biçimde yatırım yapılsa daha verimli olur bence. 3G'nin çekmediği şehirlik alanlar var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 1 Mayıs 2021; 3:1:8 > -
yerli alt yapi olmayacaksa 2023 beklemenin bir anlami olmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4gyi boşverin sabredin direkt 5gye geçelim dediler dinlemediniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim ülkenin kafası da böyle işte. Ne güzel her yer 5G olacaktı geriye kalan çekmeyen yerler 4G. Bunlar çıkardı 4.5G hadi buyur dedi.
Bulgaristan 5G ye gecti
Bizde 2023 ortasinda geceriz
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E5G'ye dayanacak pil olduğunu düşünmüyorum. 4G'nin topraklarımızın büyük çoğunluğunda yaygınlaşacağı biçimde yatırım yapılsa daha verimli olur bence. 3G'nin çekmediği şehirlik alanlar var.
Bu saatten sonra 4G ye yatirim yapmak gereksiz. Bi zaman sonra 4G hizi yetersiz gelecektir
6G başladığında 5G başlamamış olur...
-
bunlar çıkartmadı 4.5G'yi huawei çıkarttı... pazarlama taktiği... bunlar üzerine atladı... LTE-A denince karışır dediler...
-
5g hizinda 500 mb internet dusundurucu
Yurtdışında yaşıyorum. 12 pro max cihazımda 5G teknolojisini kullanabiliyorum ve bence müthiş bir nimet. Şimdi Türkiyeye dönsem 4G taklidi yapan 4.5G ye mahrum kalacağıma ve parasını ödeyipde aldığım cep telefonunun özelliğini kullanamayacağıma çok üzülüyorum. Gönül ister ki ülkemiz de sunabilsin ancak adamlar 2023 den filan bahsediyor ki emin olun o 2025 i bulur. Dünya 6G ye gemiş olurken biz 5G ye yeni geçmeye başlarız. Hükümetin iktidar olduğu süre boyunca gerçekten berbat ettiği 3 tane konuyu söyle deseler kesinlikle 1 tanesine internet servis sağlayıcılarını ve haberleşme servislerini koyardım.
-
Bizim mahallede sağ apartmanda fiber var, solda fiber var, ortada bizim apartmanda fiber yok, sorduğunda yol yok yapamıyoruz diye akılları donduran, enteresan bir cevap aldık ve hiçbir girişim sonuç vermedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X