|
Bildirim
iç mekan kalitesi çok düşük seviyede, şahsen bu yüzden benim radarımdan direkt çıkıyor.
|
Allgrip 4 çeker sistemi ile birlikte gerçek ve köklü bir suv vitara.
Öyle yumuşak plastik isteyen gitsin başka modellere binsin. Yumuşak göğse dokunarak kişisel tatminini yaşasın. 5 sene sonra da ıvır zıvır sensör arızaları ile uğraşsın, bir tarafından su alsın, şanzımanı motoru ile uğraşsın. Duster, 2008 gibi kullan at araçlarla kıyaslanması da ayrı bir komedi. Bunların kaç senelik geçmişi var ki rakip olsun. |
Kalitesini bilmem ama iç ve dış tasarımı hiç sevemedim.
|
Suzuki araçlar sağlamdır.. Toyota gibi..
|
98.000tl ye kasımda 0km satılıyordu. 122bin değil. dolusu 140 gibiydi ama 4x4 kırmızı dikişli alkantra spor koltuk şerit takip anahtarsız falan 4x4 1.4turbo... e180de yok o donanım. bu fiyatlarla rakipsiz araç çok sattığına şaşırmadım. ayrıca iç hacmi + bagajı captur mazda rx3 gla a3 ten falan çok daha geniş. az kalsın alacakken direkten döndük toyota chr aldık. rusların videoları var offroad kar çamur karışık yerde land cruiser ın çıkamadığı tepeden çıkıyor bu vitara. keçi maşşallah.
|
Dışı güzel bence ama içi Duster olmuş.
|
Sandero suv değil b hb
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 25 Ocak 2019; 20:56:56 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |